Keystone logo
Ausztria

Tanulmány MBA ban ben Ausztria 2024

Tanuljon itt: Ausztria

Milyen típusú üzleti tanulmányok programok állnak rendelkezésre Ausztriában? Austria széles körű üzleti tanulmányok programok. A diákok jelentkezhetnek a bachelor 's diplomát. Ez a program úgy három-négy év alatt fejezik be. Sok külföldi hallgatók jelentkezhetnek a mester 's szakok. MBA tanulmányokat Ausztriában sokkal, mint amilyenekről az egész Európai Unióban. A nemzetközi diákok gyakran beiratkozik a programok bármelyikét. Sok fajta MBA lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a Global MBA és Executive MBA program. A diákok ezután specializálódtak, hogy mennyire illeszkedik a sajátos igények, mint például az összpontosított a nemzetközi üzleti, marketing, turizmus, vagy a public relations. Mennyibe kerül, hogy befejezze az MBA Program Ausztriában? A tandíjat MBA programok széles határok. A legtöbb esetben, a költségek körülbelül azonos, vagy kissé magasabb, mint más európai iskolákban.A legtöbb nemzetközi diákok beiratkozik mester 's szakok, amelyek általában többe kerül, mint bachelor ' s diplomát adó képzések. Ezek a programok általában be lehet fejezni két éven belül. Hogyan International Students Iratkozz? Diákoknak, akik érdeklődnek egy adott iskolában nyújthat be kérelmet közvetlenül az iskola. A diák ezután, jóváhagyását és ellenőrzését saját aktuális hitelesítési adatok, kérheti a felvételét az országot keresztül a vízumot. Érettségi után nemzetközi diákok, akik diplomával egy üzleti tanulmányok diplomát Ausztriában munkát találni az országban egyszer megszerezte a diplomáját. Van azonban a verseny ilyen munkahely. A diákok gyakran bérelt, amikor már kiterjedt oktatás egy nagyon fókuszált terület az üzleti tanulmányokat. Oktatás Ausztriában tartják magas színvonalú, ami azt jelenti, hogy sok tanuló tudja használni, hogy az oktatás máshol.Ausztria végzős hallgatók gyakran elhelyezkedni a különböző cégek, amelyek jelen vannak itt. Ezen kívül, sok dönthet úgy, hogy megnyitja saját vállalkozást.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  496
 • Közművek részesedése

  106
 • Internet előfizetés

  33
 • Helyi közlekedés

  50

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  12
 • Korsó helyi sör

  4

Körülbelül Ausztria

Ausztria egy olyan ország található Közép-Európa, a határ a Cseh Köztársaság és Németország. Ez ad otthont a mintegy 8,5 millió ember. Az ország ismert a üdülőhelyek és nyugodt életmód az Alpok régióban, de ez is egy erős gazdaság és fontos kulturális központ pont a régióban. A terület egyedülálló keveréke a kultúrák, beleértve a német, bajor, horvát és magyar. Diákok, akik szeretnének tanulni Ausztriában is gyakran meg is teszik, de meg kell érteni a lehetőségeket, és a folyamat.

Vízumkövetelmények

 1. C típusú utazási vízum ("Schengenvisa"): legfeljebb 90 napig jogosít Ausztriában és az összes többi schengeni országban való tartózkodásra.
 2. Visa D (osztrák nemzeti vízum, Aufenthaltsvisum D) - legalább 91 napos, de legfeljebb 6 hónapos tartózkodás esetén; nem szükséges, ha Ön japán állampolgár.
 3. Aufenthaltsbewilligung Studierende (ideiglenes tartózkodási engedély diákok számára) - 6 hónapnál hosszabb tartózkodás esetén.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Utazási Visa C; Visa D; Aufenthaltsbewilligung Studierende

Ár és pénznem

EUR 71

 • Visa C esetén: 71 EUR
 • Visa D esetén: 176 EUR
 • Tartózkodási engedély esetén: 141 EUR

Az árak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az EU- és az EGT-tagországok állampolgárainak, valamint a svájci állampolgároknak nincs szükségük vízumra Ausztriába. Ha azonban 3 hónapnál hosszabb ideig tartózkodnak Ausztriában, akkor az Ausztriába való beutazást követő 3 hónapon belül „Lichtbildausweis für EWR-Bürger/innen”-t kell kérniük, amely a bevándorlási hivatalban történt regisztráció megerősítése.

Más külföldieknek tanulmányi célú tartózkodási engedélyt (Aufenthaltsbewilligung Studierende) kell kérniük az osztrák képviselő hatóságnál, mielőtt Ausztriába lépnének, miután megkapták a befogadási értesítést.

Hol lehet jelentkezni?

Osztrák képviseleti hatóság (nagykövetség, főkonzulátus)

A diákvízumot személyesen kell igényelnie az osztrák képviseleti hatóságnál (nagykövetség, főkonzulátus), mielőtt Ausztriába utazik.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Minden vízumkérelmezőnek személyesen kell megjelennie az osztrák nagykövetségen/konzulátuson. A regisztrációhoz benyújtandó dokumentumok a következők:

 1. Teljesen kitöltött és aláírt jelentkezési lap (beszerezhető a képviselő hatóságnál; letölthető az internetről is)
 2. Érvényes útlevél (az ausztriai tartózkodás teljes idejére érvényesnek kell lennie)
 3. Útlevél méretű színes fénykép (3,5 x 4,5 cm és 4,0 x 5,0 cm között)
 4. Születési anyakönyvi kivonat
 5. Jó magatartási tanúsítvány (ha van)
 6. Egészségbiztosítás
 7. Értesítés az osztrák oktatási intézmény felvételéről
 8. A megélhetési költségek fedezésére elegendő anyagi fedezet igazolása 12 hónapra előre (diákoknak 24 éves korig: 426,57 EUR/hó; 24 év felettieknek: 772,40 EUR/hónap (ezek az összegek tartalmazzák a lakbért is). szállás 239,15 EUR-ig 2009-ben), pl.: takarékpénztári könyv/számla Ausztriában / Ausztriában élő személy garancianyilatkozata/utazási csekk
 9. A szállás igazolása (bérleti szerződés, diákszállási szerződés).

Ausztriában az országba való belépéstől számított három munkanapon belül kötelező bejelentkezni az önkormányzatnál (Meldeamt: Gemeindeamt, Magistratisches Bezirksamt).

Mikor kell jelentkezni?

Rövid távú vízum (D vízum): Hagyjon 15 napot a feldolgozásra. A vízumkérelmeket ideális esetben legalább 3-4 héttel az indulás előtt, de legfeljebb 3 hónappal az indulás előtt kell benyújtani.

Hosszú távú vízum esetén: A vízumkérelmét Ausztriába küldik, és a döntést meg kell várni a hazájában, ezért a kérelmet legalább 3 hónappal a tervezett Ausztriába érkezés előtt kell benyújtani. A tartózkodási engedély általános feldolgozási ideje három-hat hónap, amíg meg nem kapja az osztrák hatóság határozatát.

Ausztriában csak a tartózkodási jogot (tartózkodási engedélyt (Aufenthaltsbewilligung) és a letelepedési engedélyt (Niederlassungsbewilligung) lehet megújítani. A megújítást az eredeti engedély lejárta előtt kell kérvényezni. A megújításról szóló döntés meghozataláig - még azután is eredeti engedélyének lejárta – Ausztriában való tartózkodás.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

Az EU-tagállamok, valamint Liechtenstein, Izland, Norvégia és Svájc állampolgárainak nincs szükségük munkavállalási engedélyre az ausztriai munkavállaláshoz. Ha a munkavállalási engedélyt megadják, ezek a hallgatók nem korlátozódnak a munkájuk mértékére vonatkozóan, azaz az engedélyezett munkájuk nem korlátozódik szezonális munkára vagy minimáljövedelemre (geringfügige Beschäftigung). A munkavállalási engedély egyik feltétele, hogy a megüresedett állást nem tölthetik be a munkaügyi szolgálatnál nyilvántartott munkanélküliek.

Az EU-n kívüli országokból és Horvátországból érkező hallgatókra a külföldi állampolgárok foglalkoztatásáról szóló törvény vonatkozik, és munkavállalási engedélyre (Beschäftigungsbewilligung) van szükségük. Harmadik ország állampolgárságú hallgatói legfeljebb heti 10 órás munkavállalási engedélyt kapnak, ha alapképzésben tanulnak, a mesterképzésben részt vevő hallgatók pedig heti 20 órát dolgozhatnak munkavállalási engedéllyel. Teljes munkaidős foglalkoztatás arra az időszakra van lehetőség, amikor nem tartanak előadást. A munkavállalási engedélyt a munkáltatónak legalább 6 héttel a munkaviszony megkezdése előtt kell igényelnie a munkaügyi szolgálatnál (Arbeitsmarktservice, AMS), és csak az adott munkáltatónál meghatározott munkakörre érvényes.

Óra hetente

10

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.