Teljes munkaidőben MBA

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi MBA program

A teljes munkaidős MBA program egy 1 éves gyorsított kurzus egy interaktív és dinamikus tanulási környezetben. A program a diákok mélyreható megértését a globális üzleti kereszt-kulturális tapasztalatok és a nemzetközi perspektívák. A hallgatókat 14 ország, köztük az USA, az Egyesült Királyság, Németország és Franciaország tapasztalt oktatói tanítják.

A Stamford-ban találkozhat és tanulhat helyi és nemzetközi üzleti vezetőként, lehetősége nyílik tengerentúli vagy hazai kirándulásra. A hallgatók szerint a rendelkezésre álló tanfolyamok osztályok tartott a nap folyamán hétköznap.

Gyors track program

Tanulmány Bangkokban és mindössze 12 hónap alatt, szerezze meg az MBA diplomát.

Speciális tanulmányi lehetőségek

Ha a Független Tanulmányi Tervet választja, a diákok az alábbi lehetőségek egyikére szakosodhatnak:

  • Vállalkozói szellem
  • Nemzetközi üzleti menedzsment
  • Márkakommunikáció

Hozzáférhető és kényelmes

Az Asoke Campus Tanulási Központ kényelmesen elhelyezkedik Bangkok üzleti negyedének központjában.

Valóban nemzetközi környezet

A Full-time MBA osztály inspiráló keveréke nemzetközi diákok és előadók olyan helyekről, mint Európa, Észak-Amerika és az ázsiai-csendes-óceáni térség, amely nemzetközi perspektívákat és felbecsülhetetlen üzleti tapasztalat.

Globális perspektíva

Ismerje meg az ázsiai és globális vállalkozások alapos ismeretét és megértését. Kapjon versenyelőnyt és sikeres legyen a fejlődő ASEAN gazdasági közösségben és azon túl.

Nemzetközi terepjáratok

A nemzetközi terepjáró közvetlen tapasztalatokat és ismereteket nyújt a valódi nemzetközi vállalkozások működtetéséről. A diákok mélyebb megértést kapnak a sikeres vállalatok közös használatáért, miközben megkapják a lehetőséget, hogy meglássák, hogyan történik a dolgok különböző helyszíneken és iparágakban.

tartam

Kezdés dátuma: 6 bevétel évente: január, március, május, július, szeptember, november

Időtartam: 12 hónap (teljes munkaidő)

Ár: 10 758 USD (hozzávetőleges programköltség)

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Tovább

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Kevesebb