Teljes munkaidőben MBA

Általános információk

Program leírás

A tipikusan mindössze 50 hallgatóból álló SFU Beedie MBA tanulási tapasztalat segítségével felfedezheti erősségeit és kockázatokat vállalhat egy támogató környezetben.

Végezzen el gyakorlati készségeket és elméleti ismereteket, amelyek szükségesek a sikerhez az üzleti élet különböző területein, valamint a kapcsolatok széles hálózatát, hogy segítsen nagy dolgok elérésében.

Kinek szól?

Az SFU Beedie FT MBA-t kifejezetten a karrier elején vagy a középkorban tartó szakemberek és vállalkozók számára fejlesztették ki, akik készek arra, hogy a legnagyobb potenciáljukat kiaknázzák és karriert a következő szintre helyezzék.

Amit megtanulsz

Az elmélet és az alkalmazás kombinálásával egy nemzetközileg sokszínű és együttműködésen alapuló MBA osztályteremben a program szilárd alapot kínál az üzleti alapokhoz. Ahogy a 12 hónapos akadémiai elemen keresztül halad át Vancouver sokszínű, élénk és vállalkozó üzleti központjában, merüljön el gondolatvizsgáló kérdésekben és a valós üzleti problémákban. Az átfogó tanterv magában foglalja a valós üzleti kihívásokat és feltárja a releváns témákat, például a fenntarthatóságot, az új vállalkozásokat és a nemzetközi üzletet.

Interaktív és tapasztalati tanulási módszereink az iparágakban alkalmazható üzleti menedzsment eszközkészletet biztosítanak, amely több karrierlehetőséget és mobilitást kínál Önnek. A személyes, kollegiális megközelítés lehetővé teszi az erősebb kapcsolatok kiépítését, és a kis osztályok révén a professzorok megismerkedhetnek és személyre szabott útmutatást nyújthatnak.

Tudjuk, hogy ideje értékes. A meghosszabbított féléves szünetek helyett részt vesz egy nemzetközi alkalmazott projektben, valamint részt vesz hálózatépítési és egyéb rendezvényeken. A 12 hónapos program végén válassza ki a fizetett négy hónapos időszakot, kezdjen új vállalkozást, vagy egyenesen állandó helyzetbe lépjen. Mindegyik esetben a diploma részeként jelentést készít a négy hónapjáról.

Ahova elvisz

A diplomás befejezése után karrierje következő szakaszába lép, igénybe vett üzleti készségekkel és 360 fokos képet adva a vállalkozások működéséről.

Menetrend

12 hónapos akadémikusok, plusz egy kötelező négy hónapos munkaidő

Az MBA program három félévre oszlik, amelyek egymásba áramolnak - lehetővé téve, hogy alkalmazkodjatok ahhoz, amit megtanulnak, miközben a programon utazik.

 • Online pre-MBA orientáció - Előkészítő tanfolyamok, szeptember megkezdése előtt befejeződtek, hogy felkészüljenek az MBA-re.
 • Az őszi félév biztosítja, hogy mindenkinek közös alapja legyen a kritikus készségekben.
 • A tavaszi félév a hatékony vezetéssel foglalkozik, ahol gyorsan ki kell dolgoznia egy csapat részeként a kihívások megoldásában.
 • Tavasszal / nyáron a globális üzleti perspektíva szempontjából választhat két nemzetközi rendeltetési hely közül, így szélesebb körű megértést szerezhet a multikulturális üzleti környezetben való munka iránt. Az elmúlt évben a hallgatók Hongkongiba és Szingapúrba utaztak, és a Vancouver kikötői hatósággal együttműködésben dolgoztak egy projekten.
 • A nyári szemeszter feltárja kreatív oldalát, miközben belemerül a fenntarthatóságba, a vállalkozói szellembe és más forró témákba.

Négy hónapos munkaidő

Az egyetemi oktatók 12 hónapjának végén három lehetőség áll rendelkezésére a program munkatermi követelményeinek teljesítéséhez:

 • Vállaljon fizetett négy hónapos gyakorlatot
 • Indítsa el saját új vállalkozását a Coast Capital Savings Venture Connection® SPARK program vagy a jóváhagyott egyenértékű lehetőségek révén
 • Haladj egyenesen állandó szerepbe

131329_ScreenShot2020-02-18at1.42.40PM.pngFotó jóvoltából a Simon Fraser University - Beedie School of Business

Elhelyezkedés

Vancouver belvárosának központjában az SFU Beedie Segal Graduate School campusa található. Ez az örökségbank 60 000 négyzetláb nagyságrendű mérföldkőnek számít, amely osztálytermeket, tárgyalótermeket és tanulmányi tereket foglal magában.

Központi fekvésű, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, ami rendkívül kényelmessé teszi az osztályba való bejutást és az odautazást.

Ezenkívül kávézók, üzletek és éttermek vesznek körül Önt. Olyan élénk környék, mint bármelyik.

Az innovatív üzleti vezetők fejlesztésére irányuló felhívásunkkal összhangban az SFU Beedie olyan tapasztalati tanulási rendezvényeket szervez, mint például egy új termékfejlesztési szimuláció, ahol a hallgatók többfunkciós csoportokban működnek együtt drónszállítási szolgáltatás megtervezése, építése és gyártása céljából. A szórakoztató, interaktív szimulációkban való részvétel az innovációt az egész szervezetre kiterjedő felelősségvállalásként és lehetőségként kezeli, és tudatosítja az innovációs szférában létező homályos felelősségi köröket.

Felvételi követelmények

 • Négy éves egyetemi diploma, amelynek összesített pontszámának átlaga legalább 3,0 / 4,33 (B), vagy a pontszám átlaga legalább 3,33 / 4,33 (B +).
 • Minimum 550 GMAT-pontszámot igényelünk. A GRE vizsga elfogadását is elvégezzük (mindegyik szakasz minimális pontszáma 155).
 • A pályázóknak legalább két éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük az egyetemi diploma befejezését követően.
 • Minden jelentkezőnek folyékonyan kell beszélnie angolul. Ha az elsődleges nyelv nem angol, akkor a két elfogadható teszt egyikén: TOEFL vagy IELTS bizonyítania kell az angol nyelv megfelelő ismeretét.
 • Ha nem kanadai állampolgár vagy nem rendelkezik bevándorlói státussal, akkor érvényes kanadai hallgató vízummal kell rendelkeznie.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Tovább

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Kevesebb