Végrehajtó mba (emba)

Általános információk

Program leírás

Az Executive MBA a SMU Cox egy széles körű, gyors ütemű, mélyreható globális vezetői tapasztalat. Az Executive MBA-t dicsérte a résztvevők, a szponzorok és az üzleti világban azok az előkészületek, amelyeket az Executive Suite egyedülálló kihívásaira készen áll. Állandóan rangsorolva az egyik legjobb Executive MBA programok a világon, a tanterv előre gondolkodó és tanított néhány legjelentősebb professzorok akadémiai.


Executive MBA hallgatóink képviselik a legfelsőbb elmék az üzleti különböző ágazatok és a tudományágak. A tanulás "kohorsz-megközelítése" révén Ön és társaik az osztályok, a tanulmányi csoportok, a csapatépítő gyakorlatok és a társadalmi tevékenységek révén interakcióba léphetnek Önnel, új betekintést nyújtva, és széleskörűen bővítik személyes és szakmai perspektíváit. Nagyon gyakran képes lesz arra, hogy azonnal alkalmazza az osztályteremben szerzett ismereteit a mindennapi kihívásokra a munkahelyen. Hasonlóképpen, a munkahelyi helyzetek az osztályteremben kerülnek elbeszélgetésre és akár felbontásra.Az Executive MBA drasztikusan növeli gondolkodási képességét globálisan, tervez intuitív módon, hatékonyan kommunikál és stratégiai lépéseket tesz. Ez hatalmas karrierlehetőséget ad hozzá, mivel felfedezi Önt a többfunkciós üzleti ismereteknek, a jobb szakmai kapcsolatoknak és a fokozott bizalomnak, ami gyakran életmódváltó élménnyel jár.


Program jellemzőiA SMU Cox EMBA program következő jellemzői gazdag oktatási élményt nyújtanak a tapasztalt szakembereknek, akik a következő szintet kívánják elérni.

Professzionális hálózati lehetőségek
A Cox közösség - több mint 33.000 üzleti vezető hálózat, amely a legtöbb iparágat átfogja - egy erőforrás és jelentős javulás a SMU Cox tapasztalataihoz. Még jelentősebbek azok a kapcsolatok, amelyeket az osztálytársain belül és kívül dolgoznak az osztályon belül mind a személyes, mind a szakmai gazdagodáshoz.

Globális tanulási élmények
A globális gazdaságba való merülés fontos minden profi üzletember számára. Az EMBA diákjainak mind Ázsiára, mind pedig Latin-Amerikára kell utazniuk olyan vállalati bemutatókra, amelyek kiemelik a külföldi cégek, kultúráik és működési környezetüket, és mélyebb megértést nyújtanak a nemzetközi üzleti élet dinamikájáról.

Kis, magániskolai környezet
Sok EMBA program zajlik nem campus beállítások, mint az irodaházak. A SMU Cox EMBA-t a kegyes SMU campuson szállítják, a hagyományos grúz építészetről. Az iskola kis mérete lehetővé teszi az együttműködést, a csapat megközelítését. Míg a SMU Cox EMBA a legnagyobb program Észak-Texasban, az osztályok szakaszait szétválasztják és tovább osztják öt-hét hallgatói csoportba, ami a legtöbb diák számára rendkívül hasznos és időnként létfontosságú.

Karrier önmeghatározás
Az MBA diplomát keresve - amint azt a diákok múltja is elismerte - az volt, hogy karrierlehetőségeiket tovább növeljék, függetlenül attól, hogy vannak-e szervezetükben vagy kívül. Az MBA magával ragadhatja a bizalom és az önrendelkezés iránti érzékenységet, növelve az egyén képességét, és kívánatosabb, élethosszig tartó döntéseket hozhasson.

Hely egy dinamikus, világszínvonalú városban
A Cox Iskola Dallas, TX virágzó gazdasági központjában található, így közel az üzleti lehetőségekhez és az üzleti vezetőknek szinte minden iparághoz. A SMU Cox továbbra is fontos szerepet játszik a Dallas-i szellemi tájkép kialakításában azzal, hogy továbbra is élénk növekedési potenciált és lehetőséget kínál.


Tanterv

Mint egy Cox Executive MBA hallgató, akkor ki vannak téve a rendkívül befogadó tanterv és úttörő kutatás célja, hogy felkészítse Önt a végrehajtó szinten. A 21 hónapos program során elsajátíthatod az olyan alapokat, mint az Alkalmazott Közgazdaságtan, Pénzügyi Menedzsment, Szervezeti Magatartás, Statisztika, Marketingkutatás és Könyvelés. Ezenkívül az olyan közelmúltbeli kurzusokat is választani, mint az egyesülések, akvizíciók, tárgyalások és a portfolióelmélet. Két nemzetközi kirándulás van - egy 4 napos utazás Latin-Amerikában a második év augusztusában és egy 10 napos utazás Ázsiába március utolsó moduljában. Ezeken az utazások során találkozhat a vezetőkkel, és meglátogat számos céget, hogy megszilárdítsa alapvető üzleti megértéseit és stratégiáit.

A tanfolyam nagy része a kis tanulmányi csoportokon belül működik azon problémák azonosítása és megoldása érdekében, amelyek gyakran tükrözik a valós kihívásokat. Kevesebb mint két éven belül képessé válik arra, hogy gondolkodjon, tervezzen és stratégiai lépéseket tegyen a vezetés kihívásaival szemben egy versenyképes globális piacon. Az alábbiakban a kurzus leírása található.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Tovább

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Kevesebb