Tongji Nemzetközi MBA Program

Kezd Tongji Nemzetközi MBA: egyedülálló élmény

Képzeljük el, hogy beiratkozott egy MBA program található, az egyik a világ legdinamikusabb és élénk városok - Shanghai. Üdvözöljük a Tongji MBA. Már vár rád.

A Tongji Nemzetközi MBA program célja, hogy felkészítse a résztvevők átfogó, elméleti és gyakorlati megértése a modern menedzsment egy multi-kulturális környezetben. Ennek alapján a fegyelmi előnyeit Tongji Egyetem, MBA program fokozatosan kialakult a saját szakmai jellemzői, különösen a projekt menedzsment, ingatlan, szolgáltató és üzemeltetést, és a finanszírozás.

Nemzetközi MBA Program

 • A diákok meg kell kapnia a MBA diplomáját a Tongji Egyetem sikeres teljesítésétől függ a 2 éves program.
 • A program kezdődik minden év szeptember és tanítani angol nyelven.
 • Kérjük, ellenőrizze a honlapon legfrissebb változatát tandíj.

Mi különböztet meg minket?

 1. ELHELYEZKEDÉS. Vagyunk Sanghajban, ahol az emberek, akik a különböző nyelveket beszélő tört fantáziának. Shanghai célja, hogy hamarosan az új kapuja Ázsiában és a világ.
 2. TANTERV. Egy intenzív, integratív program egyesíti esettanulmányok, tapasztalati projektek, tanulmányutak, valamint a tevékenységek széles skáláját. A kurzus ötvözi a kínai tapasztalat globális tudás.
 3. KAR. A tanítás mellett által vezetett magas rangú tagjai a Tongji kar, a IMBA program kiválasztja professzorok a világ legismertebb üzleti iskolák, ahol a hangsúly a tanítási képességek, valamint a gyakorlati tapasztalat.
 4. NEMZETKÖZIESEDÉSÉNEK. Az iskola által akkreditált AACSB, AMBA és EQUIS kínál csereprogramokat, hogy 50+ a világ híres üzleti iskolákban.
 5. Hálózatokat és karrierjét. 500 IMBA diplomások és 5500 MBA diplomások megosztani energikus, mágneses öregdiák-hálózat a világ minden tájáról. Az MBA Career Development Center megkönnyíti a különböző tevékenységek a diákokat felkészítsék a jövőbeni foglalkoztatási.
 6. ÉLET. Az egyetem található a belvárosban, és nincs könnyű hozzáférést biztosít a kényelmes tömegközlekedéssel. Ezen kívül vannak különböző társadalmak, hogy esetleg szeretne csatlakozni.

class Profile

 • Osztály Méret: 30-40
 • Nő arány: 52%
 • International Student Rate: 17%
 • Átlagéletkor: 30 év
 • Diákok Munkatapasztalat: átlag 7,5 év
 • Adjon MBA Foglalkoztatási arány: 99%

néhány kiemeli

 • Több mint 60% kar tagjai a IMBA program külföldi professzorok.
 • Közel 100% kar tagjai a IMBA programban nemzetközi és gyakorlati tapasztalat.
 • SEM van rangsorolva Top 5 alkalmazott kutatás üzleti iskolák Kínában.
 • 200+ kar tagjai a SEM. Sokan közülük pozíciókkal rendelkeznek a nemzeti tudományos és kormányzati bizottságok.
 • 2700+ kiadványok (alapján CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas 24 keresés eredménye) SEM kar jegyeztek az elmúlt öt év (2011-2015).
 • SEM hozott létre szoros munkakapcsolatban számos vezető cégek tanácsadási projekteket szerte a világon, mint BAOSTEEL, a Disney, a Honeywell, a HSBC, az IBM, a Volkswagen.

Tanterv

További modul: Mesterkurzusok és szemináriumok; vállalati kutatási projektek, tanulmányút, nemzetközi csereprogram, érettségi dolgozat. * A változtatás szerint a tényleges helyzetet.

Life @ Tongji

Tongji campus egy zöld oázis szívében Shanghai célra épített létesítmények és a hálózat életterek mind az egyetemen, és az egész várost. A Tongji állomás található metró 10, akkor könnyen és gazdaságosan járja Shanghai.

A campus van szerelve a legújabb technológia lehetővé teszi, és fokozza a tanulás és a kommunikáció, multimédiás tantermek, könyvtár adatbázis, és személyre szabott internetes kommunikációs rendszereket a hallgatók és oktatók, valamint a projekt állomás kereskedelmi és menedzsment szimulációs szoftver.

Tongji van egy széles körű éttermek, klubok és sportlétesítmények, beleértve a saját natatorium, edzőterem és több bíróságok kosárlabda, tenisz, foci.

„Megtaláltam a Tongji IMBA programot, hogy tökéletesen illeszkedjen az én igényeinek és elvárásainak: fantasztikus keveréke a kínai és a külföldi tanárok kiváló tudással és tapasztalattal, szilárd és kiváló program alapján a valós esetek arra összpontosít, hogy támogassák a diák interakció, és ami még fontosabb Véleményem fantasztikus barátságos emberek, köztük a társaim, a tanárok és MBA központ munkatársai, hogy mindig segíteni minden helyzetben.”
--Jordi Picazo Spanyolország IMBA 2009

„Részvétel a IMBA program Tongji Egyetem kihívás volt, tanulságos és szórakoztató! Ez nem csak gazdagította tudásomat átfogóan hanem lehetővé tette számomra, hogy jó barátok, és fantasztikus üzleti kapcsolatokat. Meggyőződésem, hogy a tapasztalatok vontam lesz jelentős értékű használatra én pályaválasztás. "
--Kaan Fabian Kekec Németország Bejövő cserediák 2010

Hogyan pályázzunk?

A Nemzetközi pályázók: Online Alkalmazás> előterjesztései papíralapú anyagok> Interjú meghívás> Felvételi döntés bejelentése> Beiratkozás Megerősítés Kérjük, ellenőrizze honlapunkon az alkalmazás lista.

Lépjen kapcsolatba velünk

MBA Felvételi Iroda
School of Economics és a menedzsment, Tongji Egyetem
7 / F, Tongji épület, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Tongji University, School of Economics and Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date