Teljes munkaidős MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Meg akarsz változtatni?

 • Használja szakmai tapasztalatait, és erősítse meg vezetését, hogy ugorjon a karrierjébe.
 • Ismerje meg a piacok dinamikáját, valamint a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokat.
 • Bővítse vezetői készségeit, megtanulja az eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy bizalommal értékelje és szembesítse az üzleti kihívásokat.
 • Növelje önismeretét és fejlessze erkölcsi iránytűjét, hogy navigáljon a vezetői dilemmákkal.
 • Használja ki a személyre szabott tanulást és az egyéni coaching programot, a tapasztalatok és ismeretek megosztását egy kivételes kollégák és vezető nemzetközi vezetők csoportjával.
 • Élj a valódi változás és átalakulás folyamatát.
 • Csatlakozzon a latin-amerikai vezetők egyik legfontosabb hálózatához.

Egy rendkívül szelektív és átalakító program

 • 10 hónapos intenzív tanulmány, amely az avantgárd tudást, az egyéni nyomon követési útmutatókat és a nemzetközi tanácsadási projekteket ötvözi a latam vezető vállalataival.
 • A program személyre szabása választható, ágazati projektek és interdiszciplináris workshopok révén.
 • Nemzetközi utazás, hogy megismerkedjünk a világ legújabb trendjeivel, megértsük a piacok fejlődését, megvitassuk az új feltörekvő üzleti modelleket és alkalmazkodjunk az érdekeltek kezeléséhez.
 • Az egyéni és csoportos coaching a személyes és karrierfejlesztésre összpontosított az üzleti gondolkodásmód, készségek, önismeret és vezetés elősegítése érdekében.
 • Szelektív és átalakító program olyan szakemberek számára, akik a negyedik ipari forradalomban kívánnak különbséget tenni.

prominens

29

A diákok átlagos életkora.

30%

Női hallgatók

6

A hallgatók átlagos munkatapasztalata.

85%

Nemzetközi diákok.

Ismerje meg a teljes munkaidős MBA struktúráját

A program előtt

előkészítés

A diákok intenzív egyhetes tanfolyamokat tartanak két lehetséges formátumban, online vagy személyesen. Ezek a tanfolyamok a fogalmak és a kvantitatív tudás szintezéséhez szolgálnak, lehetővé téve a csoport homogenizálását a kezdetektől.

Ezzel párhuzamosan az Üzleti Iskola megtervezi azokat a tevékenységeket, amelyek a lehető leghatékonyabb módon segítik az egyes résztvevők karrierjének növelését. Ehhez tanulmányozzák az egyes asszisztensek szakmai és ágazati hátterét, hogy személyre szabják, kiválasztják és összehangolják a műsorokat, a választottakat, a nemzetközi tanácsadásokat és a műhelyeket, amelyeket a program során végre kell hajtani.

A program során

A menedzsment és az üzleti alapok

Ez a modul 7 tanfolyamból áll:

 • Környezet: Üzleti és társadalom
 • Az üzlet gazdasági alapjai
 • Üzleti elemzés
 • A pénzügyi kimutatások könyvelése és elemzése
 • Vezetés és változás
 • Innováció és vállalkozói szellem
 • stratégia

Valódi tudás a valós világ számára

Három összetevőből áll. Az első az interdiszciplináris műhelymunkák, ahol a felsőoktatási intézmények a latin-amerikai digitális átalakításról és üzleti kihívásokról beszélnek. A második nemzetközi tanácsadási projektek a latin-amerikai vezető vállalatokkal, a harmadik pedig a vezérigazgatói napokban való részvétel, ahol a kiemelkedő vezérigazgatók megvitatják a helyi és a több-latin vállalatok jelenlegi kihívásait.

Üzleti Vanguard

A választási lehetőségek lehetővé teszik a tanterv személyre szabását és személyre szabását az asszisztens sajátos érdekeihez. Az erkölcsi iránytű erkölcsi és érték dilemmákkal küzd a diákokkal, akik arra kényszerítik őket, hogy a mai környezetben gondolkodjanak a vezetésről és a vezetésről. Az ágazati tanulmányok és projektek frissítik és bemutatják a régió főbb iparágainak trendjeit. A program végső projektje lehetővé teszi a korábbi ismeretek integrálását és alkalmazását a vállalkozói szellemre, illetve a kiválasztott vállalatok valós problémáinak megoldására.

Személyes fejlődés

Az egyéni és csoportos coaching üléseken keresztül kerül sor a vezetői készségek fejlesztésére, az MBA nyugdíjasokkal való interakcióra és a vezetők és vezetők egyéni mentorálására. A csoportjelentések bemutatása és a csoport teljesítményét befolyásoló vezetői problémák feltárása zárja a program során a személyes fejlődéshez szükséges munkát. Az öt kontinensen működő üzleti iskolákkal folytatott nemzetközi cserék lehetővé teszik az asszisztensnek, hogy a program végén más kultúrákkal kapcsolatos tapasztalatokat szerezzen.

A program után

Karrierfejlesztés és nemzetközi hálózat

Az IP MBA arra törekszik, hogy az asszisztens befektetési megtérülését nyújtsa: karrierstratégiák, rendezvények és vásárok kifejlesztése a toborzás, a foglalkoztatás, a tagság a latin-amerikai üzleti diplomások legnagyobb nemzetközi hálózatában és workshopok a a kiválasztási folyamatok keresése és előkészítése.

Akadémiai program

Végső projekt 100% -ban praktikus és alkalmazott

 • Üzleti terv: Új üzlet.
 • Real Consulting: Latin Consulting Practicum.

Üzleti tervek: Azok a hallgatók, akik ezt a végső projektet választják, a teljes munkaidős MBA egyetemi tanulmányi kötelezettségeik részeként be kell mutatniuk üzleti terveiket. E tervek megvalósítása érdekében a hallgatóknak csapatként kell alkalmazniuk ötleteiket, és a bizottság kiválasztja a legmeggyőzőbbet, figyelembe véve az ötletet, a fenntarthatóságot és a vállalkozók csapatát.

Tanácsadási tanácsadás: Olyan tanácsadó cég, amely olyan cégre vonatkozik, ahol a diákok közvetlenül foglalkoznak a társasággal egy olyan konkrét kérdésben, amelyet kezelni kell. A tanácsadók minden csoportja 4 diákból áll, akik egy adott projekten vagy a vállalat problémáján dolgoznak. A vállalat lehet Chilében vagy a régió másik országában. A hallgatóknak körülbelül egy hónapig kell jelen lenniük a cégnél. A tanácsadó csoport az útmutató tanárok támogatásával való aktív részvételével bemutatja az eredményt az ügyfélnek, miután a fent említett időszak munkája befejeződött. Ezt a munkát ugyanazok az ügyfelek és tanárok értékelik majd.

Multilatin merülő programok

 • Ön bővíti ismereteit a regionális piacokról.
 • A regionális piac közelségének megkönnyítése.
 • Ön gazdagítja a regionális hálózatot.

Az MBA során két intenzív merülési programot hajtanak végre annak érdekében, hogy szorosan elemezzék és megértsék a latin-amerikai üzleti világot.

Látogatások és találkozók a külföldi cégek vezetőivel a régióban érdekeltekkel, valamint a vezető latin-amerikai szakemberekkel való együttműködés révén a Multilatin Immersion Programok arra törekszenek, hogy bővítsék ismereteiket a régió piacairól és üzleteiről, megkönnyítsék a valósághoz való közelséget más piacok szakemberei és vállalatai, gazdagítják a regionális hálózatot, és segítenek a munkaerő-reintegráció folyamatában való képzésben.

Meghívjuk Önt, hogy regionális szempontból nézze meg az üzleti életet és a karrierjének fejlődését. Mert Chilében vagyunk, egy versenyképes és nyílt piac, amely kedvez az egyetemek és a gyakorlat közötti kölcsönhatásoknak, lehetővé téve a diákoknak, hogy vegyenek részt és tanuljanak a piacról a vállalkozókkal és a média vezetőivel való kapcsolatfelvétel során.

Vezérigazgatói napok

 • Rendszeres találkozók a vezérigazgatókkal.
 • Közvetlen kapcsolat a különböző vállalatok vezérigazgatóival.
 • Ismerje meg a vállalatok igazgatásának valóságát.

A program a Peñalolén-i campusunkban olyan terek sorozata, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy a vállalatok vezérigazgatóival kommunikáljanak annak érdekében, hogy felfedezzék és megvitassák azokat a problémákat, amelyekkel az üzleti vezetők vezetői karrierjükben és az üzleti életben szembesülnek. vezető szervezetek. Ezeknek a napoknak a céljai a következők:

 • Fedezze fel azokat a kihívásokat és problémákat, amelyeket általában a vezérigazgatók szembesülnek.
 • Értse meg, hogyan tervezik a vezérigazgatók karrierjét.
 • Fedezze fel a vezetők által keresett funkciókat.
 • Ismerje meg a vezérigazgatók döntési folyamatát és vezetői stílusát.
 • Növelje a hálózati lehetőségeket.114551_25.jpg

belépés

A teljes munkaidőben MBA pályázatok folyamata folyamatos, egész évben. Alkalmazási folyamata nyitva áll minden olyan képesített személy számára, aki az országtól függően egy akkreditált egyetem által kibocsátott vagy azzal egyenértékű végzettséggel rendelkezik. Sok tényezőt veszünk figyelembe az MBA felvételének folyamatában, mint például az akadémiai potenciál, amelyet a vizsga, a korábbi munkatapasztalat jellege és mértéke, személyes esszék, ajánlólevelek és a szakmai célkitűzések egyértelműsége mutat.

Felvételi követelmények

 • Teljes online jelentkezési lap.
 • Jelen egyetemi diploma és jegyzetek.
 • Akkreditáljon legalább 3 éves munkatapasztalatot.
 • Felvételi teszt: Írásbeli vizsga spanyolul, angol nyelvű részleggel.
 • Személyes interjú a kérelmező lakóhelyén.
 • Jelentkezési díj: 100 USD (az online jelentkezési lap kitöltése után).

Általános információk

ár

A teljes munkaidős MBA beiratkozásának költsége 38 000 USD. Ez az összeg magában foglalja a tandíj értékét, az összes didaktikai anyagot és a Chile-n kívüli nemzetközi tevékenységeket (áthaladás és tartózkodás).

A program költsége 4 egyenlő részletben fizetendő, 9 500 USD.

A regisztrációkor fizetendő első díjat a hallgatónak a programban való részvételének megerősítése jelenti. Ezért ez az összeg semmilyen körülmények között nem tér vissza később.

A Santiagóban várható hozzávetőleges megélhetési költség havonta 1400 USD, figyelembe véve, hogy egy házat oszt meg egy másik diákgal.

A dátumok és időpontok

 • Dátumok: minden év márciusától decemberig.
 • Órák: hétfőtől péntekig, 9: 00-19: 00 óra között.

Tantermi háló

114484_mba_fulltime_2019-e1551814214121.jpg

Kilépés a munkaerőpiacra

Legyél vezetővé a jövőbeli kihívásokkal szemben.

A Full Time MBA-ben lehetőséget adunk arra, hogy növekedjen és vezetővé váljon, aki sikeresen képes a jövőbe nézni.

A vállalatok olyan globális profi szakembereket keresnek, akik azonnali hatást gyakorolnak a vállalatokra és vezetik a változásokat.

Latin-Amerika vezető vállalatai keresik a diplomáink fejlesztését cégeikben. Segítenek nekünk a hallgatók felvételi folyamatában is.

Az MBA év során az Ön szakmai karrierjének fejlesztésében segítünk Önnek, hogy sikeres legyen a munkahelyi újbóli beilleszkedés.

A program befejezése után

94%

6 hónapos diplomások megszerzése.

60%

Növelte fizetését

70%

Megváltoztatta a munkaterületet.

53%

Vezetői pozíciókat vállalt.

Karrierfejlesztési tevékenységek

 • Támogatás az elhelyezési folyamatokban.
 • Közvetlen kapcsolat minden hallgatóval.
 • Tevékenységek a vadászokkal.
 • Üzleti vásárok

A teljes munkaidős MBA év során nemcsak a tudásunkat, hanem olyan készségeket és kompetenciákat fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik, hogy sikeresen vezesse szakmai karrierjét és növelje foglalkoztathatóságát.

A jelenlegi munkaerőpiac új szakmai szcenáriója szigorúan és őszintén követeli meg a szakmai célpontok feltételezését.

Emiatt az Üzleti Iskola Üzlethelyiség Központja olyan programot dolgozott ki, amely előmozdítja az Ön fejlődését, foglalkoztathatóságát, a munkaerőpiaccal való kapcsolatokat és a személyes vállalkozást.

A személyes változást tervező új kép elérését célzó különböző tevékenységek közül említhetjük a 360 ° -os értékelést, az egyéni tanácsadást egy kihelyezett céggel, üzleti kapcsolatokat, üzletemberekkel való találkozót, vezető tisztségviselőket, vezetői vásárokat és vállalati vásárokat.

A karrierfejlesztés olyan munkát jelent, amelyet a program teljes mértékben individualizált módon hajt végre, azzal a céllal, hogy diplomáink a teljes munkaidős MBA-n keresztül növeljék karrierjüket.

Miért az Adolfo Ibáñez Egyetem Üzleti Iskola?

Az Adolfo Ibáñez Egyetem Üzleti Iskola 1953-ban alakult Valparaíso városában. Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, amely egyike a chilei és latin-amerikai egyik legrangosabb üzleti iskolának, amely regionális és globális szinten egy viszonyítási alap.

Nemzetközi elismertségét támogatja a programok rangsorolása a globális rangsorok kiemelkedő helyszínein, mint amilyen például az América Economía, az Innovation Management, a Financial Times és a QS rangsor.

Találkozóhely:

 • Egy olyan tudományos és technológiai központban, amely a régió legjobb pénzügyi forrásaival rendelkezik.
 • A kiságy és a nagy multilátinák otthona.
 • Az innovációra és az új vállalatok létrehozására alkalmas ökoszisztémában.

Nemzetközi professzorok karja, széles körben elismert:

 • Egyedülálló képessége az akadémiai gondolkodás és a valódi üzleti problémák megoldására való képességek egyesítésére.
 • Az ipar és a közszféra által támogatott széles körű kutatás.
 • A végrehajtó oktatás gyakorlati és alkalmazott megközelítése.

Élénk közösség:

 • Kutatási és tanulási tevékenységek, amelyek összekapcsolják a vezető multinacionális vállalatokat.
 • Platformok, amelyek felgyorsítják az ötletek létrehozását, terjesztését és alkalmazását.114554_MBAIP2009-2010103a.jpg
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negoc ... Tovább

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negocios más prestigiosas de Chile y de Latinoamérica, convirtiéndose en un referente a nivel regional y también global. Kevesebb
Santiago , Viña del Mar , Las Condes + 2 Több Kevesebb