Executive mesterképzésre Business Management (MBA)

Master102

Hivatalos Executive mesterképzésre Business Management (MBA) által kínált ICADE Business School, egy külön fejezet alatt Kar Közgazdaságtudományi szakosodott posztgraduális közgazdasági és üzleti adminisztráció. A felmutatott amely több mint 23 generáció diplomás vezetők és olyan szintű tudományos kiválóság, amely felülmúlhatatlan, ez a hetedik évben (2017-2018 tanév), hogy a Mester program egy hivatalos mértékben megfelelni a megfeleljen az Európai Felsőoktatási Térség.

Belépés

Felvételi követelmények:

 • Hivatalos egyetemi segédlelkész vagy főiskolai diploma diplomások legalább három éves szakmai tapasztalattal pozíciók közepes / magas szintű felelősség.
 • Hivatalos Diploma diplomások, akik bizonyítani tudják, hogy legalább öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kulcsfontosságú pozíciókat.

Módszerek és célkitűzések

Célok

 • Egyre stratégiai és átfogó perspektívát az üzleti, amely lehetővé teszi a diákok, hogy összehangolják a stratégiai célok és a funkcionális célokat, ám megérteni a lényegét az üzletet.
 • Megszilárdítása az ismeretek és készségek szükségesek, hogy az üzleti döntések és a végrehajtási új irányítási modellek.
 • Foglalkoztató és információs eszközök, hogy megoldja a konkrét problémák az egyes funkcionális terület.
 • Fejlesztése és növelése, az interperszonális készségek elérése érzetét csapatmunka, rugalmasság és a vezetés hatékony és eredményes módon.
 • Megtaláljuk a preferált karrier és a vállalkozó szellem támogatása az üzleti életben.

Módszertan

A tanítási módszer alapja egy rendkívül praktikus, dinamikus és interaktív (tanár-diák) tanulási modell, amely célja, hogy alkalmazkodjanak az oktatási céljait, tartalmát és tanulási stratégiák, hogy a diákok "profilt. Ehhez a következő módszereket alkalmazunk:

 • Az eset módszer, előadások projektek és egyéb gyakorlati modellek szimulálják a valós gazdálkodási forgatókönyvek, és lehetővé teszi számukra, hogy összehasonlítják a különböző döntéshozatali folyamatokban.
 • Problémamegoldó gyakorlatok.
 • Elemzés, vita és beszélgetés a legjobb üzleti gyakorlat és modellek.
 • Tapasztalatokon alapuló előadások oktatókból és hallgatókból. Irányított viták összehasonlítani az előadó és a többi osztálytársam tapasztalatait.
 • Átfogó tevékenységeket.

Csapatmunka az Executive MBA foglalkoztatott, mint egy eszköz, amely kivetíti vállalatok napról-napra műveletek az osztályban, azzal járó fejlesztése több interperszonális, tervezés és kommunikációs készségek ezen a területen.

Értékelési módszerek

A szoros kapcsolat a hallgatók és az oktatók lehetővé teszi a folyamatos ellenőrzés, valamint lehetőséget biztosítva, hogy kövessék a fejlődés és a haladás objektíven.

Egyes tantárgyak értékelik, figyelembe véve az évfolyamon az írásbeli tesztek, csoportos munka, egyéni munka, az aktív részvétel és a részvétel.

A diákok ki kell tölteniük egy mester projekt részeként a program, amelynek lényege, hogy egy csoport bemutatása és védelme egy üzleti vagy tanácsadási projekt.

Minden diák kap egy végső teljes évfolyamot az Executive MBA, amely alapján a súlyozás az adott fokozat jár minden tárgy és a Final Mester Project.

A diákok, akiknek teljes ellátás nem éri el a 80% -os vagy akik nem a végleges Mester Project kizárásra kerül a program, és lehet, hogy nem nyerte el a mesterképzésre.

Támogatások és pénzügyi támogatás

Az egyetem, mint intézmény a katolikus egyház szentelt a társadalom minden tagja, széles választékát kínálja, ösztöndíjak és pénzügyi támogatást nyújtson a diákoknak, hogy segítsen a tanulmányi költségeit, valamint az esélyegyenlőség biztosítása alapján az egyéni igények minden tanuló számára.

Ez a támogatás része közvetlenül az egyetem származó hozzájárulások által Comillas-ICAI University Foundation, az alap az egyházi támogatások, a nem önálló alapot jelöltek a papi és egyéb szervezetek és magánszemélyek.

A diákok az egyetemen jogosult ugyanazokat az előnyöket, mint a többi spanyol egyetemi hallgatók tekintetében iskolai biztosítás, a hivatalos és más támogatásokat.

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

1 további kurzus Universidad Pontificia Comillas »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
10 - 14 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
End Date