Építsd meg a nélkülözhetetlen készségeket ahhoz, hogy sikeres, fenntartható vállalkozásokat vezessek a világ legvállalkozóbb városában és azon túl.

Hat koncentráció a teljes munkaidős és részmunkaidős MBA programok számára

2017-ben újraterveztük kétéves teljes idejű MBA programunkat

Újratervezett MBA programunk

A legtöbb hallgatónak elsődleges fontossága van az MBA programokra történő alkalmazása során. Hogyan szerezheti meg az MBA-t a San Francisco-i Egyetemen?

Mi különbözik a USF kétéves tantervétől?

  • Innovációs projekt
    Érdemes értékes munkatapasztalatot választani egy olyan cégnél, mint egy helyi nonprofit, nagyvállalat vagy közösségi szervezet. Az innovációs projekten keresztül kapcsolatokat és hivatkozásokat építesz fel, valamint bemutatod a munkádat társaidnak a második év tavaszán.
  • Személyes tanácsadó testület
    Minden hallgatónak van egy személyi tanácsadó testülete, amely legalább egy kijelölt szakértőből áll, valamint egy nem USF tanácsadóval, mint például egy korábbi főnök vagy mentor. Meghívhat annyi tanácsadót, hogy szolgáljon a táblán, amennyit csak akar. Az Ön tanácsa arra ösztönzi Önt, hogy kérjen tanácsot bizalmas megbízóktól, tükrözze céljait és fejlődését, és értelmes kapcsolatokat alakítson ki, amelyek a program idején túlmutatnak.
  • Vezetői gyakorlatok: A jezsuita hagyomány egyik sarokköve a társadalmi hatások és a társadalmi igazságosság megteremtésének képességét tükrözi. Vezetői gyakorlataink arra szolgálnak, hogy ösztönözzék az Ön személyes tanácsadó testületét, hogy tükrözzék önmagukat, kollégáikat és osztálytársaikat, az ügyfelet vagy szervezetet, akikkel együtt dolgoztatok, valamint arról, hogy miként tud pozitívan szolgálni a társadalom egésze számára.

Kétéves MBA tananyag összefoglalásaÉV 1

Az őszi szemeszter magában foglalja a fő tanfolyamok fedezésére üzleti alapjai, mint a számvitel, pénzügy, marketing, adatelemzés, az etika, a közgazdaságtan és a vezetés. Azt is megvizsgálja, milyen lehetőségek közül választhat a három Karrier Gyorsító platform közül egyet, és válassza ki a személyes tanácsadó testület tagjait.

Tavaszi szemeszter az, amikor kiválasztja a Karrier-gyorsító platformot , választhat három választási kurzust ezen a platformon, és készítsen még két alaptantervet.

A nyári tanulmány ideális idő egy nyári szakmai gyakorlat folytatására és a potenciális munkáltatókhoz való kapcsolódáshoz. A The Malloy Csoporton keresztül elsajátíthatja az első kézből szerzett tanácsadási tapasztalatokat, önálló projektet folytathat a karrier képességeinek erősítése érdekében, vagy folytathatja a kurzust a választható kurzusokon keresztül.ÉV 2

Az őszi szemeszter rengeteg lehetőséget kínál Önnek a karrier-gyorsító platformon belüli választani, vagy esetleg újraértékeli az utat, és választhat az alternatív választható kurzusokat a platformon kívül. Azt is meg fogja határozni az innovációs projektedet, és kiválasztod azt a vállalatot, amelyet a félév során dolgozni fog.

A tavaszi félév csúcspontja a programban játszott munkája, ahogy találkozol személyes tanácsadó testületével, bemutatja innovációs projektjét osztálytársainak, megvizsgálja a többi diák munkáját, és átgondolja az egész élményt.

Az amerikai Full Time MBA ösztöndíjasok sikerrel jártak szakmai pályájukkal szerte a világon, csatlakozva és vezető csapatokhoz az Airbnb, Bank of America, Cisco, Gap, General Electric, Salesforce, az Egyesült Nemzetek Szervezete, Salesforce stb.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus University of San Francisco - School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
70,800 USD
Becsült teljes oktatási tandíj
Deadline
Kérj Információt
Round 1 application deadline.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Round 1 application deadline.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Round 1 application deadline.
End Date