Tongji nemzetközi MBA program

Általános információk

Program leírás

Tongji Nemzetközi MBA Program

Kezd Tongji Nemzetközi MBA: egyedülálló élmény

Képzeljük el, hogy beiratkozott egy MBA program található, az egyik a világ legdinamikusabb és élénk városok - Shanghai. Üdvözöljük a Tongji MBA. Már vár rád.

A Tongji Nemzetközi MBA program célja, hogy felkészítse a résztvevők átfogó, elméleti és gyakorlati megértése a modern menedzsment egy multi-kulturális környezetben. Ennek alapján a fegyelmi előnyeit Tongji Egyetem, MBA program fokozatosan kialakult a saját szakmai jellemzői, különösen a projekt menedzsment, ingatlan, szolgáltató és üzemeltetést, és a finanszírozás.

Nemzetközi MBA Program

 • A diákok meg kell kapnia a MBA diplomáját a Tongji Egyetem sikeres teljesítésétől függ a 2 éves program.
 • A program kezdődik minden év szeptember és tanítani angol nyelven.
 • Kérjük, ellenőrizze a honlapon legfrissebb változatát tandíj.

Mi különböztet meg minket?

 1. ELHELYEZKEDÉS. Vagyunk Sanghajban, ahol az emberek, akik a különböző nyelveket beszélő tört fantáziának. Shanghai célja, hogy hamarosan az új kapuja Ázsiában és a világ.
 2. TANTERV. Egy intenzív, integratív program egyesíti esettanulmányok, tapasztalati projektek, tanulmányutak, valamint a tevékenységek széles skáláját. A kurzus ötvözi a kínai tapasztalat globális tudás.
 3. KAR. A tanítás mellett által vezetett magas rangú tagjai a Tongji kar, a IMBA program kiválasztja professzorok a világ legismertebb üzleti iskolák, ahol a hangsúly a tanítási képességek, valamint a gyakorlati tapasztalat.
 4. NEMZETKÖZIESEDÉSÉNEK. Az iskola által akkreditált AACSB, AMBA és EQUIS kínál csereprogramokat, hogy 50+ a világ híres üzleti iskolákban.
 5. Hálózatokat és karrierjét. 500 IMBA diplomások és 5500 MBA diplomások megosztani energikus, mágneses öregdiák-hálózat a világ minden tájáról. Az MBA Career Development Center megkönnyíti a különböző tevékenységek a diákokat felkészítsék a jövőbeni foglalkoztatási.
 6. ÉLET. Az egyetem található a belvárosban, és nincs könnyű hozzáférést biztosít a kényelmes tömegközlekedéssel. Ezen kívül vannak különböző társadalmak, hogy esetleg szeretne csatlakozni.

class Profile

 • Osztály Méret: 30-40
 • Nő arány: 52%
 • International Student Rate: 17%
 • Átlagéletkor: 30 év
 • Diákok Munkatapasztalat: átlag 7,5 év
 • Adjon MBA Foglalkoztatási arány: 99%

néhány kiemeli

 • Több mint 60% kar tagjai a IMBA program külföldi professzorok.
 • Közel 100% kar tagjai a IMBA programban nemzetközi és gyakorlati tapasztalat.
 • SEM van rangsorolva Top 5 alkalmazott kutatás üzleti iskolák Kínában.
 • 200+ kar tagjai a SEM. Sokan közülük pozíciókkal rendelkeznek a nemzeti tudományos és kormányzati bizottságok.
 • 2700+ kiadványok (alapján CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas 24 keresés eredménye) SEM kar jegyeztek az elmúlt öt év (2011-2015).
 • SEM hozott létre szoros munkakapcsolatban számos vezető cégek tanácsadási projekteket szerte a világon, mint BAOSTEEL, a Disney, a Honeywell, a HSBC, az IBM, a Volkswagen.

Tanterv

További modul: Mesterkurzusok és szemináriumok; vállalati kutatási projektek, tanulmányút, nemzetközi csereprogram, érettségi dolgozat. * A változtatás szerint a tényleges helyzetet.

Life @ Tongji

Tongji campus egy zöld oázis szívében Shanghai célra épített létesítmények és a hálózat életterek mind az egyetemen, és az egész várost. A Tongji állomás található metró 10, akkor könnyen és gazdaságosan járja Shanghai.

A campus van szerelve a legújabb technológia lehetővé teszi, és fokozza a tanulás és a kommunikáció, multimédiás tantermek, könyvtár adatbázis, és személyre szabott internetes kommunikációs rendszereket a hallgatók és oktatók, valamint a projekt állomás kereskedelmi és menedzsment szimulációs szoftver.

Tongji van egy széles körű éttermek, klubok és sportlétesítmények, beleértve a saját natatorium, edzőterem és több bíróságok kosárlabda, tenisz, foci.

„Megtaláltam a Tongji IMBA programot, hogy tökéletesen illeszkedjen az én igényeinek és elvárásainak: fantasztikus keveréke a kínai és a külföldi tanárok kiváló tudással és tapasztalattal, szilárd és kiváló program alapján a valós esetek arra összpontosít, hogy támogassák a diák interakció, és ami még fontosabb Véleményem fantasztikus barátságos emberek, köztük a társaim, a tanárok és MBA központ munkatársai, hogy mindig segíteni minden helyzetben.”
--Jordi Picazo Spanyolország IMBA 2009

„Részvétel a IMBA program Tongji Egyetem kihívás volt, tanulságos és szórakoztató! Ez nem csak gazdagította tudásomat átfogóan hanem lehetővé tette számomra, hogy jó barátok, és fantasztikus üzleti kapcsolatokat. Meggyőződésem, hogy a tapasztalatok vontam lesz jelentős értékű használatra én pályaválasztás. "
--Kaan Fabian Kekec Németország Bejövő cserediák 2010

Hogyan pályázzunk?

A Nemzetközi pályázók: Online Alkalmazás> előterjesztései papíralapú anyagok> Interjú meghívás> Felvételi döntés bejelentése> Beiratkozás Megerősítés Kérjük, ellenőrizze honlapunkon az alkalmazás lista.

Lépjen kapcsolatba velünk

MBA Felvételi Iroda
School of Economics és a menedzsment, Tongji Egyetem
7 / F, Tongji épület, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, ... Tovább

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, and merged with the Business School to become the School of Economics and Management (hereinafter referred to as SEM) in 1998. At present, SEM covers the main disciplines of Economics and Management through the Department of Management Science and Engineering, the Department of Construction Management and Real Estate, the Department of Business Administration, the Department of Accounting, the Department of Public Administration, and the Department of Economics and Finance. Corresponding research institutes and laboratories have also been established in second-level disciplines. Kevesebb

Akkreditáció