UCT GSB Executive MBA

Általános információk

Program leírás

AKADÉMIAI PROGRAM INFO ÜLÉSSZABAD WEBINÁR: href = "https://bit.ly/2Jg1wuW

A végrehajtó menedzsmentre (EMBA) szakosodott UCT GSB MBA egy alkalmazott tanulási tapasztalat vezetők és vezetők számára, amely segít fejleszteni a vezetői szerepét, hogy teljesítőbb és célzottabb legyen. A program fejleszti a jelenlétét, fogalmi képességét, gyakorlati bölcsességét és körültekinthetőségét, hogy képesek legyenek prioritásokba sorolni a komplex helyzetekben és hatékonyan szállítsanak.

Az üzleti világ olyan kihívásokat kínál fel, amelyek a fogyasztói magatartás, a trendek, a szabályozási bizonytalanságok, a változó verseny és az új technológiák sokféle változóját érintik. Az ésszerű fellépés megvilágításához lencsét kell kifejlesztenie, amely segít a fontos változókra összpontosítani. Az EMBA rendszer gondolkodást, tervezési gondolkodást és integráló gondolkodást alkalmaz az átalakító tanulási folyamatban, amely lehetővé teszi a hallgatók számára új lencsék építését.

Az EMBA-t a GSB-ben moduláris formában kínálják két év alatt. A tananyag öt kapcsolattartó modulból és egy értekezésből áll. A program interaktív jellege megköveteli, hogy minden kapcsolattartó modulon részt vegyen, és hozzá kell járulnia a kollektív élményhez.

Az EMBA befektetési megtérülése:

  • Fejlessze kompetenciáját és mesterét a vezetői tapasztalat szélén
  • Értsd meg a komplex világban tapasztalható rendetlen tapasztalatok összességét
  • A tudáson és az elméleten túlmenjen, hogy bevonja az irányításban való élvezetet
  • Legyen hitelesebb, ha magával, csapatával és a világgal kapcsolódik össze
  • Találjon új célt és teljesítést szerepeiben, és fejlesszen nagyobb rugalmasságot a munkahelyen
  • Ismerje meg a sikeres üzleti modell-innováció szükségességét és sikerét
  • Fejlessze a több perspektívát és stratégiát képes integrálni a holisztikusabb és fenntarthatóbb szervezetek felépítéséhez
  • Csatlakozzon társainak hatalmas hálózatához

UCT GSB Executive MBA

Az EMBA tananyag öt kapcsolattartó modulot és egy disszertációt tartalmaz. A program interaktív jellege megköveteli, hogy minden kapcsolattartó modulon részt vegyen, és hozzá kell járulnia a kollektív élményhez.

1. modul: Rendszeres vezetői gyakorlat

Ez az első modul lehetővé teszi számodra a rendszeres vezetési gyakorlat fogalmi keretének kialakítását, amelyet minden további modul tovább fog fejleszteni. A tanulási folyamatokat és projekteket úgy tervezték meg, hogy bevezessék és beépítsék a rendszeres gyakorlatokat saját vezetési gyakorlatába.

2. modul: Kezelés a részvényesi értékhez

Ebben a modulban meg fogja vizsgálni a jövőbeli értékteremtés lehetőségeit. A modul a gazdaság, a pénzügy, a globalizáció és a vállalkozói szellem kulcsfontosságú koncepcióit integrálja a stratégiai keretbe. Vezeti a stratégiai szándék kialakítását, meghatározza és szervezi az ennek megvalósításához szükséges tevékenységeket, erőforrásokat, képességeket, struktúrákat és folyamatokat.

3. modul: Ügyfélérték kezelése

A műveletekre összpontosítva ez a modul mélyrehatóbb megértést nyújt a belső és a külső vevőérték minőségének, költségének, mennyiségének és időzítésének megteremtése szempontjából. A kurzus célja egy kibernetikus fogalmi működési modell felállítása és ennek alkalmazása a szervezet értékláncában és annak különböző funkcióiban.

4. modul: Irányítás a társadalmi értékért

Ebben a modulban kibővíti a figyelmét annak a szélesebb társadalmi-gazdasági környezetnek a figyelembevételére, amelyben az üzleti és más intézmények működnek. Úgy tervezték, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy egy szervezet csak annyira életképes, mint a társadalmi-gazdasági rendszer, amelynek része.

5. modul: Fenntartható üzleti modellek tervezése

A modul arra összpontosít, hogy lehetővé tegye új stratégiamenedzsment és vezetői létezésének fejlesztését. Ha megengedi, hogy a releváns elméleti fogalmak segítségével elmélkedjen és reflektáljon az egyes tapasztalatokra, valamint a különböző heurisztikák és gondolkodási kísérletek kipróbálásával elkezdi kísérletezni a létezés különböző módjaival, amelyek új kompetenciát, agilitást és ellenálló képességet nyitnak a munkahely.

6. modul: Értekezés

A disszertáció az EMBA végső szakaszát jelöli. 25 000 szónyi kutatási jelentést kell készítenie a szervezetéhez vagy a környezetéhez kapcsolódó témáról, amely bizonyítja, hogy megérti a kutatási folyamatot, és képes alkalmazni ezt.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

The University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) is internationally renowned as one of a handful of business schools in Africa with the prestigious triple-crown accreditation with endorse ... Tovább

The University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) is internationally renowned as one of a handful of business schools in Africa with the prestigious triple-crown accreditation with endorsements from EQUIS (the European Foundation for Management Development), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), and AMBA (The Association of MBAs). Kevesebb