Végrehajtó Mba (emba)

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Végrehajtó Mba (emba)

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Program áttekintése

Az SP Jain Executive MBA (EMBA) egy részmunkaidős integrált program célja, hogy megfeleljen az igényeinek dolgozó szakemberek, akik szeretnék folytatni az MBA megszakítása nélkül a karrierjüket. A tanfolyam szigorú és igényes; az eredmény az átgondolt vezetők átalakítása az általános menedzserekről globális perspektívával.

60446_pexels-photo.jpg

Miért SP Jain Executive MBA?

 • A PROGRAM VONATKOZIK AZ ÖN ÁLTALÁNOS VEZÉRELŐKÉRT, AMELYRE A SZEMÉLYZET ÉS AZ EGYÜTT

EMBA hallgatóink számos fejlett multimédiás szimulációban vesznek részt, amelyek megtanítják õket arra, hogy intelligens, gyõzõ döntéseket hozzanak. Ezek a szimulációs gyakorlatok, amelyeket a legmodernebb szimulációs központokban valósítunk meg, egyedülállóak abban az értelemben, hogy a diákokat szemtől szemben szemléltetik valós idejű üzleti kihívásokkal, és lehetővé teszik számukra, hogy gyakorolják és élesítsék a valós világot és a döntéshozatalt készségek a leginkább innovatív módon és kockázatmentes környezetben.

 • A PROGRAM MEGHATÁROZÁSA A KÖVETKEZŐ ÉRTÉKÉT TÁMOGATJA SZERVEZETÉRT

EMBA tananyagunk egyedi munkahelyi problémákkal foglalkozik (PAW), amelynek célja, hogy a hallgatók képesek legyenek az aktuális munkával kapcsolatos témák osztályba vinni, megbeszélni társaikkal és innovatív megoldások kidolgozásával. A tapasztalt oktatók és mentorok irányítása alatt a PAW bebizonyította, hogy segít a diákoknak hatalmas (és azonnali) értéket felmutatni a munkában, ami elismerést, jutalmat és karrierlehetőséget eredményez.

 • A PROGRAM MUNKAVÉDELMI MÉRLEGNEK LEHETSÉGES

Az Önhöz hasonlóan elfoglalt munkahelyi szakemberek számára kialakított EMBA program rugalmas tanulmányi formátumot alkalmaz, amely minimalizálja az Ön munkaidejétől és családjától távol eső időtartamát, ugyanakkor segít fejleszteni a készségek felgyorsítását a munkahelyén.

Sok jelenlegi EMBA diákunk otthon otthoni partnereivel és gyermekeivel rendelkezik, és megmondják neked, hogy a programunk lehetővé tette számukra, hogy nagyobb felelősséget vállaljanak a munkahelyükön, győztes döntéseket hozzanak és páratlan karrier-növekedést tapasztaljanak, miközben sikeresen kezelik az idejüket és család.

 • A PROGRAM EGY GLOBÁLIS MINDETT A NÖVÉNYEKBEN

Míg az EMBA diplomát teljes mértékben a szingapúri egyetemünkön végezzük, a tengerentúli tanulmányi lehetőségeinket Dubaiban, Mumbaiban és Sydney-ben is megtalálhatjuk a legkorszerűbb egyetemeken. Legfeljebb egy hetet tölthet el bármely tengerentúli központunkban, és hitelt kaphat az EMBA tantárgyai felé. A tengerentúli tanulmányok beindítása még több olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a munkáltatók keresnek.

 • A PROGRAM AZ ALKALMAZÁSI PONT A HÁLÓZAT HASZNÁLATÁHOZ

Az EMBA osztályterem egy olvasztótégelye a kultúrák, hátterek, a szakmai tapasztalat és a szakmai szakértelem területén. A program olyan platformot biztosít Önnek, amely lehetővé teszi a különböző iparágakból érkező emberekkel való kapcsolattartást, valamint olyan kapcsolatokat, amelyek személyesen és szakmailag hasznosíthatóak lehetnek, és a tanulási erőforrásnak bizonyulnak egymáshoz.

 • VIZSGÁLT A VILÁG LEGJOBB ÜZLETI ISKOLÁKÉBEN

Rövid, de díszített tizenkét éves történelmünk utolsó öt évében a világ három legfontosabb üzleti osztályának három rangsorát helyeztük el - Forbes, a Financial Times és az Economist. Mindegyik rangsorban a legfiatalabb iskola vagyunk - egy olyan teljesítmény, amelyet az egyedülálló és innovatív üzleti oktatási modellnek tulajdonítunk.

Tanterv

A cél a mi EMBA program célja, hogy a vőlegény "Általános Managers 'felvételére képesek, a különböző szerepek és megvalósítása több szervezeti célok. A mi kutatási iparági trendek, általunk azonosított fontos készségek és kompetenciák, vezérigazgatók rendelkeznie kell, és ezek alkotják a fő pillére a programot.

AZ ÁLTALÁNOS MENEDZSER DOKUMENTUMA KELL A KÖVETKEZŐKÉPPEL:

 • Személyes hatékonyság
 • Az a képesség, hogy felerősítse technológia
 • Kritikus gondolkodás és problémamegoldás
 • Kreativitás és innováció

AZ ÁLTALÁNOS GAZDÁLKODÓ DIA A KÖVETKEZŐKÉPESSÉGEIT KELL:

 • A globális üzleti környezet megértése
 • Pénzügyi intelligencia növekvő értékteremtés
 • Ügyfél-érték kezelés és bővülő piacok
 • Vezető csoportok és szervezetek
 • Költség vezetés és műveletek kiválóság
 • Integrált intelligencia fenntarthatóság

60445_pexels-fotó-313691.jpeg

Programarchitektúra

Az EMBA program követelményeinek teljesítése érdekében 36 kreditnek kell teljesítenie.

A programban tanított tárgyak három fázisra oszthatók: a menedzsment alapjai, a menedzsment gyakorlata és a keresztfunkcionális menedzsment.

 1. 1. FÁZIS: Az alapkezelés alapjai, általában több mint 10 hónap alatt, segítenek az üzleti és irányítási alapfogalmak megszerzésében.
 2. 2. FÁZIS: A vezetés gyakorlata, amely rendszerint több mint 6 hónap alatt zajlik le, lehetővé teszi, hogy szakosodjon a menedzsment adott funkcionális területére.
 3. 3. FÁZIS: A Cross Functional Management, amely jellemzően két hónapig tart, az utolsó szegmens, amelyben minden tantárgy egy komplex üzleti szimulációval tanítható.

Törzsanyag

A kezdeti távon a program, a diákok építeni a tapasztalat és kapnak szilárd alapot az üzleti keresztül mag tanfolyamok az általános témákat a vezetés, mint a gazdasági, pénzügyi, statisztikai és marketing. Ezek a kurzusok közös és kötelező minden diák számára, függetlenül azok szakterületen.

Szakirányok

Iparági szakértők úgy vélik, hogy a vezetés zajlik két szinten: a kereszt-funkcionális és függőleges, és mi ezt tükrözik azáltal diákok a szakterületek, amelyek felkészítik őket a tudás és a speciális eszközök, amelyek a jövőbeli karrierjük fogják követelni.

A következő szakterületek kínálnak EMBA diákok:

 • értékesítés
 • pénzügy
 • Műveletek vagy
 • Általános menedzsment opció

Választott a hangsúlyt befolyásolhatja az életpálya növekedés a jövőben. Ezek választani úgy tervezték, szem előtt tartva, különben az egyes prioritási terület. Tartalmas és minőségi, ezeket az élvonalbeli választani ideális vezetők azzal az óhajjal szerezve él a mai versenyképes gazdaság.

Mint egy EMBA diák az SP Jain, akkor is a rugalmasságot választott általános MBA választásával választani mind a négy nagy kiadók.

Alkalmazott üzleti kutatás

Az EMBA program egyedülálló jellemzője az Alkalmazott üzleti kutatási projekt, amelyet a diákok saját szervezetük keretében végeznek.

A projekt két szakaszra oszlik:

1. szakasz:

Kutatási javaslat kidolgozása Ebben a szakaszban a hallgatóknak kiterjedt másodlagos kutatásra van szükségük. Aktívan részt vesznek az irodalmi áttekintésben, valamint a folyóiratok, fehér könyvek, hírcikkek és weboldalak adatainak gyűjtésében. A hallgatóknak üzleti ügyet kell kialakítaniuk, üzleti problémákat / lehetőségeket kell meghatározniuk, és világos kutatási célokat kell elérniük ahhoz, hogy megfeleljenek az üzleti kihívásnak. A kutatási javaslatokat a kar és az ipar mentorait tartalmazó testület értékeli és hagyja jóvá, mielőtt a második szakaszba lép.

2. szakasz:

Kutatás és vállalati ajánlások készítése A diákok kezdik ezt a szakaszt a kutatási javaslatuk finomításával és az elsődleges kutatások elvégzésével. Minden hallgató mélyreható elemzést végez különböző kutatási eszközök és technikák alkalmazásával, hogy stratégiai javaslatokat érjen el vezetői vonatkozásokkal.

Kutatásaik befejezése után a diákok bemutatják eredményeiket a szervezetüknek, ami nagyobb elismerést és sikereket eredményez.

Kar-diák arány

Átlagos kari-diák arány: 8.15

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szám a TEQSA-nak a teljes munkaidős és részmunkaidős hallgatói és oktatói személyzet részére adott éves információ alapján készült.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 2, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
18 hónapok
Részidős
Price
ár
35,310 SGD
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet: aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
Összköltség