Teljes munkaidőben MBA

Általános információk

Program leírás

Kiváló minőségű üzleti program, 100% tandíjmentes Latin-Amerikában

A COPPEAD a világ egyik legjobb üzleti iskolája, és egyetlen teljes nappali tagozatos MBA-t kínál Brazíliában, amely megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak az üzleti vezetők képzésében a globális teljesítmény érdekében. Ezért a programnak partnersége van 42 üzleti iskolával minden kontinensen. Ezenkívül, mivel a brazil szövetségi egyetem tagjai vagyunk, a program 100% -ban tandíjmentes , Brazíliában pedig egy stricto sensu mesterfokozatnak felel meg.

A COPPEAD hallgatói elmerülnek egy nemzetközi és sokszínű környezetben, egy teljesen angol nyelven kínált program során, amely jelöltjeket fogad Brazília különböző országaiból és államaiból. Ez megkülönböztetett osztálytermi tapasztalatokat tesz lehetővé a globális hálózatépítés fejlesztésével kapcsolatban.

A tanfolyamról

A program intenzív 660 órás kötelező és választható kurzusokat kínál további 18 hónapos kiegészítő tevékenységekhez kapcsolódóan. Három fő tematikus tengelyre tagolódik :

  1. Tartalom: Szilárd fogalmi kialakítás az üzleti menedzsmentben, széles körű tanfolyamon keresztül, általános menedzsmentképzés kialakítására. Az első év folyamán a hallgatónak 570 órás tanfolyamot kell tartania.
  2. Karrier: Az első félév óta kínálnak karrierfejlesztési tevékenységeket, elősegítve a hallgatók szakmai pályafutásának tükrözését és a helyettesítési stratégiák kidolgozását. A karriertevékenységek az MBA gyakorlati és hálózati héttel zárulnak, ahol a hallgatók visszatérnek a munkaerőpiacra.
  3. Kutatás: 90 óra egyéni oktatás, amelyet egy kutatási projekt kidolgozására alkalmaznak, amelyben a hallgató olyan készségeket fejleszt, mint például a kritikus gondolkodás, a koncepciók alkalmazása, a helyszíni kutatás, a tudományos cikkek bemutatása és fejlesztése.

Az első év négy részre oszlik, amelyek mindegyike 10 hétig tart. Mindegyik ciklusban a hallgatóknak részt kell venniük az alaptanfolyamokon, és testreszabhatják tapasztalataikat a választható kurzusok kiválasztásával.

A második évben a hallgatók részt vehetnek az MBA szakmai gyakorlaton és a multikulturális projektek kurzusán , amely a San Diego Egyetem hallgatói közreműködésével zajló tanácsadási tapasztalat.

18 hónap elteltével a hallgatóknak lehetősége nyílik a csereprogramban való részvételre, a COPPEAD egyik partneriskolájának időszakában. Azok a hallgatók, akik ezt a módszert választják, 24 hónap alatt teljesítik a programot.

Minden tantárgy végén a hallgatók elvárják a vizsga elvégzését, esszé vagy projekt előadását. Az első év utolsó időszakában a hallgatók kiválasztják tudományos tanácsadójukat, és elkezdik fejleszteni a mester kutatási projektjét, amelyet a program végén kell befejezni.

A teljes munkaidős MBA tapasztalat

A program számos előnyt kínál, például:

  • A hallgatóra összpontosító aktív módszertan (esettanulmány, laboratóriumok, játékok és szerepjátékok) olyan készségek fejlesztésére, mint a tárgyalás, az érvelés, a csapatmunka, a nyomás alatt történő döntéshozatal és az időgazdálkodás.
  • Tanfolyamok releváns tudományos és szakmai tapasztalattal rendelkező PhD professzorok által;
  • Projektek multikulturális csoportokban, egy speciális képzési program, amelyet a San Diego Egyetemmel közösen kínálnak;
  • Gyakornoki pozíciók számos brazil és multinacionális társaságban;
  • Csereprogram 5 kontinens több mint 42 üzleti iskolájában
  • Karrier kezdeményezések, amelyek támogatják a hallgatókat a munkaerőpiacra való visszatérés folyamatában, például speciális kurzusok és hálózati találkozók.

Lehetősége van arra is, hogy élvezze a rio életmódot, amely híres kulturális tevékenységeiről és csodálatos természeti tájáról.

Karrier eredmények

A teljes munkaidős MBA végzettséggel profi lesz, és fejlett élvonalbeli ismeretekkel és készségekkel fog rendelkezni az üzleti életben. A nemzetközi környezetnek való kitettség után sok volt hallgatónk külföldi vezetői pozíciókat szerez.

Ezen felül hozzáférhet minden COPPEAD kurzus többi öregdiájához, és beléphet a saját területének legjobb szakembereinek exkluzív csoportjába.

Felvételi kritériumok és folyamat

Azoknak, akik érdeklődnek a teljes munkaidős MBA programban való részvétel iránt, elismert egyetemen végzettséggel kell rendelkezniük. Erős tudományos háttér, érettség, szakmai tapasztalat és angol nyelvtudás támogatja a jelölt befogadását.

Az üzleti adminisztráció fejlett tanulmányainak tudományos képességét és nemzetközi motivációját szintén figyelembe kell venni, mivel a hallgató teljes program iránti elkötelezettségére számítanak.

Részletes követelmények és regisztrációs lépések kérhetők .

Egy szó az öregdiákoktól

Ismerjen néhány munkatársat és többet is tudjon a tanfolyamról

Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The COPPEAD Graduate School of Business of the Federal University of Rio de Janeiro is a business school internationally known for its excellence in teaching and researching.

The COPPEAD Graduate School of Business of the Federal University of Rio de Janeiro is a business school internationally known for its excellence in teaching and researching. Kevesebb