Végrehajtó részmunkaidős MBA

Általános információk

Program leírás

Kombinálja tanulmányait egy teljes munkaidős pályafutással az Aston Executive MBA rugalmasságával. Hosszabb idő alatt megtanulhat online workshopokon keresztül, valamint a hétvégi rezidenciákon keresztül az Aston Business School-ban. Ez lehetőséget ad arra, hogy azonnal alkalmazzák új készségeit és elméleti ismereteit.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Tanfolyam vázlat

Az Aston MBA a következő fejezet a karrieredben. Akár ambíció nemzetközi szervezetekben való részvételre, akár valami közelebb kerüljön otthonra, a tanfolyam meg fogja győzni stratégiai gondolkodását és képességeit, előkészítve Önt az üzleti élet élvonalába.

A legjobb vezetők elsajátították a döntéshozatal művészetét és a kritikai gondolkodáson alapuló akciókat. Az Aston MBA megtanítja Önt, hogyan tükrözze saját karrierjét, észlelje a felmerülő lehetőségeket és fejlessze a növekedési gondolkodásmódot. Légy vállalkozóvá válik mindenben, amit csinál.

Az Aston Executive részmunkaidős MBA rugalmasságot kínál hosszabb idő alatt, mint a teljes idejű programunk, és kifejezetten azok számára készült, akik szeretnének kombinálni egy teljes idejű karrierjét a tanulmányokkal. Ez lehetőséget ad arra, hogy gazdagítsa a tanulással a jelenlegi üzleti kérdések megvitatását, és azonnal alkalmazza új készségeit és ismereteit a szakmai gyakorlatban.

Tárgyvezető és modulok

Az Aston Executive MBA hat modulból áll, egy választott és egy üzleti projektet tanított 30 hónap alatt. Ezután az elmúlt hat hónapos tanulmányi időszakban jelentős üzleti projektvel zárul.

Core modulok

Fő modulaink felkészítik Önt a legfontosabb üzleti és irányítási kérdésekre, amelyek a modern üzleti életben szükségesek. A központi modulok a következők:

 • Crafting Szervezeti stratégia

Meg fogja tanulni összekötni a stratégiai elméletet és a gyakorlatot, hogy a készségeket stratégiai, innovatív és vállalkozói gondolkodóként és cselekvővé alakítsa. Azt is meg fogjuk érteni, hogy hogyan lehet pénzügyi elemzést alkalmazni a stratégiai döntéshozatalban. Ez a modul két részre tagolódik, az első fél a stratégiák megértésére összpontosít, míg a második felében a vállalkozói tevékenység és az innováció.

 • Vezető komplex szervezetek

Ez a modul két részre tagolódik, az első rész egyéni és szervezeti szintű változások végrehajtásáról szól. Stratégiai vezetési és vezetési képességeit a legmodernebb szimulációs eszközök segítségével honosítják meg. A második rész olyan komplex szervezetek kialakítására összpontosít, ahol olyan sikeres nemzetközi menedzserhez szükséges alapvető kompetenciákat fejleszt ki.

 • Ügyfélérték létrehozása és átadása

A marketingstratégia és a menedzsment kulcsfontosságú koncepcióit és elméleteit megtanulja és megvalósíthatja, beleértve a vevői viselkedés kutatását és megértését, a globális piacok innovációját és az adatok értelmezését marketingstratégiák kidolgozásában.

 • A pénzügyi teljesítmény mérése és javítása

Ez a modul javítani fogja az üzleti élet pénzügyi helyzetének felmérését. A legmodernebb üzleti szimuláció révén olyan csapatokon dolgozhat, amelyek pénzügyi döntéseit a megosztott üzleti tevékenységük során versenyezik társaival szemben. Ez a szimuláció vonzó módja annak, hogy az elméletet a gyakorlatba helyezzék.

 • Műveletek, rendszerek és folyamatok tervezése és kezelése

Bemutatjuk Önt az új technikáknak a működési hatékonyság elérése érdekében, és megtanulják megtanítani, hogyan valósíthatók meg azok a helyi szervezetek, például a Jaguar Land Rover és a Cadbury látogatása során.

 • Vállalkozói stratégiák
 • Az Aston Edge

Egyéni és szakmai fejlesztési program, amely a legújabb viselkedéstudományi kutatáson alapul, és olyan alapvető készségeket nyújt Önnek, amelyeknek sikerülniük kell az üzleti életben.

Választható modulok

Kiválaszthat egy választható modult, hogy tovább mélyítse a tudás egy kulcsfontosságú üzleti területet. Az alábbiakban felsorolhatja azokat a modulokat, amelyek közül választhat a következők közül:

 • nemzetközi üzleti
 • BUSINESS FINANCE
 • Nemzetközi Marketing Menedzsment
 • Nemzetközi műveletek
 • Global Business Ethics

üzleti projekt

A kurzus egy olyan nagy üzleti projektvel zárul le, amely lehetőséget nyújt arra, hogy saját tanulási tapasztalatát saját érdeklődési területéhez igazítsa. Ez a projekt a jövőbeli karrierjének ugródeszkája, és mint ilyen, számos módon kiegészítheti azt:

 • tanácsadási projekt egy ügyfél vagy szervezet nevében
 • üzleti terv a saját vállalkozásához
 • ipari / tematikus kutatási projekt.

A projekt típusa a rendelkezésre állás függvényében.

Tanulás és értékelés

Tanulás az Aston Business School-ban

A program több mint 30 hónapja terjedt el a teljes munkaidő és a személyes felelősségvállalás befogadására. Több éves hétvégi lakóhellyel kombinálhatja az Aston Business School-ot évente a Blackboard, egy interaktív online tanulási platformmal. A Blackboard virtuális tanulási környezetet hoz létre, ahol moduláris tartalmakkal, élő szemináriumokon való részvétellel és kommunikációval dolgozhatnak együtt. Van egy kiterjedt online könyvtár a tartalom támogatására tanulmányait.

Az Aston Executive MBA-nál minden rugalmasságot megismerhet a személyes és a munkahelyi kötelezettségvállalások körében, a tapasztalt tapasztalattal az egyetemen az egyetemi hallgatókkal és a vezető tudósokkal.

Learning by doing

Az Aston Business School-ban hiszünk a tapasztalati tanulásban, hogy az elméletet a gyakorlatba helyezzék. Az Aston MBA a tanulás megalapozásán alapul. Nem csak az elméletet tanítjuk, hanem azt is bemutatjuk, hogyan kell használni.

A tapasztalati tanulás értékes, mert:

 • ez lehetőséget nyújt azonnali visszacsatolásra az alapvető fogalmakról
 • hosszú távú hatással jár, és megváltoztathatja gondolkodásmódját
 • ez segít fejleszteni a reflexió képességeket, lehetővé téve a gyorsabb tanulást
 • ez egy személyre szabott tanulási tapasztalat
 • a gyakorlati tanulás ösztönzi a kreativitást.

A tanulás sokféle helyzetben hasznos lehet, elsősorban a stratégia kidolgozásához, a kreatív gondolkodáshoz, a problémák megoldásához, valamint a csapat és a vezetés fejlődéséhez segítünk.

Szeretjük megtanulni a tanulásodat az osztályteremből és valódi vállalkozásokba. Az üzletekkel való szoros együttműködésnek köszönhetően az MBA-t olyan társaságokba látogatjuk meg, mint az Aston Villa Football Club, a Ford és a Jaguar Land Rover.

Értékelés az Aston Business School-nál

A modulokat egyéni feladatok és csoportmunka alapján értékelik, ahol lehetőség nyílik összetett üzleti problémák elemzésére.

A kurzus olyan nagy üzleti projektvel zárul le, amely lehetővé teszi az új ismeretek gyakorlati megvalósítását. Ezt többféleképpen is meg lehet közelíteni, beleértve egy üzleti tanácsadással kapcsolatos projektet, egy tematikus kutatási projektet, amely üzleti tervet készít vagy indít el egy cégről, amelyről dolgozik vagy internál.

Az Aston Edge

Több, mint egy MBA

Érezd a gondolkodásodat egy olyan személyes fejlesztési programmal, amelyet professzorok és gyakorlati szakemberek terveztek és szolgáltattak a viselkedési tudományokban.

Az Aston Edge az a módunk, hogy felkészítsük Önt az üzleti élet legyőzhetetlen, szociális és személyes oldalára. Az emberi pszichológia csúszós, ezért az Edge-et úgy tervezték, hogy segítsen a stratégiáknak, amikor az érdekeltek és az üzleti projektek összetett csoportját kezeli.

Az Ön jövője

Meg fogjuk tanítani a köteleket, hogy a csúcsra tegye. Átfogó karrier-menedzsment programunk célja, hogy növelje az Ön foglalkoztathatóságát, és segítsen Önnek a következő lépés megtételében, függetlenül attól, hogy ez új szerepet játszott-e, a karrierváltás vagy egy indítás.

Aston MBA Alumni

Miközben a befektetési banki és menedzsment tanácsadást régóta tipikus MBA karriernek tekintik, az MBA diplomások felvételét végző vállalatok listája kiterjedt. Azok a szerepek, amelyeket a mi legutóbbi MBA-diplomások is tartalmaztak:

 • Nemzetközi marketing menedzser egy gyártó cégnél
 • Az egészségügyi gyártó cégének termékmenedzsere
 • Senior tanácsadó a stratégiai finanszírozásban egy tanácsadással
 • Pénzügyi könyvelő egy banknál
 • A stratégia és tervezés vezetője egy elektronikai gyártóval
 • Üzleti folyamatok tanácsadója informatikai céggel
 • Acélgyártó pénzügyi igazgatója

Szakmai akkreditációk

A világ legmagasabb 1% -ában vagyunk az üzleti iskolákban, hármas akkreditációval az AMBA, az AACSB és az EQUIS, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Európában az üzleti iskolák vezető akkreditációs testületei.

Díjak, ösztöndíjak és finanszírozás

Aston Executive részmunkaidős MBA díjak - 2018 szeptemberi bevitel

 • Diákok az Egyesült Királyságból és az EU országaiból: 20,100 font
 • Nem EU-országokból érkező hallgatók: 20 100 £

Munkáltatói finanszírozás

Ha azt tervezi, hogy a munkáltatója finanszírozza az Executive MBA-t, lehet, hogy jobban megfelel a végrehajtó gyakornoki MBA-nak. A munkáltató az MBA-t a tanulói nyugdíjjuttatással finanszírozza.

Tandíjfizetés

A program kezdetén teljes díjat fizethet, vagy három fizetési részletben (50%), 25% (2.) és 25% Kérjük, vegye figyelembe, hogy a díjak attól függően változnak, hogy mely ösztöndíjakat ítélte oda.

MBA betéti fizetés

Ha elfogadja a helyét az Aston MBA-n, akkor köteles 1000 GBP letétet fizetni. Ezt az összeget a beiratkozáskor a teljes tandíj összegéből levonják.

Ösztöndíjak

Számos ösztöndíj révén támogatjuk a megfelelő jelölteknek nyújtott támogatást. Ezek alkalmazhatóak az alkalmazás során, vagy amikor egy helyre vonatkozó ajánlatot tettünk és fogadtunk el.

FINANSZÍROZÁSRA

Az otthoni és az EU-s diákok jogosultak a posztgraduális kölcsönökre, így akár 10 000 fontot is megadhatnak az Ön kurzusdíjaira.

Belépési követelmények

Kezdés dátuma: 2018. szeptember

A program időtartama: 30 hónap

Tanulmányi mód: Részmunkaidős tanulmány

Díj: 20,100 font

Finanszírozás: Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

Alkalmazási folyamat: Információk az alkalmazás módjáról

Belépési követelmények:

Az Aston MBA programra való közvetlen beiratkozáshoz az alábbiak egyikére van szüksége:

 • Egy jó brit kitüntetésfok, vagy
 • Az egyenértékű külföldi diplomát az Aston Egyetem felismerte, vagy
 • Egy fokozatú szakmai képesítés.

Plusz

 • Legalább három év releváns posztgraduális munkatapasztalat a program megkezdésének időpontja után
 • A fokozatok hivatalos tanulmányi átiratát (angol nyelven)
 • Két referencia - lehetőleg egyet az akadémiai játékvezetőtől, a másik pedig a jelenlegi vagy korábbi munkáltatójától (Két szakmai referencia elfogadható a jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező pályázók közül).

Az angol nyelvi követelmények itt találhatók.

* A pályázók széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkeznek

Olyan pályázókat fogadunk el, akik széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akik nem végezték el a végzettséget.

Holisztikus megközelítést alkalmazunk az alkalmazások értékelésében. Ha a jelentkezés előtt szeretne jobb ötletet elérni, kérjük, lépjen kapcsolatba az MBA tanácsadóinkkal informális beszélgetés céljából.

Az ezen a weboldalon szereplő információk a leggyakrabban kínált képesítésekre vonatkozóan részletezik a kurzus jellegzetes belépési követelményeit. Az alternatív képesítésekkel rendelkező pályázók az alkalmazást megelőzően érdeklődhetnek a megfelelő felvételi csoportokkal, függetlenül attól, hogy képesítésük elfogadhatónak minősül-e vagy sem. A kevésbé általánosan képzett képzettségek esetében ezt eseti alapon ítélik meg az egyetemi felvételi tutorral konzultálva.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally ... Tovább

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally, giving you an ideal platform on which to build you future career. Impressive accreditation, a worldwide reputation and staff who can pass on the benefit of genuine commercial experience will enhance your prospects and progression. Our course structures enable you to gain the skillsets needed to succeed in today’s competitive workplace, such as negotiation, communication, leadership, teamwork and innovative thinking. It is skills such as these that keep our graduates highly sought after by some of the world’s leading organisations. Innovative, grounded and relevant, the breadth of courses and diversity of the student community will give you a rounded, international perspective, making you ready for life at the forefront of business. For full details visit www.aston.ac.uk/abs. Kevesebb
Birmingham , Lyon , München + 2 Több Kevesebb