University of Hull Business School MBA az ÖET-ben

Általános információk

8 locations available

Program leírás

Miért érdemes megválasztani a Hull MBA Egyetemet MDCI-vel?

Az MBA az Egyesült Királyság Egyetemétől származik , amelynek célja a tudás előmozdítása, a bizalomépítés és a globális perspektíva megteremtése a nagyobb vezetői felelősségvállalás előkészítése vagy az iparág vezető vezető szerepének megteremtése érdekében.

A Közel-Keleten tanított órákon a diákok szellemileg szigorú programot mutatnak be, amelynek célja a jelenlegi és jövőbeni fejlesztési igényekhez igazodó tanulás, az öntudatosság, a kreativitás és a kritikai gondolkodás elősegítése.

Miért válassza az Executive MBA (EMBA) a Hull Egyetem által szállított MDCI?

Most itt az ideje, hogy feltárja a lehetőséget, hogy tanulmányozza a brit mesterképzés programot helyben, miért nem beszél az MDCI -, akik több mint 25 éves tapasztalattal, és segített több mint két és fél ezer diplomás a régióban.

Sok olyan multinacionális és nagy nemzeti vállalat, Szaúd-Arábiában, akik élveztek a vezetők, elvégezték az Executive MBA tanulmányait a University of Hull.

Ide kattintva elolvashatja korábbi diplomások történeteit

Programszerkezet

A program nyolc tanított modulból áll, valamint egy disszertációból és egy kapcsolódó kutatási tervezési és módszertani modulból.

A példák közé tartozik: az emberek kezelése, az üzleti gazdaságtan, a marketing és az innováció, valamint a szervezeti stratégia.

Szállítási struktúra

A program több mint 18 hónapon keresztül valósul meg szemtől-szembe történő tanítással és online támogatással.

Minden modul három teljes napos kapcsolattartási időből áll az előadóval és más hallgatókkal. A személyes beszélgetések mellett a diákok online vitákat és értékeléseket folytatnak egy oktató által.

A lakossági ülések körülbelül hathavonta, az ünnepnapoktól függően; nincs tanítás a Ramadán szezon alatt.

Nevezési feltételek

  • 3 éves szakmai tapasztalat szükséges.
  • Legalább 2: 2 kitüntetéssel.

Emellett azoknak a hallgatóknak, akiknek az első nyelve nem angol, az IELTS 6 vagy azzal egyenértékű angol nyelvvizsgára van szükség.

* A jóváhagyás függvényében

Utoljára frissítve dec. 2018

Az iskoláról

MDCI works in the United Kingdom, Middle East and Africa providing logistical, administration and marketing support for postgraduate academic programmes on behalf of a number of United Kingdom univers ... Tovább

MDCI works in the United Kingdom, Middle East and Africa providing logistical, administration and marketing support for postgraduate academic programmes on behalf of a number of United Kingdom universities. Kevesebb
Manama , Muskotály , Durham , London , Kuwait város , Doha , Riyadh , Al Khobar + 7 Több Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited