Read the Official Description

Az Iowa State teljes munkaidőben MBA egy intenzív kétéves program áll tíz fő tanfolyamok (30 kredit), és hat választani (18 kredit). Az MBA nyújt széles perspektívát menedzsment oktatás lehetőséget, hogy személyre szabott programot, hogy megfeleljen a tudományos és szakmai célokat. Az alaptanterv szállítják át egy előírt sorozata szükséges alapvető tanfolyamok épület szilárd alapja a korszerű tanulmány az üzleti életben. Szakirányok kínálnak számviteli, pénzügyi, technológiai és innovációs menedzsment, a marketing és ellátási lánc menedzsment.

Fokozza a szakmai készségek

Az Iowa State MBA, akkor számos lehetőség, hogy fejlessze tovább a szakmai készségek, belül és kívül egyaránt az osztályteremben. Lesz előrehaladást a tíz fő tanfolyamok egy sokszínű csapat osztálytársak. Lesz munka sok osztály projektek, mint egy csapat fejlődő együttműködés, vezetés, és a kommunikációs készség. Az esettanulmány módszer az egész MBA alaptanterv fogja kényszeríteni, a probléma megoldására a gondolkodás mind analitikusan és kreatívan. Két szakmai továbbképzésen vett az első évben a tanulmányi, workshopok, szemináriumok, vezetői hangszórók, és a társaság túrák, hogy tovább növeli az álláskeresést, a hálózatépítés és a puha készségek.

Szakmai készségek lehet tanulni, de a gyakorlat javítja őket. Az Iowa State MBA bőséges lehetőséget kell alkalmazni, hogy mit tanulsz az osztályban, és gyakorolja a szakmai készségek. Például, ha részt vesz az MBA csapat egy esetben a verseny; zárul esemény az MBA alaptanterv. Iowa State MBA csapat is részt vesz számos egyetemi házigazdája MBA esetben versenyek egész Midwest. Az egyik szakmai továbbképzésen, MBA tanácsadó csapatok vállalják szolgáltatás tanulási projektek helyi non-profit szervezetek, így segítesz másoknak és előnyös a közösség. Meg fogják kérni, hogy csatlakozzon egy aktív hallgatói szervezet, az MBA Egyesület, ahol meg tudja növelni a vezetői képességeit tartja tisztviselő pozíciók vagy koordináló speciális projektek.

Elérni a végső cél: Foglalkoztatás siker

Az Iowa State MBA következetesen közé tartozik az első iskola a diákok találnak munkát vagy röviddel az érettségi után. A rekord a foglalkoztatás siker között mi MBA diplomások érhető el, két okból. Először is felállítja a diákok. Kezdve orientáció és az egész első évben MBA tanulmányokat, akkor hozzáférés széles skáláját karrier szolgáltatásokat. Ezek átfogó források segít fejleszteni egy személyre szabott álláskeresési tervet. Másodszor, személyre szabott karrier szolgáltatásokat. A foglalkoztatási lehetőségek és kihívások egyediek minden MBA hallgató. Biztosítunk egy-egy karrier-tanácsadást, hogy felkészítse és legjobban felkészülni, hogy elérje a végső cél az folytató MBA-foglalkoztatási siker.

MBA Szakterületek A diákok az MBA program is követhet választható terület a specializáció a számviteli, pénzügyi, technológiai és informatikai menedzsment, marketing, vagy ellátási lánc menedzsment. Egy területet a specializáció igényel kilenc óra hitel jóváhagyott választható MBA tanfolyam keretében a fentiek egyike szakirányokon.

A diákok folytatja a kettős szakosodás, amely minimum hét választható kurzusok. Legalább egy választható kívül kell lennie a két specializáció területeken.

Könyvelés

A számviteli specializáció célja, hogy felkészítse a számviteli szakember a szükséges ismeretek és készségek, hogy hatékonyan működjön belül mai technológia által vezérelt globális gazdaságban. Problémák és kihívások a számviteli szakma ma feltárni.

pénzügy

A pénzügy szakirányon lesz az Ön számára, hogy értik a elméleti és gyakorlati szempontból a vállalati pénzügyi menedzsment és a beruházások stratégiákat. Tanfolyam felajánlott fejlett pénzügyi elemzés és a döntéshozatal, portfóliókezelés, a származékos piacok, és az ingatlanok finanszírozása.

értékesítés

A marketing specializáció segít megszerezni készségek elemzése és a meglévő adatokat, hogy a hatékony marketing döntéseket. Marketing tanfolyam nyújt Önnek, hogy értik a különböző marketing koncepciók, modellek és eszközök vizsgálatára, hogy miként viselkednek a fogyasztók és a piacok működését.

ellátási lánc menedzsment

Az ellátási lánc menedzsment (SCM) az egyik leggyorsabban növekvő területe az üzleti életben ma. A fokozott globalizáció és gyors ütemű informatikai eszközök elsődleges befolyásoló tényezők az alkatrészek mozgását, kezelése leltár áramlását, teljesítése vevői megrendelések, és hogy kereskedő követelmények és határidők teljesülése időben. SCM integrálja a globális adatok és folyamatok minden üzleti funkciókat, beleértve a szállítási, üzemeltetés, informatikai és logisztika.

Technológia és innováció menedzsment

A Technológiai és Innovációs Menedzsment (TIM) specializáció vizsgálja kapcsolatos kérdések a fejlesztési és kezelése az információs és tudás alapú technológiák. A témák között szerepel döntéstámogató és adatbányászat, ember-gép interakció, a rendszer biztonságát és integritását, és a projekt menedzsment. A TIM specializációs kezelésére összpontosít az innováció, valamint a az új technológiák.

Tudj meg többet

Pénzügyi támogatást

Az ISU College of Business vonzó pénzügyi támogatási lehetőségeket a képzett jelentkezők. Pénzügyi támogatás biztosítása formájában végzős asszisztensi munkát és / vagy ösztöndíj. Előzetes tudományos siker és teljesítmény a GMAT vagy GRE az elsődleges tényezők figyelembe odaítélő pénzügyi támogatást.

CyBIZ Lab

Az Iowa State University CyBIZ Lab lehetőséget nyújt a MBA hallgatók vezető kereszt-funkcionális csoportok dolgoznak valós projektek valós cégek. MBA hallgatók szert gyakorlati tapasztalat megoldása valós üzleti problémákat. MBA hallgatók alkalmazzuk diplomás asszisztens CyBIZ Lab.

Belépés

Beléptetését a teljes munkaidőben MBA program elérhető induló az őszi félévben. Arra törekszünk, a diákok szerte a világon a különböző tudományos háttérrel és életpályák. Gondosan értékelni illik az egyes jelölt képesítések és elvárásai és a mi MBA program tulajdonságait és jellemzőit.

Sikeres Kezdet Program

Ha egyszer lesz egy Iowa State MBA hallgató, azt akarjuk, hogy valóban pozitív átmenetet a programunk. Keresztül a sikeres start program, akkor lehetősége van arra, hogy beiratkozik a több online, előre MBA rövid kurzusok, hogy segítsen, hogy sikeresen indítsanak el Iowa State MBA tanulmányokat.

További információt busgrad@iastate.edu

FMBA
Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Iowa State University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019