Keystone logo
Barbados

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Barbados 2024

Intézmények száma: 3
  • Bridgetown, Barbados

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bridgetown, Barbados

  Az American University of Barbados Egyetem, Orvostudományi Kar CAAM-HP akkreditált és a Karib-térség legjobb egyetemei közé tartozik. Célunk, hogy felkészítsük hallgatóinkat arra, hogy globális vezető szerepet töltsenek be az egészségügy minden területén. Célunk nem egyszerűen „orvosok” létrehozása, hanem „orvostudósok”, akiket a tudás és a szolgáltatás iránti vágy egész életében átitat. Az AUB -ban az orvostanhallgatás nagyszerű lehetőség, amely közelebb visz a jelenlegi tudományos ismeretek határaihoz. Ez a választás a nemes orvostudomány felé vezető úton vezet, amely egyedülálló orvosi képzési modellt tartalmaz, amely szerintünk felülmúlhatatlan. Az USA-n alapuló orvosi tantervet kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az Egyesült Államokban és a világ más országaiban érvényes engedélyezési követelményeknek. A kiegyensúlyozott hallgatói-oktatói arány lehetővé teszi a személyre szabott vitákat és interakciókat a hallgatók és a professzorok között. Karunk és adminisztrációnk globális tájékoztatása biztosítja, hogy a hallgatók jelentős expozícióval és lehetőségekkel rendelkezzenek. Tanulóink a világ minden tájáról gazdag tapasztalatokkal érkeznek, ezáltal valóban kozmopolita tudósközösséget építenek fel az American University of Barbados . Az orvosi iskola indítópultként szolgál az egészségügyi szakemberek számára, és segíti őket abban, hogy jobb egészségügyi ellátást biztosítsanak, és ezáltal enyhítsék a világ közösségeinek szenvedéseit.

  • Bridgetown, Barbados

  A Victoria Egyetem (Barbados) Inc. egy orvostudományi kar, Warrens St. Michaelben, a gyönyörű Karib-szigeteken, Barbados szigetén, az észak-amerikai régióban.