Tongji Mannheim kettős fokos Executive MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tongji Mannheim Dual Degree Executive MBA Program

Áttekintés

A Tongji Mannheim Dual Degree Executive MBA (Emba) Program az erős kínai-német fókusz reagál a növekvő kereslet a vezetők, akik sikeresen navigálni a kihívásokat a két kultúra. Ez biztosítja a vezetők a világ minden tájáról a készségek és szükséges eszközökhöz pozíciókat a nemzetközi felső vezetés számára.

Az egyetemek mind Mannheim és Tongji híresek magas tudományos színvonalú, élvonalbeli kutatási és oktatási kiválóság. Ők két partner jelentős tapasztalatokat vezetői képzésbe. Továbbá mindkét tartalmaznak kiváló vállalati és öregdiák hálózatokat, és magas kínai-német affinitás. A Tongji Mannheim Executive MBA (Emba) a lehető legjobban kihasználja ezt az értékes együttműködést, hogy a résztvevők a legjobb a EMBA oktatásban.

Jellemzők

  • Világszínvonalú Kar
  • A rendkívül rugalmas tanterv
  • Corporation vezető globális cégek
  • Hatékony Peer-to-Peer Learning Through rendkívül változatos osztályok
  • Hangsúly a Team / projekt munka és Soft képzések

class Profile

Az osztály profilja magában foglalja a fő értéke a Tongji Mannheim EMBA Program egy profilt mutató sokféleségét munkatapasztalat, földrajzi háttérrel és széles körű korábbi oktatási tapasztalatok. Míg így sokaságának kultúrák és tapasztalatok a program, a résztvevők megosszák egy erős kínai-német affinitás. Kis létszámú csoportok elősegítik az aktív beszélgetések, amelyek tükrözik a sokszínűséget perspektívák.

  • Átlagéletkor: 36 év
<li>&Aacute;tlagos szakmai tapasztalat: <strong>12 &eacute;v</strong></li>
<li><strong>40%</strong> n&#337;i r&eacute;sztvev&#337;k</li>
<li>T&ouml;bb mint <strong>60%</strong> a nemzetk&ouml;zi r&eacute;sztvev&#337;k</li> 

Kiválóság rangsor

Financial Times

# 11 világszerte a Financial Times Executive Education rangsor szabott programok (2016)
# 4 A Financial Times Globális MBA rangsor (2017), a kategória "alkalmazott háromhavi
# 45 A Global Executive MBA rangsor (2016)

A közgazdász
# 26 A Global Executive MBA rangsor (2015)

QS Global Közös Executive MBA rangsor
Tongji Mannheim Executive MBA # 14 világszerte (2017)

Tanterv

A Unique kínai-német tanulási tapasztalat

*Változni fog

Rugalmasság a végrehajtó napirendje

A mai felgyorsult üzleti környezetben, a vezetők kell, hogy rendkívül rugalmas. Ezen okból a TONGJI- Mannheim EMBA Program kínál három különböző tanulási opciók. Ez a rugalmas koncepció lehetővé teszi a résztvevőknek, és a vállalatok, hogy alkalmazkodjanak a program az egyéni karrier menedzsment, míg ugyanabban az időben, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kényelmesen mellett tanul a munka és a családi élet.

1. lehetőség: Vegye ki a Fast Track az Ön EMBA!

A résztvevők teljes hat önálló modulok, valamint a diplomamunka egy és fél év, és megkapja a kettős fok.

2. opció: Egy EMBA időkeretben a választás!

A résztvevők kapnak hitelt modulokat és tanfolyamokat, majd a befejezés a diplomamunka egy maximális időtartam három és fél év, hogy megismerjék MBA diplomát. Meg lehet kezdeni a Emba program márciusban vagy minden év szeptember.

3. lehetőség: Válasszon mi a legjobb neked!

A résztvevők vehetnek részt az egyes modulok vagy kurzusokat és tanúsítványt kapnak. Ha meggondolja magát, az igazolás lehet az első lépés egy EMBA.

Felvételi

Követelményei

  • Bachelor diploma vagy a fenti
  • 8 éves szakmai gyakorlat (az utolsó négy év vezetői tapasztalat)
  • Folyékonyan beszél angolul (írásbeli és szóbeli készségek) bizonyítja TOEFL vagy interjú

Alkalmazási eljárás

A felvételi eljárás során 3 lépésből áll:

1. lépés: Alkalmazás

Küldje el a Tongji Mannheim EMBA igénylőlapot a szükséges dokumentumokat a Tongji Egyetem vagy a Mannheim Business School

2. lépés: Interjú

Kézhezvétele után az alkalmazás, akkor kell vizsgálni az előválasztási csapatok. Kiválasztott pályázók meghívást kapnak az interjút. A vissza nem térítendő jelentkezési díj Euro € 150 fizetendő minden pályázónak.

3. lépés: Final Review

A Felvételi Bizottság fog dönteni bevezetését illetően áttekintésével az alkalmazás teljes egészében. A döntést megerősítette a két intézmény. A pályázókat tájékoztatni kell végső döntést e-mailben.

* Belépési követelmény az PRC Nationals

PRC állampolgárok, akik szeretnének beiratkozni az Executive MBA által nyújtott kínai Intézmény kell regisztrálnia belépés előtti vizsga. A tényleges felvételi vizsga kerül sor decemberben. További részletekért, kérjük, látogasson el honlapunkra vagy forduljon hozzánk.

Lépjen kapcsolatba velünk

School of Economics & Management, Tongji Egyetem
Hozzá: Rm403, Panel on kínai-francia Center, 1239, Siping Road, Shanghai, Kína 200092

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, ... Tovább

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, and merged with the Business School to become the School of Economics and Management (hereinafter referred to as SEM) in 1998. At present, SEM covers the main disciplines of Economics and Management through the Department of Management Science and Engineering, the Department of Construction Management and Real Estate, the Department of Business Administration, the Department of Accounting, the Department of Public Administration, and the Department of Economics and Finance. Corresponding research institutes and laboratories have also been established in second-level disciplines. Kevesebb

Akkreditáció