Teljes munkaidős MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Chicagóban ez az ötlet. Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk.


Minden olyan karrier-pályán, amelyet választasz, el fog élni, mert megtanultad, hogyan kell:


Vizsgálja meg minden ötletet. Ha egy osztálytársa vagy egy professzor nyújtotta be. Felszólal a támogatásodra, a véleményedre, a javaslataidra. Itt nincsenek helytelen kérdések, csak azok, amelyek nem merülnek fel.


Értékelje a problémákat és a lehetőségeket . A könyvelés, a közgazdaságtan, a pszichológia, a szociológia és a statisztikák lencséin keresztül. A sokféle analitikai eszközzel és módszerrel új utakat fog gondolni.


Fejlessze a vezető bizalmat . Ismerje meg a kapcsolatokat. Motiválni az embereket. Az eredmények befolyásolása. Önteszteléssel az osztálytermi megbeszéléseken, a hallgatói csoportokban és a versenyeken. Plusz 125 órás programozás a vezetéshez. Fejleszteni fogja a készségeket, hogy sikeresen vállalja az üzleti kihívásokat.


A chicagói tapasztalat mélyebbre hatol egy kérdésben, kiterjeszti a perspektíváját, és arra kényszerít, hogy megkérdőjelezze a feltételezéseket - beleértve a sajátját is. Meg fogja tanulni, hogy kényelmesen érezze magát, ha nincs olyan képlet, amely irányítaná Önt. Nincs út követni. Mivel az ötletek nem trendek, amelyek alakítják az üzleti világot.


A chicagói tapasztalat új szintre fog felkészülni az üzleti életre. A GSB-nél megtalálható egy tudományos program, amely a következőket tartalmazza:

hangsúlyt fektetnek a problémák elemzésére , kulcsfontosságú betekintésre és kreatív megoldások megvalósítására - Westress a kérdések feltevése és az ötletek vizsgálata. Felelős képességet és bizalmat kapsz olyan helyzetek kezelésére, ahol nincs előre meghatározott válasz.


rugalmas tananyag - Csak egy szükséges kurzussal meg tudod tervezni egy programot, amely megfelel a karriered céljainak. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy meg tudod célozni az ismeretek és készségek mélységét, amelyet a potenciális munkáltató értékelni fog.


tapasztalati tanulás - Megvan az esélye, hogy erősítse az elmélet és a gyakorlat kapcsolatát. A gyakorlati környezetben szerzett készségek és ismeretek tesztelése meg fogja nyúlni és felkészülni az üzleti vezetésre.


párbeszéd az osztályteremben - Nem számít arra, hogy táplálják az információkat, vagy szabályokat kell adni. A viták és a viták a GSB fő tanítási módjai. A professzorok és a társaid arra kérik Önt, hogy tevékenyen részt vegyenek az ötletek és tények elkobzásával, amelyek új megoldásokhoz vezetnek.


egyetemi kapcsolat az egyetemmel - A GSB a világ egyik legnagyobb kutatóintézetének része - a Chicagói Egyetem része. Közös képzési programjainkon keresztül növelheti az MBA értékét azáltal, hogy egyet az egyetem más világhírű programjait.


nemzetközi programok - A globális piacon az a lehetőség, hogy tanulmányozzon egy másik országot, és megtudja, hogyan határokon átnyúló üzleti tevékenységet folytat, kiterjeszti az álláspontját. Lehetőségünk van arra, hogy megfeleljen az Ön igényeinek - olyan lehetőségek közül, amelyek néhány héten át egy időtartamra terjednek.


Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

1898 óta, a Chicagói Egyetem Booth School of Business készített ötleteket és vezetőit, hogy a forma az üzleti világban. A szigorú, fegyelmet-alapú megközelítése üzleti oktatás át diákjainknak a magabi ... Tovább

1898 óta, a Chicagói Egyetem Booth School of Business készített ötleteket és vezetőit, hogy a forma az üzleti világban. A szigorú, fegyelmet-alapú megközelítése üzleti oktatás át diákjainknak a magabiztos, hatékony, tiszteletben üzleti vezetők felkészülve a legkeményebb kihívásoknak. &nbsp Büszkék vagyunk arra, hogy igény: páratlan oktatók, végzettség és a nyílt csatlakozás kínált programok három kontinensen, egy globális szervezet közel 42.000 megvalósult öregdiák, erős és egyre növekvő a vállalati kapcsolatok, amelyek rengeteg élethosszig tartó karrier. Részeként a világhírű University of Chicago, osztozunk az egyetem alapvető értékek, amelyek alakja a megkülönböztető szellemi műveltség. Chicagóban Booth, folyamatosan kérdés, teszt ötleteket, és igyekszik bizonyítékot. Ez a rendkívül hatékony megközelítés az üzleti vezet az új ötletek és innovatív megoldásokkal. Hat a mi kar tagjai nyertek a Nobel-díjat hogy ezeket az elképzeléseket - rekord semmilyen más üzleti iskola által kiegyenlített. &nbsp Ugyanez a kultúra átalakítja a diplomások az üzleti gondolkodók nagyszerűen felszerelt elemezni és megoldani a legnagyobb üzleti kihívások. Kevesebb
Chicago , Philadelphia , London , Madrid + 3 Több Kevesebb