Teljes munkaidős MBA

Általános információk

Program leírás

A Rice MBA a cselekvésorientált, innovatív gondolkodói vezetők következő generációját alakítja ki, akik ösztönzik az embereket és végrehajtják a változásokat. A teljes munkaidős MBA tananyag gyakorlati tanulási megközelítése hatékonyan átalakítja azt a módot, amelyet a tanulás során három lényeges elem kombinálásával alakít át a diákok stratégiájának, vezetésének és kreatív igazolásainak javítása és erősítése érdekében:

  • A pénzügyi, számviteli, adatelemzési és marketingtudományok átfogó alapja, amely az alapvető üzleti elvek szilárd alapját képezi a kis megközelíthető osztályokban.
  • Az Action Learning Project - az MBA jelöltek való világprojektekben való elhelyezése, amint osztályba járnak. Plusz nyári gyakorlatok és számos terep-projekt-orientált választani kínál bőséges gyakorlati gyakorlati lehetőséget.
  • A pénzügyi, marketing, számviteli, egészségügyi, energetikai, vezetői tanácsadási, globális üzleti, vállalkozói és ingatlanpiaci specializálódott koncentrációk lehetővé teszik a funkcionális szakértelem bizonyítását egy adott érdeklődési területen.

Tekintse meg közös képzési programjainkat - MBA / ME (Mérnöki), MBA / MS (Tudomány) és MBA / MD (Orvosi).

Engedélyező kar

A Jones Iskola karja fontos egyensúlyt tart a tanítás és a kutatás között. Az iskola oktatói a bonyolult pályaközpontok, a magasan idézett tudományos kutatók, a jelentős üzleti vagy tanácsadói tapasztalatokkal rendelkező tudósok és a jelentős osztálytermi gyakorlattal rendelkező vezetők, akik speciálisan választható kurzusokat tanítanak. Minden kurzus során egyedülálló lehetőséged lesz egy-egy-egy munkát egy könnyen hozzáférhető, érintett és tiszteletben tartott tanárral.


Ezt fontold meg...

  • A Jones Iskola kilencedik és egy egyetemi hallgatói aránya van.
  • A 2011-es teljes munkaidős osztályban átlagosan 96,867 dolláros alapfizetés volt, átlagosan 16 058 $ -os bónusz.
  • A The Economist rangsorolta a Jones Iskolát Texasban és a Southwestban.


Rice MBA teljes idő paradigma

A szakképzett jelölt a teljes munkaidős program számára karrierváltó, aki innovatív kiválóságra törekszik, és magas vezetői potenciállal rendelkezik. Olyan jelölteket keresünk, akik hozzájárulnak egy tapasztalati, versenyképes tanulási környezethez.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

The Jesse H. Jones Graduate School of Business is committed to our mission of developing principled, innovative thought leaders in global communities. Named in honor of the late Jesse Holman Jones, a ... Tovább

The Jesse H. Jones Graduate School of Business is committed to our mission of developing principled, innovative thought leaders in global communities. Named in honor of the late Jesse Holman Jones, a prominent Houston business and civic leader, the school received its initial funding in 1974 through a major gift from the Houston Endowment Inc., a philanthropic foundation established by Jones and his wife, Mary Gibbs Jones. Kevesebb