Hivatalos Leírás

Executive mesterképzésre Business Management (MBA)

Master102

Hivatalos Executive mesterképzésre Business Management (MBA) által kínált ICADE Business School, egy külön fejezet alatt Kar Közgazdaságtudományi szakosodott posztgraduális közgazdasági és üzleti adminisztráció. A felmutatott amely több mint 23 generáció diplomás vezetők és olyan szintű tudományos kiválóság, amely felülmúlhatatlan, ez a hetedik évben (2017-2018 tanév), hogy a Mester program egy hivatalos mértékben megfelelni a megfeleljen az Európai Felsőoktatási Térség.

Belépés

Felvételi követelmények:

 • Hivatalos egyetemi segédlelkész vagy főiskolai diploma diplomások legalább három éves szakmai tapasztalattal pozíciók közepes / magas szintű felelősség.
 • Hivatalos Diploma diplomások, akik bizonyítani tudják, hogy legalább öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kulcsfontosságú pozíciókat.

Módszerek és célkitűzések

Célok

 • Egyre stratégiai és átfogó perspektívát az üzleti, amely lehetővé teszi a diákok, hogy összehangolják a stratégiai célok és a funkcionális célokat, ám megérteni a lényegét az üzletet.
 • Megszilárdítása az ismeretek és készségek szükségesek, hogy az üzleti döntések és a végrehajtási új irányítási modellek.
 • Foglalkoztató és információs eszközök, hogy megoldja a konkrét problémák az egyes funkcionális terület.
 • Fejlesztése és növelése, az interperszonális készségek elérése érzetét csapatmunka, rugalmasság és a vezetés hatékony és eredményes módon.
 • Megtaláljuk a preferált karrier és a vállalkozó szellem támogatása az üzleti életben.

Módszertan

A tanítási módszer alapja egy rendkívül praktikus, dinamikus és interaktív (tanár-diák) tanulási modell, amely célja, hogy alkalmazkodjanak az oktatási céljait, tartalmát és tanulási stratégiák, hogy a diákok "profilt. Ehhez a következő módszereket alkalmazunk:

 • Az eset módszer, előadások projektek és egyéb gyakorlati modellek szimulálják a valós gazdálkodási forgatókönyvek, és lehetővé teszi számukra, hogy összehasonlítják a különböző döntéshozatali folyamatokban.
 • Problémamegoldó gyakorlatok.
 • Elemzés, vita és beszélgetés a legjobb üzleti gyakorlat és modellek.
 • Tapasztalatokon alapuló előadások oktatókból és hallgatókból. Irányított viták összehasonlítani az előadó és a többi osztálytársam tapasztalatait.
 • Átfogó tevékenységeket.

Csapatmunka az Executive MBA foglalkoztatott, mint egy eszköz, amely kivetíti vállalatok napról-napra műveletek az osztályban, azzal járó fejlesztése több interperszonális, tervezés és kommunikációs készségek ezen a területen.

Értékelési módszerek

A szoros kapcsolat a hallgatók és az oktatók lehetővé teszi a folyamatos ellenőrzés, valamint lehetőséget biztosítva, hogy kövessék a fejlődés és a haladás objektíven.

Egyes tantárgyak értékelik, figyelembe véve az évfolyamon az írásbeli tesztek, csoportos munka, egyéni munka, az aktív részvétel és a részvétel.

A diákok ki kell tölteniük egy mester projekt részeként a program, amelynek lényege, hogy egy csoport bemutatása és védelme egy üzleti vagy tanácsadási projekt.

Minden diák kap egy végső teljes évfolyamot az Executive MBA, amely alapján a súlyozás az adott fokozat jár minden tárgy és a Final Mester Project.

A diákok, akiknek teljes ellátás nem éri el a 80% -os vagy akik nem a végleges Mester Project kizárásra kerül a program, és lehet, hogy nem nyerte el a mesterképzésre.

Támogatások és pénzügyi támogatás

Az egyetem, mint intézmény a katolikus egyház szentelt a társadalom minden tagja, széles választékát kínálja, ösztöndíjak és pénzügyi támogatást nyújtson a diákoknak, hogy segítsen a tanulmányi költségeit, valamint az esélyegyenlőség biztosítása alapján az egyéni igények minden tanuló számára.

Ez a támogatás része közvetlenül az egyetem származó hozzájárulások által Comillas-ICAI University Foundation, az alap az egyházi támogatások, a nem önálló alapot jelöltek a papi és egyéb szervezetek és magánszemélyek.

A diákok az egyetemen jogosult ugyanazokat az előnyöket, mint a többi spanyol egyetemi hallgatók tekintetében iskolai biztosítás, a hivatalos és más támogatásokat.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

1 további kurzus Universidad Pontificia Comillas »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
10 - 14 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Week-day application: October 1, 2017; Weekend application: October 5, 2017
End Date