A CMBA lehetőséget biztosít az egyének számára, hogy előre a karrier az üzleti menedzsment, valamint a szakemberek, hogy erőteljesebben üzleti menedzsment ismeretek és a tudás.

A program felkeltette egy rendkívül motivált közösség a diákok a különböző tudományos háttérrel és szakmai tapasztalat. Hozzuk össze tapasztalt, elkötelezett és képzett oktatók biztosítása egy innovatív, alkalmazás-orientált és multidiszciplináris programot. A CMBA is kiemelkedő, mert megőrizte a legjobb tulajdonságait a hagyományos MBA együtt kortárs stílusban követelte a mai üzleti vezetők.

PROGRAM RÉSZLETEK

A CMBA mester program természetesen a munka több mint egy minimális időtartama 18 hónap, amely egyenértékű tanulmány legalább 5 félév. A program felépítése három modult, amelyek mindegyike egy adott funkcionális terület tanulmány. A modulok vannak osztva Core, választható és a kutatás.

A Core Module biztosítja az alapot az általános üzleti oktatás és általános áttekintést az üzleti menedzsment. A diákok kötelesek megtenni összesen nyolc kötelező tanfolyamokat, hogy biztosítsák a tanulók azonos szintű tudás alapjait az üzletből.

A választható modul arra ösztönzi a diákokat, hogy eszmét cserélnek, és tovább vizsgálja vezetői kérdéseket. A diákok kötelesek megtenni összesen öt tanfolyamot, és lehetővé tette, hogy választhat 5 kurzusokat ezt az összetevőt, hogy megfeleljen az érdekeiket, vagy karrier igényeit.

A Research Module az utolsó eleme a CMBA programot, amely a vállalati üzleti projekt. Ez megköveteli a diákokat, hogy bizonyítani kritikai megközelítése mangement problémák kapcsolódnak konkrét kérdésekkel annak érdekében, hogy bővítsék a diákok irányítási szempontból.

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Beléptetését a program, a jelölt kell felelniük az alábbi kritériumoknak:

  • A főiskolai diploma, legalább CGPA 2,50 vagy; - A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű, de CGPA kevesebb, mint 2,50 is elismerte, de legalább öt év szakmai gyakorlat az adott területen, vagy - más azzal egyenértékű képesítést által jóváhagyott szenátus - a nemzetközi diákok, IELTS 6.0 szükséges Amellett, hogy a fenti felvételi követelményeket.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
22,760
RM30, 080,00 nemzetközi jelöltek.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date