Végrehajtó MBA Egészségügy

Nottingham University Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Végrehajtó MBA Egészségügy

Nottingham University Business School

67256_67044_NHS.jpg

Áttekintés

Felkészülve a komplex egészségügyi szolgáltatások szervezésére és kezelésére vonatkozó kihívásokra, az Executive MBA Healthcare-t az NHS Leadership Academy nevezte ki.

A 21. helyen a világon, a második az Egyesült Királyságban és az 1. a fizetésemelést követően a legfrissebb Economist Executive MBA, akkor tanulmányozható részmunkaidős több mint 2-4 év.

Olyanoknak tervezték, akik továbbra is az egészségügyi ágazatra összpontosítanak, miközben széles MBA oktatást is kapnak, fejleszti a kompetenciáját, hogy értéket teremtsen, javítsa a szervezeti hatékonyságot, és növeli a másokkal való sikeres változás eléréséhez szükséges képességét.

Az Executive MBA program moduljai mellett az egészségügyre összpontosító két különlegesen tervezett modul is részt vesz. A modulokat akadémikusok vezeti, akiknek kutatása elsősorban az egészségügyi menedzsmentre és az egészségügyi szakemberek meghívott szakembereire összpontosít.

Ezt a szakterületet támogatja a Business School Egészségügyi Innovációs, Vezetői és Tanulmányi Központja, amely vezető szerepet tölt be a menedzsment és az egészségügyi szervezetek kutatása terén. Ez általános irányítási perspektívát ad Önnek az üzleti funkciókról és arról, hogy miként lehet őket integrálni egy gyorsan változó környezetbe, valamint az üzleti vállalkozás működésének naprakész ismerete és megértése, valamint a gyakorlati készségek kezelése érdekében őket. A tanárok jellemzően legalább öt éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, míg az átlag több mint 10 év.

Executive MBA hallgatóink a világ minden tájáról származnak, köztük Afrika, Ausztrália, Európa és a Távol-Keleten, valamint az Egyesült Királyságban. A privát, a nyilvános és a non-profit szervezetektől származó résztvevők mellett széleskörű tapasztalatot, friss üzleti perspektívákat és kivételes hálózati lehetőségeket fogsz tanulni.

Nottingham ideális elhelyezkedése és kiváló közlekedési kapcsolatai lehetővé teszik az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon bárhonnan elhelyezett vezetőket, hogy részt vegyenek.

Mivel nagyra értékeljük, hogy az Executive MBA-t gondosan kell megtervezni, hogy beilleszkedjen a munkájához és más kötelezettségvállalásokhoz, maximális rugalmasságot nyújtunk, lehetővé téve Ön számára, hogy tanulmányait az életmódodba illessze. Az év során több kiindulási pont közül választhat, hogy évente változtassa meg az Ön által vállalt kötelezettségeknek megfelelő modulok számát, és el tudja terjeszteni a költségeket az egyes modulok kifizetésekor.

"A rugalmasság, hogy kiválasszam azokat a modulokat, amelyeket szeretett volna tenni, vagy néha elhalasztani őket, lehetővé tette számomra, hogy tanulmányaimat a személyes és a munkahelyemre igazítsam. Mint egy igényes munkatárs, a Nottingham rugalmassága és a tutorok és az egész csapat támogatása rendkívül fontos. "

Adam Brooks, Executive MBA

Egészségügyi sebész és klinikai igazgató, East Midlands Major Trauma Központ, Nottingham Egyetemi Kórházak NHS Trust

Legfontosabb tényeket

 • Az NHS Vezetői Akadémia az NHS MBA program részeként kinevezett
 • Támogatja az Egészségügyi Innovációért, Vezetésért és Tanulásért Központ, az egészségügyi menedzsment kutatás vezető központja
 • A 21. helyet a világon, a második az Egyesült Királyságban és az első a bérszámfejtés után a legfrissebb Economist Executive MBA-ban
 • Az EQUIS és az AMBA akkreditált üzleti iskolák egy elit csoportjának része
 • 6. az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény a legújabb kutatási kiválósági keret, a tanítás által tájékoztatott a legújabb fejlemények

Tanfolyam részletei

Számos alapvető modulot fogsz végrehajtani, amelyek célja a vezetői ismeretek és készségek fejlesztése, valamint két speciális egészségügyi modul. Az opcionális modulok lehetővé teszik, hogy specifikusabb témákra koncentrálj, az érdeklődésed és karrierkövetelményed szerint.

Ez a program magában foglalja a tanfolyam tagjai számára a különböző ipari és kereskedelmi háttérrel. Célja, hogy javítsa döntéshozatali képességeit, és a legmagasabb minõségû vezetõket fejlessze.

A modulokat rendszerint napi és esti órákban kínálják fel, egy hetes intenzív lehetőségekkel. Az Executive MBA Healthcare végsõ szakasza egyéni vagy csoportos egészségügyi menedzsment projektet tartalmaz egyedi jelentéssel.

Értékelés

A tanfolyam és / vagy egy két órás vizsga kombinációja a releváns félév végén ér véget.

Modulok

Első szakasz: A vezetői tapasztalatok bővítése

 • Pénzügyi és számviteli
 • Business Economics
 • Ügyvezető Emberek
 • értékesítés
 • Operations Management
 • Stratégiai menedzsment

Második szakasz: A vezetői tapasztalatok elmélyítése

 • Vállalkozási és kreativitás
 • Fenntartható határozatok és szervezetek

Szakember

 • Üzembe helyezés és Szolgáltató átalakítása
 • Etika, vállalatirányítás és kockázatkezelés

Kettő:

 • Advanced Strategic Management: a Multi-terv megközelítés
 • Üzleti etika
 • Üzleti intelligencia a Digital Economy
 • Játékok és stratégiák Üzleti
 • Innováció Menedzsment
 • Nemzetközi tanulmányút
 • Vezetés és változás kezelésében
 • Személyes fejlődés
 • Projekt Menedzsment
 • Stratégiai piaci kapcsolatok: Piacviszonyok kiépítése, kezelése és kihasználása
 • Kockázati tőke és magántőke

Harmadik szakasz: Felkészülés a jövőbeni karrieredre

 • Egészségügyi menedzsment projekt

A modulok kínálunk ihlette a kutatási érdekeit munkatársaink, és ennek következtében megváltozhat okokból, például kutatási eredmények vagy a jogszabályok változásait. Ez a lista egy példa tipikus modulok kínálunk, nem végleges lista.

Karrier

Szakmai akkreditáció

Ezt a kurzust az NHS Vezetői Akadémia az NHS MBA program részeként nevezte ki.

Karrier célországokban

A MBA kiváló platformot előmenetelt segítő, pályamódosítás vagy a vállalkozói tevékenységet. A graduális célpontok magukban foglalják a vezetői tanácsadást, a pénzügyeket és számvitelt, az emberi erőforrásokat, a marketing / értékesítést, az információs technológiát, a műveleteket és a logisztikát

Azok a vállalatok és szervezetek, amelyeknek végzős munkatársai az Accenture, az Apple, a Bosch, a Credit Suisse, a Deloitte, az Ernst & Young, a Fidelity Bank, a HSBC, a Vöröskereszt és a Santander csoport között dolgoztak.

Posztgraduális karrier csapat

MBA hallgatók részesülnek támogatásban a posztgraduális karrier csapat, aki segít, hogy vizsgálja meg a karrier lehetőségek és fejleszteni a jövőbeni karrier terveket. Az MBA Személyi és Szakmai Fejlesztési Program ötvözi a karrierfejlesztést és a kompetenciafejlesztési tevékenységeket, kiegészítve az egyéni pályafutás-tanácsadásokkal és a hálózati eseményekkel.

Az akadémiai tanulmányok és a pályafutás támogatásának kombinációján keresztül az MBA kitűnő platform a karrierfejlesztéshez, a karrier-változáshoz vagy a vállalkozói tevékenységhez.

Foglalkoztathatóság és átlagos kezdő fizetés

A Nottingham Egyetem Üzleti Iskola posztgraduális szakembereinek 82,1% -a, akik a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül rendelkezésre álltak a foglalkoztatás biztosításához, vagy további tanulmányokat folytattak. £ 28,500 volt az átlagos kezdő fizetés, a legmagasabb pedig £ 50,000. Ez tükrözi azt a magasabb fizetést, amelyet MBA-k kapnak, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tanulmányaik elvégzése előtt. Ehhez a kohorszhoz képest az MBA heti fizetésemelés 69% volt. *

* Ismert célállomások a teljes munkaidős otthoni posztgraduális 2015/16. A bérek kiszámítása az Egyesült Királyságban teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagán alapul.

Belépési követelmények

2: 1 (vagy nemzetközi egyenértékű) minden olyan szakterületen, amely a megfelelő szakmai képesítéssel is foglalkozik; valamint ötéves teljes munkaidős menedzsment munkatapasztalat

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 6.5 (nem kevesebb, mint 6,0 bármelyik elem)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 31, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
2 - 4 Év
Részidős
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, Anglia
Kezdet: Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Egyesült Királyság - Nottingham, Anglia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt