Keystone logo
Ausztrália

Tanulmány MBA ban ben Ausztrália 2024

Tanuljon itt: Ausztrália

Ausztrália egy nemzet található délen a déli féltekén. Ez a kulturálisan sokszínű nemzet ismert a kifinomultság, valamint a robusztus vadonban. Ez is egy világszínvonalú oktatási rendszer, és mivel egy angol nyelvű országban, már nagyon népszerű a nemzetközi diákok keres fejlett üzleti képzés. A lakosság nagy része Ausztrália rendezte a déli és a keleti part menti területeken. Ausztrália 's virágzó gazdaság adta meg az ötödik legnagyobb egy főre jutó jövedelem a világon. Ma, a nagy iparágak találhatók elsősorban a természeti erőforrásokat. A turizmus szintén jelentős része a "Land Down Under " és a virágzó gazdaságot.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  769
 • Közművek részesedése

  67
 • Internet előfizetés

  53
 • Helyi közlekedés

  103

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  13
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Ausztrália

Üzleti programok Ausztráliában találhatók az ország 's számos egyetem és főiskola, az egyetemekkel, hogy a legjobb hely egy Masters of Business diplomát. Ezek az iskolák jellemzően található partjai mentén az ország 's nagyobb városokba. Azok, akik tanulni üzleti Ausztráliában fogja találni azt a barátságos országot a nemzetközi diákok. A legtöbb főiskolák és egyetemek megszokták, a nemzetközi diákok és programokban, amelyek segítenek hozzászokik az iskola és a kultúra, az ország. Az ausztrál tanév kezdődik március és október között, és két részre van osztva félév. A diákoknak tudniuk kell bizonyítani jártasságot az angol nyelvet, hogy fogadják be az egyik képzési programok, mint minden osztály részt ezekben a programokban tanítani angol nyelven. Az ára egy MBA függ a főiskola vagy egyetem választotta.A diákok tervezi, hogy részt vegyen legalább két teljes munkaidős félév elérése MBA diplomát, de több vizsgálatra lehet szükség bizonyos specializáció vagy, vagy tanfolyam. Az MBA ideális azok számára, akik keresik felsővezetői pozíciókat. Ez pozicionálja a diák is a szakmai előmenetel és a magasabb jövedelem belül az üzleti területen. Mivel Ausztrália 's oktatási rendszer ismert az egész világon a minőség, a diákok, akik végzős üzleti diplomát egy ausztrál egyetem fogadja el majd a nemzetközi üzleti pozícióit. Érettségi után, a diákok, akik megkapják a Masters in Business Administration diplomát Ausztráliában jogosult lehet a tagság számos szakmai testületek belül Ausztráliában és Új-Zélandon. Graduation nem garantált elfogadás, de ez része a elfogadására vonatkozó követelmények.

Vízumkövetelmények

Minden tanulmányi programhoz 500-as alosztályú diákvízumot kell igényelnie.

A különleges kategóriájú vízum (444-es alosztály) azoknak az új-zélandi állampolgároknak szól, akik Ausztráliában szeretnének tanulni.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

AUD 560

A diákvízum igénylésének jelenlegi díja 560 AUD (~400 €). Az ár mindig ugyanaz, függetlenül a tanulmányok hosszától. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ár attól függően változhat, hogy hol igényel diákvízumot (Ausztrália vagy szárazföldi).

Ki kérelmezheti a vízumot?

Bárki, aki nemzetközi hallgatóként jelentkezik egy négy hónapos vagy hosszabb tanfolyamra Ausztráliában, diákvízumra lesz szüksége. Az ausztrál diákvízum igényléséhez feltétel nélküli egyetemi helyajánlattal kell rendelkeznie, írásban el kell fogadnia a helyet, és be kell fizetnie a szükséges tandíjat. A választott programnak 12 és 52 hetesnek kell lennie ahhoz, hogy jogosult legyen a diákvízumra.

Hol lehet jelentkezni?

Online rendszer

Ezt az 500-as alosztályú vízumot az online rendszer használatával kell igényelni.

Weboldal:https://www.homeaffairs.gov.au/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A vízum igénylése előtt be kell szereznie egy beiratkozási visszaigazolást (COE) vagy egy ajánlati levelet, amely megerősíti, hogy felvették a Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS) által regisztrált tanfolyamra.

Az online vízumkérelem kitöltésekor igazolnia kell, hogy megfelel:

 1. Pénzügyi követelmények – az az összeg, amelyet igazolnia kell a megélhetési költségeire (a tandíjtól és az utazástól függetlenül) 19 830 ausztrál dollár (~15 170 USD) egy évre. Alternatív megoldásként bizonyíthat arra vonatkozóan, hogy házastársa vagy szülei hajlandóak támogatni Önt, és legalább évi 60 000 ausztrál dollárt (~45 850 USD) keresnek.
 2. Angol nyelvtudás követelmény - Ha Ön nem angol nyelvű országból származik (és nem végzett legalább ötéves tanulmányokat angol nyelvű országban), akkor igazolnia kell, hogy az IELTS segítségével a szükséges szinten beszél angolul. , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic vagy Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Egészségügyi követelmények – Egyes hallgatókat orvosi és/vagy radiológiai kivizsgálásra kérhetik annak bizonyítására, hogy jó egészségi állapotuk van (ez vonatkozik például azokra, akik orvosnak, fogorvosnak vagy ápolónak kívánnak képezni magukat). A Belgiumból és Norvégiából érkezők kivételével minden diák köteles megvásárolni a tengerentúli diák egészségügyi fedezetet (OSHC).
 4. Karakterkövetelmények – Az ausztrál diákvízumkövetelmények előírják, hogy Ausztráliába való beutazáshoz jó jelleműnek kell lennie. Ez magában foglalja a bűnügyi nyilvántartás ellenőrzését is.

Általában a hallgatóknak a következőket kell benyújtaniuk:

 • Kitöltött ausztrál diákvízum igénylőlap (157A)
 • Fizetett vízumkérelem díja – jelenleg 550 AU USD (a legtöbb esetben ~420 USD).
 • Az útlevél életrajzi adatait tartalmazó oldal másolata (néhány diákot megkérhetnek az útlevél fizikai megadására)
 • Beiratkozási igazolás vagy ajánlati levél
 • Elegendő pénzeszközök bizonyítéka
 • Egészségbiztosítási fedezet igazolása
 • Angol nyelvvizsga eredményei
 • Bűnügyi nyilvántartás-ellenőrzési eredmények
 • Négy friss útlevél méretű fénykép

Miután összeállította és beszkennelte az igazoló dokumentumokat, létre kell hoznia egy fiókot, és jelentkeznie kell az online „ImmiAccount” jelentkezési rendszerrel: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Mikor kell jelentkezni?

Ausztrál diákvízumot csak azután nyújthat be, hogy megkapta a beiratkozási igazolást (CoE) a választott egyetemtől.

A legtöbb vízumkérelem feldolgozása négy hetet vesz igénybe. A diákvízum időtartama a választott programtól függ. Ha 10 hónapnál hosszabb tanfolyamon tanul Ausztráliában, és egy ausztrál tanév végén (általában december közepén) fejeződik be, vízuma általában a következő év március 15-ig érvényes. Ha a tanfolyam 10 hónapnál hosszabb, és januártól októberig fejeződik be, a vízum általában a tanfolyam befejezését követő két hónapig érvényes.

Diákvízumát annyiszor megújíthatja, ahányszor csak akarja, mindaddig, amíg beiratkozott a CRICOS által jóváhagyott tanfolyamra.

Ausztráliába beléphet diákvízummal, legfeljebb 90 nappal a tanfolyam kezdete előtt. Érkezéstől számított hét napon belül közölnie kell az oktatási szolgáltatóval a lakcímét, és hét napon belül értesítenie kell, ha lakcímet változtat.

Feldolgozási idő

4 Weeks

Munkalehetőségek

Diákvízummal kéthetente legfeljebb 40 órát dolgozhat a tanév során, és teljes munkaidőben az ünnepek alatt. A tanfolyam formális, regisztrált részét képező munkák nem tartoznak bele a limitbe. Ha mesterképzésben vagy Ph.D. nincs munkakorlátozásod.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A diákvízumkérelme elutasításra kerülhet többek között, ha hibás vagy hiányos dokumentumokat ad meg, vagy ha nem felel meg a szükséges anyagi, jellem- vagy egészségügyi követelményeknek.