Hivatalos Leírás

Yale MBA Executive:
Vezetés az egészségügyben

A program

A Yale Executive MBA: Vezetés az Egészségügyi Program egy intenzív, 22 hónapos Executive MBA program vezet a Yale MBA fokozatot. Ez az MBA program kifejezetten azokra a szakemberekre tervezett szakemberek számára készült, akik az egészségügyi ágazat változásának irányába akarnak vezetni. Ez az MBA program a hallgatók számára olyan vezetői és üzleti készségeket tanít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a legigényesebb problémákat kezeljék az egyre változó egészségügyi ágazat élvonalában.

A végrehajtó formátumú program lehetővé teszi a dolgozó szakemberek számára, hogy keresjenek egy Yale MBA-t, miközben folytatják karrierjüket a saját területén. Diákjaink különböző szakmai hátterekből származnak, és a környezet elősegíti az együttműködést a perspektívák szélesítésére, és lehetővé teszi az egészségügyi ellátással szembeni egyedi kihívások jobb megismerését. Ennek eredményeképpen diákaink nagyobb bizalommal vállalják a változáshoz szükséges kritikus döntéseket.

A program legfontosabb elemei:

  • Yale School of Management innovatív, integrált alaptanterve
  • MBA tanterv, amely az egészségügyi tevékenységre összpontosított
  • Hozzáférés a világszínvonalú erőforrásokhoz a Yale Egyetemen
  • Kicsi osztályméretek és intim kohorsz közösségek szakemberek, akik bizonyítottan vezető szerepet töltenek be az üzlet és a társadalom kereszteződésében
  • A globális egészségügyi és üzleti vezetők széleskörű Alumni hálózata
  • Executive képzési formátum a folyamatos teljes munkaidős foglalkoztatás megkönnyítése érdekében
  • Yale MBA fokozat


A szigorú tanfolyamot az igazi világkörnyezetbe helyezi a Healthcare Leadershipben folytatott beszélgetés, és a Field Studies Program gyakorlati alkalmazása révén. A Colloquia sorozat kiemelkedő szakembereket hoz az egészségügyi ellátás minden területéről az egyetemre, hogy találkozzon a diákokkal egy kiscsoportos környezetben, és beszéljen kilátásairól az egészségügyben, a szervezetekben, a munkájukban és karrierjükben. A Field Studies egy egyéves, projekt alapú program, amely integrálja a tanfolyamból és a kollokviából nyert ismereteket és készségeket aktív egészségügyi környezetben.

Az osztályokat pénteken és szombaton tervezik minden második héten, az első nyáron intenzív tartózkodási idővel két hétig, a második héten pedig egy héten belül. Ezen a menetrend szerint a hallgatók képesek teljesíteni a Yale MBA követelményeit huszonkét hónapban. A végzettség egyidejűleg a teljes munkaidős MBA-osztályban van.

Ki választja a Yale Vezetést az Egészségügyi MBA-ban

Az MBA a menedzserek tananyagának és oktatási formatervezésének tükrözi elkötelezettségünket a vezetők oktatásában olyan szerepek számára, amelyek mind integratívak, mind stratégiai jellegűek, és amelyekben meghatározó szerepet játszanak a szervezetük irányításában. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy összehozza azokat a diákokat, akiknek a szakmai sokszínűsége lehetővé teszi számukra, hogy tanuljanak egymástól, ugyanakkor tanítanak professzoraiból. Ez azt jelenti, hogy az egészségügyben részt vevő valamennyi szervezet - és még az egészségügyi ellátásban részt nem vevő, egészségügyi ellátást nyújtó ügyfelektől és ügyfelektől érkező - szakemberek számára a Vezetés az Egészségügy MBA felbecsülhetetlen értékű eszköze, mivel személyes és szakmai célokat követnek.

Miért kellene fontolóra venni a Yale MBA-t a vezetők számára?

TANTERV

A Yale innovatív integrált MBA tananyagán keresztül alapvető üzleti készségeket tanulhat gazdag kontextusban. A Yale tanári továbbképzések mélyreható megértést nyújtanak az egészségügyi ágazat legnagyobb problémáinak.


NAPTÁR

Az ütemterv lehetővé teszi, hogy szigorú szakmai képzésben részesüljön, anélkül, hogy megszakítaná a karrierjét, vagy kiirtaná az életét. Az online munkakörnyezetünk lehetővé teszi, hogy találkozzon projektcsapatokkal és professzorokkal akkor is, ha nem vagy az egyetemen. És a tanfolyamok egy ütemtervvel végződnek, amely lehetővé teszi, hogy végzősödjenek az egyetem többi részével.

KOLLÉGÁK

Az osztálytársaid és professzoraid élethosszig tartó szakmai támogató hálózattá válnak; Az Egészségügyi Vezetőség más évekből származó vezetése kiterjeszti a hálózatot; és tagja lesz egy Yale Healthcare Leadership közösségnek, amely magában foglalja a Yale College, a Yale Orvostudományi Kar, a Yale Közegészségügyi Iskola, a Yale School of Nursing és a Yale fejlett tudományi programjait, valamint a School of Management teljes munkaidős program, mindegyik megtalálható az egészségügyi szektor minden szegletében kulcspozícióban.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
22 hónapok
Nappali
Price
129,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019