Teljes munkaidős MBA

Általános információk

Program leírás

Az egyéves Trinity MBA több, mint egy tanulmányi program - egy játékváltó. Függetlenül attól, hogy fel kívánja gyorsítani a jelenlegi karrier-pályáját, vagy teljesen új irányba kíván fordulni, a Trinity MBA egy olyan tanulási utat határoz meg, amely elősegíti a hallgatók potenciáljának elérését. Az egyéves program intenzív és kifizetődő tanulási év.

Három kiemelkedő területünk:

 • Élő cselekvés
 • Vezetés
 • Nemzetközi Focus

Globális hallgatói közösségünk élvonalbeli valós menedzsment technikákat tanul meg a vezető kutatóktól és a nagy teljesítményű üzleti vezetőkktől. Globális elérhetőségünk nyilvánvaló az osztályteremben; hallgatóink hihetetlenül sokszínűek, és oktató csapatunk megfelel a különféle szintnek.

Akkreditáció

A Trinity Business School a következő rangos nemzetközi akkreditáló testületek által elismert: MBA Szövetség (AMBA) és EQUIS (Az Európai Minőségjavító Rendszer). Ez a helyet foglal el az üzleti iskolák világszerte az első 1% -ában.

 • Élő cselekvés

A Trinity MBA szakad meg a hagyományos megközelítéstől. Arra összpontosítunk, hogy az Élő Akció Tanuljunk - valódi társaságokba kerüljünk valós kérdésekkel. Ha a kényelmi zónán kívül helyezkedik el, akkor az osztálytermi tanfolyamokon tanultakra épít, és alkalmazza azokat a valós üzleti problémákra.

Három vállalati projektet fog vállalni az iparágak széles skáláján a program során; mindegyik konkrét stratégiai üzleti kérdésekkel foglalkozik. Csoportokban dolgozva elvégzi a problémaelemzést, stratégiát készít és megoldásokat szállít közvetlenül az egyes társaságok vezető érdekelt feleinek. Minden szakaszban egy oktató, egyéni és csapat-coaching, valamint különféle készségekkel foglalkozó műhelyek támogatják Önt.

 • Vezetői fejlesztés

A vezetés és a szakmai fejlődés szerves része a Trinity MBA-nak. Az egyéni és a csapat coaching, a műhelyek és az ipari vendég előadások folyamatosan folynak a program során. Három különálló vezetői tanulási modul biztosítja az eszközöket személyes vezetési stílusának, önismeretének és ismereteinek fejlesztéséhez. A Trinity MBA egyedülálló bevezetési héttel indul Mayo megyében, Írországban. Teljesen magával ragadó, rusztikus és offline tapasztalatokkal kezdheti meg vezetői és szakmai fejlődésének útját, és kötelékeket teremt az osztálytársaival.

 • Nemzetközi Focus

MBA hallgatóink és oktatói rendkívül nemzetközi és sokszínű közösség. Osztálytársaid sikeresek lesznek és a világ minden sarkából érkeznek. Globális hangsúlyt fektetünk minden tevékenységünkbe, a modulokat átadva a rendelkezésre álló globális tapasztalatokig. Dél-Afrikában, Brazíliában és Belgiumban három hetes nemzetközi tartózkodási hely választható, amelyek életre keltették az osztályon belüli tanulást.

Elhelyezkedés

A Trinity Business School a dublini Trinity College szívében, Írország legrégebbi és legrangosabb egyeteme, Dublin központjában található; élénk központ a globális üzleti élet számára. Új korszerű épületünk világszínvonalú létesítményeket ad otthont, és egy nemzetközi kar, amely a modern menedzsment, a fenntarthatóság és az etikus vezetés alapvető értékeire összpontosít.

Fő statisztikák

 • 48% -os alapilletmény-növekedés az MBA után
 • 2,5 év a befektetés megtérülése
 • A diplomások 48% -a változott a foglalkoztatási országban
 • 88% -uk 3 hónappal a diploma megszerzése után foglalkoztatott

Az alkalmazási folyamat

A kérelmek értékeléséhez holisztikus megközelítést alkalmazunk. Szakmai tapasztalataival és tudományos bizonyítványaival együtt a jelentkezési folyamat során többet szeretnénk megismerni önről és céljairól.

Belépési követelmények

 • Bachelor vagy azzal egyenértékű
 • Legalább 3 év szakmai vagy vezetői tapasztalat
 • A kívánt GMAT pontszám legalább 550, vagy azzal egyenértékű GRE pontszám *
 • Az angol nyelvtudás bizonyítékai, ha az angol nem az Ön anyanyelve

129157_business-792113_960_720.jpgkaboompics / Pixabay

Hogyan kell alkalmazni:

Töltse ki az online jelentkezési űrlapot , csatolja az alátámasztó dokumentációt (önéletrajz, átirat, GMAT) és válaszoljon három esszés kérdésre.

Ösztöndíj

Az önfinanszírozó jelölteknek javasolják, hogy jelentkezzenek ösztöndíjra az űrlap letöltésével a Trinity MBA webhely Díjak és ösztöndíjak szakaszából, és töltsék fel a kitöltött űrlapot az online jelentkezési űrlapra. tcd.ie/business/mba

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért, vagy küldje el önéletrajzát az előzetes jelentkezés áttekintésére.

e-mail: TheTrinityMBA@tcd.ieTelefon: 353-1-896-4867

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Tovább

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Kevesebb