3 Borászat programs found
Szűrők
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Ital tanulmányok
- Borászat
3 Borászat programs found
Szűrők
VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
MBA International Wine & Spirits menedzsment
MBA
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Francia
Ez az egyedi 18 hónapos program elkötelezett diákok hajlandó dolgozni a nemzetközi porondon a bor és szeszesital-ágazat. Tanított a 100% angol, a program célja, szakmai alapon jelenlegi elvárásainak, és a jövőbeli foglalkoztatási trendeket.
Vatel Mexico
Nemzetközi bor- és szeszesital -menedzsment
- Mexico City, Mexikó
MBA
Az egyetemen
Spanyol
A nemzetközi bor- és szeszesital -menedzsment szakterület azoknak a diákoknak szól, akik integrálni szeretnék azokat a szállodai és gasztronómiai létesítményeket, ahol a bor fontos elem, szakmai karrierjüket a borok és szeszes italok világában fejleszteni, vagy személyes céljaikkal fejleszteni tudásukat. A nagyon magas szintű szakemberek körében a specializáció a borok és szeszes italok technikai ismeretein, a borkészítési tevékenységek irányításán és a szakmai világ erős horgonyán alapul.
Burgundy School of Business
MBA bor- és szeszesital üzlet
MBA
Teljes idő
Az egyetemen
Angol
A 2013-ban létrehozott és a Bor- és Szeszes italok Iskolájába teljes mértékben integrált MBA Wine & Spirits Business lehetővé teszi, hogy a 3 éves tapasztalattal és a bor világa iránti erős érdeklődéssel rendelkező szakemberek kiváló környezetben edzenek. A 16 hónapos MBA Wine & Spirits Business egy magas szintű képzési tanfolyam, amely teljes mértékben a szakmai világra összpontosít. Ezért az alapelvekre összpontosít.
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű oktatási típusok
Népszerű helyek
MBA Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Ital tanulmányok Borászat
Azok a diákok, akik szaktanácsadást kívánnak szerezni a bor és a borkészítés terén, esetleg tanulmányokat folytathatnak a borászat területén. Ebben a tanulmányban a diákok megismerhetik a világ borvidékeit, a szőlő szőlő bor és bortermelésre való tudományos feldolgozását.