Vállalati Master in Business Administration (cmba) program tanfolyam

Általános információk

Program leírás

A CMBA lehetőséget biztosít az egyének számára, hogy előre a karrier az üzleti menedzsment, valamint a szakemberek, hogy erőteljesebben üzleti menedzsment ismeretek és a tudás.

A program felkeltette egy rendkívül motivált közösség a diákok a különböző tudományos háttérrel és szakmai tapasztalat. Hozzuk össze tapasztalt, elkötelezett és képzett oktatók biztosítása egy innovatív, alkalmazás-orientált és multidiszciplináris programot. A CMBA is kiemelkedő, mert megőrizte a legjobb tulajdonságait a hagyományos MBA együtt kortárs stílusban követelte a mai üzleti vezetők.

PROGRAM RÉSZLETEK

A CMBA mester program természetesen a munka több mint egy minimális időtartama 18 hónap, amely egyenértékű tanulmány legalább 5 félév. A program felépítése három modult, amelyek mindegyike egy adott funkcionális terület tanulmány. A modulok vannak osztva Core, választható és a kutatás.

A Core Module biztosítja az alapot az általános üzleti oktatás és általános áttekintést az üzleti menedzsment. A diákok kötelesek megtenni összesen nyolc kötelező tanfolyamokat, hogy biztosítsák a tanulók azonos szintű tudás alapjait az üzletből.

A választható modul arra ösztönzi a diákokat, hogy eszmét cserélnek, és tovább vizsgálja vezetői kérdéseket. A diákok kötelesek megtenni összesen öt tanfolyamot, és lehetővé tette, hogy választhat 5 kurzusokat ezt az összetevőt, hogy megfeleljen az érdekeiket, vagy karrier igényeit.

A Research Module az utolsó eleme a CMBA programot, amely a vállalati üzleti projekt. Ez megköveteli a diákokat, hogy bizonyítani kritikai megközelítése mangement problémák kapcsolódnak konkrét kérdésekkel annak érdekében, hogy bővítsék a diákok irányítási szempontból.

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Beléptetését a program, a jelölt kell felelniük az alábbi kritériumoknak:

  • A főiskolai diploma, legalább CGPA 2,50 vagy; - A főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű, de CGPA kevesebb, mint 2,50 is elismerte, de legalább öt év szakmai gyakorlat az adott területen, vagy - más azzal egyenértékű képesítést által jóváhagyott szenátus - a nemzetközi diákok, IELTS 6.0 szükséges Amellett, hogy a fenti felvételi követelményeket.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is ... Tovább

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is committed in providing the nation with leaders, managers, scientists and technical specialists as well as thoughtful citizens who are capable of handling the complex challenges of our common future - confidently, competently, and creatively. Kevesebb