A Rice MBA a cselekvésorientált, innovatív gondolkodói vezetők következő generációját alakítja ki, akik ösztönzik az embereket és végrehajtják a változásokat. A teljes munkaidős MBA tananyag gyakorlati tanulási megközelítése hatékonyan átalakítja azt a módot, amelyet a tanulás során három lényeges elem kombinálásával alakít át a diákok stratégiájának, vezetésének és kreatív igazolásainak javítása és erősítése érdekében:

  • A pénzügyi, számviteli, adatelemzési és marketingtudományok átfogó alapja, amely az alapvető üzleti elvek szilárd alapját képezi a kis megközelíthető osztályokban.
  • Az Action Learning Project - az MBA jelöltek való világprojektekben való elhelyezése, amint osztályba járnak. Plusz nyári gyakorlatok és számos terep-projekt-orientált választani kínál bőséges gyakorlati gyakorlati lehetőséget.
  • A pénzügyi, marketing, számviteli, egészségügyi, energetikai, vezetői tanácsadási, globális üzleti, vállalkozói és ingatlanpiaci specializálódott koncentrációk lehetővé teszik a funkcionális szakértelem bizonyítását egy adott érdeklődési területen.

Tekintse meg közös képzési programjainkat - MBA / ME (Mérnöki), MBA / MS (Tudomány) és MBA / MD (Orvosi).

Engedélyező kar

A Jones Iskola karja fontos egyensúlyt tart a tanítás és a kutatás között. Az iskola oktatói a bonyolult pályaközpontok, a magasan idézett tudományos kutatók, a jelentős üzleti vagy tanácsadói tapasztalatokkal rendelkező tudósok és a jelentős osztálytermi gyakorlattal rendelkező vezetők, akik speciálisan választható kurzusokat tanítanak. Minden kurzus során egyedülálló lehetőséged lesz egy-egy-egy munkát egy könnyen hozzáférhető, érintett és tiszteletben tartott tanárral.


Ezt fontold meg...

  • A Jones Iskola kilencedik és egy egyetemi hallgatói aránya van.
  • A 2011-es teljes munkaidős osztályban átlagosan 96,867 dolláros alapfizetés volt, átlagosan 16 058 $ -os bónusz.
  • A The Economist rangsorolta a Jones Iskolát Texasban és a Southwestban.


Rice MBA teljes idő paradigma

A szakképzett jelölt a teljes munkaidős program számára karrierváltó, aki innovatív kiválóságra törekszik, és magas vezetői potenciállal rendelkezik. Olyan jelölteket keresünk, akik hozzájárulnak egy tapasztalati, versenyképes tanulási környezethez.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
46 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint