Keystone logo
Brazília

Tanulmány MBA ban ben Brazília 2024

Tanuljon itt: Brazília

Ma, sok üzleti hallgatók fordul a brazil mivel igyekeznek egy üzleti diplomát egy kialakulóban gazdaság. Mégis, kapok egy üzleti mértékben Brazíliában hoz néhány jelentős kihívásokat. Akik fontolgatják a master 's az üzleti Brazíliából kell értened ezeket a kihívásokat. A legtöbb egyetem kínál MBA programok a részmunkaidőben, nem pedig teljes munkaidőben. A magas kamatok a diákhitelt megnehezítik a hazai diákok, hogy folytassa a teljes munkaidőben oklevelet, így a legtöbb diák munkavállaló diákok. Ez azt jelenti, hogy 's nehéz megmondani, hogy mennyi ideig, pontosabban a program eléri. A legtöbb programokat kínálnak portugál, így a tudás az anyanyelvi Brazília szükséges sikereknek. Brazília sok egyetem, de csak egy maroknyi nyitott a nemzetközi diákok és csak egy maroknyi van MBA programokat. Találni egy egyetem, hogy mindkettőt a kihívás azok számára, akik szeretnének tanulni üzleti Brazíliában.A törvény irányelveket és a bázisok brazil Oktatás előírja, hogy valamennyi tanulmányi év, beleértve az egyetemeket, hogy a 200 napot. A legtöbb egyetem kezdődik a tanév első héten február, majd a végén a december első hetében, egy két hetes szünet júliusban a télre. Az északi területek Brazília, azonban a tanév az következhet, hogy az északi országok, szeptemberétől kezdődően, és végére. Akadémiai értelemben nevezzük akár ideig vagy félév Brazíliában. Az ára egy MBA Brazíliában fog függ az egyetem választotta. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Érettségi után egy MBA diplomát Brazíliában, akkor számíthat arra, hogy a jobb foglalkoztatási lehetőségeket a vállalkozások az egész Dél-Amerikában.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  185
 • Közművek részesedése

  23
 • Internet előfizetés

  19
 • Helyi közlekedés

  41

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  7
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Brazília

Ismert, mint a hazai Amazonas esőerdő, Brazília a legnagyobb ország Latin-Amerikában. Ez egyben a legnagyobb portugál nyelvű ország a világon, így ez különbséget körében a portugál nyelvű nép. Brazília is tartja a különbséget a határos valamennyi dél-amerikai országban, kivéve Ecuador és Chile. Mivel Brazília tartalmazza a világ 's hetedik legnagyobb gazdasága, a GDP és a vásárlóerő, és egyike a világ ' s leggyorsabban növekvő gazdasága, az üzleti Brazíliában egy ígéretes területen. Úgy ítélik meg egy feltörekvő globális hatalom és szándékunkban áll, hogy egy erős pozícióját a globális gazdaság a közeljövőben.

Vízumkövetelmények

Brazíliában minden diákvízumot ideiglenes Visa IV-nek vagy VITEM-IV-nek neveznek.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (VITEM-IV)

Ár és pénznem

A Brazíliába szóló diákvízumok árai a kérelmező állampolgárságától függően változnak. A következő költségek változhatnak:

 • Egyesült Arab Emírségek állampolgárainak: 95 amerikai dollár
 • Franciaország állampolgárainak: 140 amerikai dollár
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje legfeljebb 180 nap: 40 USD
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje meghaladja a 180 napot: 195 USD
 • Egyesült Államok állampolgárainak: 160 USD
 • Más országok állampolgárainak: 40 USD

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden külföldinek, aki Brazíliában szeretne tanulni – bármilyen bevándorlási cél nélkül, vagy nem szakmai gyakorlatnak minősülő fizetett tevékenységet kíván végezni – diákvízumot kell igényelnie. A diákvízum megszerzésének fő feltétele, hogy beiratkozzon egy brazil egyetemre, amelyet a brazil Oktatási Minisztérium regisztrált.

Hol lehet jelentkezni?

A legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen

Brazíliába diákvízumot igényelhet a legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A hallgatói vízumkérelem és a követelmények listájának beszerzéséhez, valamint a jelentkezés folyamatának és menetrendjének ellenőrzéséhez keresse fel főkonzulátusa webhelyét. A lehető leghamarabb mindenképpen egyeztessen időpontot konzulátusával vagy nagykövetségével.

A VITEM-IV igényléséhez az alábbi dokumentumokat kell elkészíteni:

 • A kérelmező útlevele, amely 6 hónapon belül nem járhat le, és legalább két üres oldallal kell rendelkeznie
 • Kérelmezőnként egy vízumkérőlap, online generálva
 • Két 3 cm x 4 cm méretű fotó
 • A Nagykövetség Konzuli Osztályának joghatósága alá tartozó lakóhely igazolása az elmúlt 12 hónapban
 • A kérelmező helyi rendőrkapitánysága által 18 éven felüli kérelmezők számára kiállított, a kérelem benyújtása előtt kevesebb mint 90 nappal kiállított, büntetlen előéletű igazolás
 • Az ösztöndíj igazolása, ha nem, a tanfolyam teljes időtartamára való fizetési képesség igazolása
 • Az intézménybe való beiratkozás igazolása, amely igazolja, hogy a jelentkező egy tanfolyamon vesz részt, egyértelműen feltüntetve a heti óraszámot
 • Közjegyző által hitelesített születési anyakönyvi kivonat vagy nyilatkozat
 • Az előző oktatási intézmény által kiállított bizonyítvány, amely tartalmazza a jelentkező iskolai végzettségét
 • Ha a kérelmező 18 év alatti, és nem utazik szüleivel vagy gyámjaival, a születési anyakönyvi kivonat közjegyző által hitelesített másolata portugál vagy angol nyelvre lefordítva, valamint a brazil vízum kiskorúak számára történő kiadására vonatkozó engedély, amelyet mindkét szülő vagy törvényes gyám ír alá egy közjegyzőnél.
 • Brazíliában érvényes egészségbiztosítás, amely fedezi a kezelést és a kórházi kezelést, vagy PB4 portugál diákok esetén

Mikor kell jelentkezni?

A feldolgozási idő gyors lehet, és csak néhány napot vesz igénybe, de ez országtól függ.

A VITEM-IV egy alkalommal egy évig érvényes, attól függően, hogy a hallgató melyik szakra van beíratva, és a kurzus befejezéséhez szükséges számú alkalommal megújítható. A vízum meghosszabbítására vonatkozó kérelmet a Szövetségi Rendőrségnél vagy az Igazságügyi Minisztériumnál kell benyújtani a jelenlegi vízum lejárta előtt 30 napon belül. A vízum egy év elteltével történő megújításához be kell mutatnia az egyetemtől származó dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy megfelelő részvételt és teljesítményt nyújt a tanfolyam folytatásához.

A gyakornokok számára a diákvízum egy évig érvényes, és nem újítható meg.

Miután a kérelmező megkapta a diákvízumot, a hallgatónak három hónapja van, hogy belépjen Brazíliába. Brazíliába való belépés után a hallgatónak legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja magát annak a városnak a szövetségi rendőrségénél, ahol élni fog.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Azok, akik VITEM-IV-vel érkeznek Brazíliába, nem folytathatnak olyan fizetett tevékenységet, amely nem szakmai gyakorlat. Azok a külföldi hallgatók azonban, akik hajlandóak Brazíliában gyakornokok lenni, fizetett tevékenységeket végezhetnek. A legfeljebb négy hónapos szakmai gyakorlatok esetén nincs szükség hivatalos kapcsolatra egy brazil oktatási intézménnyel. A négy hónapnál hosszabb szakmai gyakorlatok esetében kötelező a hivatalos kapcsolat egy brazil oktatási intézménnyel.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?