Teljes munkaidős MBA

University of Maryland College Park

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Teljes munkaidős MBA

University of Maryland College Park

Mindenkinek megvan a saját "ha csak" cél. Bizonyos, hogy ez pont egy Fortune 500 cég vezérigazgatója. Másoknál ez pénzt ver egy nagy ötlet, és egyre a saját főnöke, vagy vezet a töltés egy non-profit, hogy változtatni az arcát üzleti - és a világot.

Smith, több, mint bármi, amit szeretnénk, ha sikerül. Tehát, most már egymásra a fedélzeten az Ön javára: - karrier lehetőségek - együttműködő közösség - Testreszabható Curriculum - kiválósági központok - A Smith Brain Trust - Versenyképes Hely

Karrierlehetőségek:

A Hivatal Karrier szolgáltatások összpontosít a jövőbeli siker. Kihasználva Smith hírnevét és Greater Washington, DC helyen, ők vonzzák néhány a világ legkeresettebb munkaadók toborozni a MBA. Diákjaink a kereslet, és már mind a foglalkoztatás és a szakmai lehetőségek cégek, mint például: - Campbell - Amazon.com - Citi - Air Products - StanleyBlack & Decker - Hershey - Hewlett Packard - PepsiCo - Google - M & T Bank - BD - Cél - Gallup - Deloitte

együttműködő közösség

Smith MBA hallgatók olyan értelmes, csalhatatlanul támogató, hajtott és változatos sarokköve a közösség megtalálod itt. És ez bizonyíték az osztályban, a szakmai és társadalmi klubok, és még a falakon belüli futballpályán!

MBA osztály 2016 Profil: - Osztály Méret: 96 - Átlagos GMAT: 660 - Közel 80% GMAT tartomány: 600-710 - Kapott Merit Díjak: 79% - átlagéletkor: 29 - Átlagos éves posztgraduális szakmai gyakorlat: A 5,5 - Nők : 32% - International: 38% - Diversity: 36% - Egyetemi egyetemek Képviseli: 76

Testre szabható tananyag:

Mindenkinek más a menetrend, a célok és adottságok, és elismerjük, hogy. Tedd mértékben saját kiválasztásával, ahol tanulni és mit tanulni. Készítsd el újra, és add, hogy a skillset szerzés gyakorlati helyi vagy globális tapasztalat üzleti és szervezeti partnerek kínálnak bőséges lehetőségeket kapcsolatokat minden szinten - üzleti, személyes, vagy humanitárius.

Függetlenül attól, hogy az üldözés az álmod munkát, vagy megpróbálja megtalálni a tökéletes hely az üzleti világban, a Smith Iskola Karrier Tracks pont akkor fog a helyes irányba. Ezek választható pályán Kihasználva a legmagasabb rangú kar legnagyobb erőssége, és figyelembe kell venni a felső iparágak, ahol a diákok dolgoznak után áttérhet: - Analytics - Tanácsadói és stratégia - Pénzügyi - Általános menedzsment - Marketing - Supply Chain A Smith Experience portfolió tapasztalati tanulás, hogy ad mélyebb betekintést a működését üzlet. Válassza projektek és a tanfolyam a különböző területei a további specializálódtak az MBA.

Kiválósági központok:

Amikor a kutatás megfelel a valós világban, elképesztő dolgok történnek. A Smith Iskola kiválósági központok állnak MBA, hogy további tapasztalatokat és a területeket.

  • A Dingman Központ vállalkozási - The Center for Study of Business Ethics, szabályozás és Crime - Center for Financial Policy - A Center for Health Information és döntési rendszerek - Center for Leadership, innováció és a változás - Center for Social Értékteremtés

A Smith Brain Trust

Világhírű kutatók. Pedagógusokat szakmai tapasztalattal. Mentorok, akik valóban érdekel a siker. A kar, amely következetesen rangsorolja a tetején a játék (No. 4. Kar, The Economist, 2013), az oktatás akkor találkozhat a Smith hihetetlenül jól lekerekített, melynek köszönhetően egy egyedülálló előnye a piacon.

versenyképes Hely

Bár akkor részt vesz sok a tanfolyamok a gyönyörű, nyüzsgő College Park, Md., Campus, Smith központjában található a Baltimore / Washington, DC, nagyvárosi régióban. Van vállalati óriások, mint a Deloitte, Marriott és McCormick és kulturális ikonok, mint Under Armour és a Google. Nem is beszélve a több száz legbefolyásosabb non-profit, mint az Amerikai Vöröskereszt és a Világbank - gazdag forrása a szakmai és karrier lehetőségeket.

At 57.000 erős, Smith öregdiák-hálózat vezetői és újítók eléri az egész világon, és minden szempontból az üzletből. Szerencsére az Ön számára, Smith legnagyobb alumni bázis a Baltimore és Washington, DC régió - jobb az új kertben.

alkalmazás fordulók

  • Elsőbbségi határidő ösztöndíjak

Jelentkezzen még ma!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
47,448 USD
ki az állam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - College Park, Maryland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - College Park, Maryland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt