Yale mba a vezetők számára

Yale School of Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Yale mba a vezetők számára

Yale School of Management

Yale MBA Executive:
Vezetés az egészségügyben

A program

A Yale Executive MBA: Vezetés az Egészségügyi Program egy intenzív, 22 hónapos Executive MBA program vezet a Yale MBA fokozatot. Ez az MBA program kifejezetten azokra a szakemberekre tervezett szakemberek számára készült, akik az egészségügyi ágazat változásának irányába akarnak vezetni. Ez az MBA program a hallgatók számára olyan vezetői és üzleti készségeket tanít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a legigényesebb problémákat kezeljék az egyre változó egészségügyi ágazat élvonalában.

A végrehajtó formátumú program lehetővé teszi a dolgozó szakemberek számára, hogy keresjenek egy Yale MBA-t, miközben folytatják karrierjüket a saját területén. Diákjaink különböző szakmai hátterekből származnak, és a környezet elősegíti az együttműködést a perspektívák szélesítésére, és lehetővé teszi az egészségügyi ellátással szembeni egyedi kihívások jobb megismerését. Ennek eredményeképpen diákaink nagyobb bizalommal vállalják a változáshoz szükséges kritikus döntéseket.

A program legfontosabb elemei:

  • Yale School of Management innovatív, integrált alaptanterve
  • MBA tanterv, amely az egészségügyi tevékenységre összpontosított
  • Hozzáférés a világszínvonalú erőforrásokhoz a Yale Egyetemen
  • Kicsi osztályméretek és intim kohorsz közösségek szakemberek, akik bizonyítottan vezető szerepet töltenek be az üzlet és a társadalom kereszteződésében
  • A globális egészségügyi és üzleti vezetők széleskörű Alumni hálózata
  • Executive képzési formátum a folyamatos teljes munkaidős foglalkoztatás megkönnyítése érdekében
  • Yale MBA fokozat


A szigorú tanfolyamot az igazi világkörnyezetbe helyezi a Healthcare Leadershipben folytatott beszélgetés, és a Field Studies Program gyakorlati alkalmazása révén. A Colloquia sorozat kiemelkedő szakembereket hoz az egészségügyi ellátás minden területéről az egyetemre, hogy találkozzon a diákokkal egy kiscsoportos környezetben, és beszéljen kilátásairól az egészségügyben, a szervezetekben, a munkájukban és karrierjükben. A Field Studies egy egyéves, projekt alapú program, amely integrálja a tanfolyamból és a kollokviából nyert ismereteket és készségeket aktív egészségügyi környezetben.

Az osztályokat pénteken és szombaton tervezik minden második héten, az első nyáron intenzív tartózkodási idővel két hétig, a második héten pedig egy héten belül. Ezen a menetrend szerint a hallgatók képesek teljesíteni a Yale MBA követelményeit huszonkét hónapban. A végzettség egyidejűleg a teljes munkaidős MBA-osztályban van.

Ki választja a Yale Vezetést az Egészségügyi MBA-ban

Az MBA a menedzserek tananyagának és oktatási formatervezésének tükrözi elkötelezettségünket a vezetők oktatásában olyan szerepek számára, amelyek mind integratívak, mind stratégiai jellegűek, és amelyekben meghatározó szerepet játszanak a szervezetük irányításában. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy összehozza azokat a diákokat, akiknek a szakmai sokszínűsége lehetővé teszi számukra, hogy tanuljanak egymástól, ugyanakkor tanítanak professzoraiból. Ez azt jelenti, hogy az egészségügyben részt vevő valamennyi szervezet - és még az egészségügyi ellátásban részt nem vevő, egészségügyi ellátást nyújtó ügyfelektől és ügyfelektől érkező - szakemberek számára a Vezetés az Egészségügy MBA felbecsülhetetlen értékű eszköze, mivel személyes és szakmai célokat követnek.

Miért kellene fontolóra venni a Yale MBA-t a vezetők számára?

TANTERV

A Yale innovatív integrált MBA tananyagán keresztül alapvető üzleti készségeket tanulhat gazdag kontextusban. A Yale tanári továbbképzések mélyreható megértést nyújtanak az egészségügyi ágazat legnagyobb problémáinak.


NAPTÁR

Az ütemterv lehetővé teszi, hogy szigorú szakmai képzésben részesüljön, anélkül, hogy megszakítaná a karrierjét, vagy kiirtaná az életét. Az online munkakörnyezetünk lehetővé teszi, hogy találkozzon projektcsapatokkal és professzorokkal akkor is, ha nem vagy az egyetemen. És a tanfolyamok egy ütemtervvel végződnek, amely lehetővé teszi, hogy végzősödjenek az egyetem többi részével.

KOLLÉGÁK

Az osztálytársaid és professzoraid élethosszig tartó szakmai támogató hálózattá válnak; Az Egészségügyi Vezetőség más évekből származó vezetése kiterjeszti a hálózatot; és tagja lesz egy Yale Healthcare Leadership közösségnek, amely magában foglalja a Yale College, a Yale Orvostudományi Kar, a Yale Közegészségügyi Iskola, a Yale School of Nursing és a Yale fejlett tudományi programjait, valamint a School of Management teljes munkaidős program, mindegyik megtalálható az egészségügyi szektor minden szegletében kulcspozícióban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
22 hónapok
Nappali
Price
ár
129,000 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New Haven, Connecticut
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - New Haven, Connecticut
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt