Keystone logo
Brazília

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Brazília 2023

Intézmények száma: 157
  • São Paulo, Brazília

  Az FIA (Fundação Instituto de Administração), amelyet 1980-ban alapítottak az USP (University of Sao Paulo) Közigazgatási Tanszékének professzorai, összegyűjti a koordinátorok kiválasztott csoportját, akik intézményi programokon dolgoznak, és kutatási, tanácsadási és oktatási projekteket fejlesztenek minden területen. az adminisztráció. Az üzleti iskolák között referenciának számító FIA magasan képzett karral rendelkezik, amely kutatási, tanácsadási és oktatási projekteket fejleszt az üzleti adminisztráció minden területén.

  • Valbonne, Franciaország
  • Belo Horizonte, Brazília
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brazília
  • Rio de Janeiro, Brazília
  • + 2 több

  Az ESPM több mint 65 éves múltra tekint vissza, a brazil referenciaként a felsőoktatás kommunikációjában, marketingjében és menedzsmentjében. Az innováció és a technológia DNS-je jelen van az összes tanulási folyamatban, a jövőben felkészült szakemberek képzése.

  • Rio de Janeiro, Brazília
  • Bailrigg, Egyesült Királyság
  • + 3 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Franciaország
  • São Paulo, Brazília
  • + 3 több

  A Nantes-i Kereskedelmi és Iparkamara partnere, a L'École de design Nantes Atlantique egy felsőoktatási magánintézmény, amely a l'Université de Nantes-i egyetemmel együttműködve tervezői szakmákkal foglalkozik.

  • Paraná, Brazília

  Számos olyan szempont van, amely értékeli a felsőoktatási intézményt, de a MEC magas hírneve a legfőbb jelzés arra, hogy a tanfolyamok, a felépítés és a tantestület megfelel az ideális minőségi követelményeknek. Az ügynökség legfrissebb nyilvánosságra hozatala szerint az Uniandrade 4. osztályt kapott (a legmagasabb pontszám az 5.), és az ország legjobb egyetemi központjai közé tartozik. A megjegyzés utal az IGC-re - az Általános Tanfolyam Index rövidítésére. De az Uniandrade elkötelezettsége a kiválóság tanítása iránt nem az elmúlt évben kezdődött. Több mint 40 éves történelem létezik erre a célra! A kormányközi konferencia mellett az intézmény büszke arra, hogy az alapképzés 80% -át kiválósági minősítéssel értékelték. Ahhoz, hogy egy intézmény e kiemelt helyzetbe kerüljön, a MEC bizottság több szempontot is értékel, többek között az ENADE hallgatóinak teljesítményét, a tanárok fizikai felépítését, képesítését.

  • Goiás, Brazília

  Az 1999-ben a 13.456 törvény által létrehozott Goiási Állami Egyetem új és ígéretes valóságot hozott az állam felsőoktatásában. A multicampus egyetemként Anápolisban székhellyel rendelkező UEG olyan fontos felsőoktatási intézmények átalakulásának és beépítésének eredménye, mint az Anápolisi Állami Egyetem (Uniana), a Goiás Állam Testnevelési Főiskolája (Esefego) ) és más, a kormány által fenntartott elszigetelt felsőoktatási intézmények. A történelmi feljegyzések szerint az UEG számos goiási önkormányzat javára született, hangsúlyt fektetve a regionális sajátosságokra. Gyarapodása innovatív tapasztalatokat nyújtott az oktatási, kutatási és továbbképzési tevékenységek internalizálásának projektjén keresztül, amelynek eredményeként Goiás több önkormányzata egyetemi campuson keresztül vezetett egyetemi és posztgraduális képzéseket a legkülönbözőbb tudásterületeken. Ezenkívül az UEG olyan speciális programokat hajtott végre, mint például a teljes parcellázott képzési program, amely alapképzésben több ezer tanárnak nyújtott képzést az állami, önkormányzati és magánhálózatokból. Az UEG a tudományos ismeretek és ismeretek előállításának és szocializálásának missziójával formálódik, emellett a szakemberek és az egyének kultúrájának fejlesztése és integrált képzése, amelyek képesek kritikusan beilleszkedni a társadalomba, és elősegíti Goiás állam társadalmi-gazdasági valóságának átalakulását. és az országból. Több egyetemi intézményként az UEG-nek az állam minden kistérségében az University Campus működik, hozzájárulva Goiás fenntartható fejlődéséhez.

  • Jardim Sao Paulo, Brazília

  A Jequitinhonha és Mucuri Völgyek Szövetségi Egyeteme (UFVJM) az Oktatási Minisztériumhoz (MEC) kapcsolódó állami felsőoktatási intézmény, amelyet a 11.173. Sz. Törvény hoztak létre, és amelyet a Szövetségi Közlöny 2005. szeptember 8-án tett közzé. 1953. szeptember, amikor az akkori kormányzó, Juscelino Kubitschek de Oliveira megalapította a Diamantina Fogorvostudományi Karot (Faod), azzal a céllal, hogy kielégítse a nagy terület, a Jequitinhonha-völgy igényeit. Mielőtt UFVJM lett, a Szövetségi Fogorvosi Kar (Fafeod) és a Diamantina Integrált Szövetségi Főiskola (Fafeid) volt. Az UFVJM-nek négy városban van campusa: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí és Janaúba, amelyek Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste és Norte de Minas Gerais mezorégióit fedik le.

  • Formosinha, Brazília

  A Brasiliai Katolikus Egyetem (UCB) az egyetlen magánegyetem a szövetségi körzetben. Katolikus, emberbarát és közösségi felsőoktatási intézmény. Az UCB-t az 1972-ben alapított Brazil Katolikus Oktatási Unió (UBEC) igazgatja, amelynek célja a katolikus oktatási intézmények fenntartása, szilárd és minőségi oktatási hálózat biztosítása.

  • São Paulo, Brazília

  Az innováció, a technológia, a fenntarthatóság és a gyakorlati munka 35 éve az Eniac lényege. Valódi és kihívásokkal teli projektek révén az Eniac olyan vezetőket és vállalkozókat képez ki, akik diákok óta fejlesztik a munkaerőpiacon való kitűnéshez szükséges szakmai készségeket és gyakorlatokat. A multidiszciplináris módszertanokba, az infrastruktúrába és a nemzetközi minőségi előírásokba történő összes befektetés az Eniac-ot Guarulhos legjobb felsőoktatási intézményévé teszi a MEC rangsor szerint.

  • Bonsucesso, Brazília

  A tudományos területen több mint 50 éve tevékenykedő UNISUAM az évek során fejlődött, miközben megváltoztatta hallgatóinak valóságát. Az első brazil Egyetemi Központ, az UNISUAM mindig is az első helyen tartotta hallgatóit, elsősorban a férfiak fejlődésének elősegítésére irányuló missziójára összpontosítva, a tanítás gyakorlása révén, amelynek célja a közönség tudományos, szakmai és személyes fejlesztése, amelyhez kapcsolódik.

  • Fábricas, Brazília

  A São João del-Rei Szövetségi Egyetemet (UFSJ) az 1986. december 18-i 7555-ös törvény hozta létre São João del-Rei Felsőoktatási Alapítványként (Funrei), két intézmény és a föderalizáció eredményeként: a Dom A Bosco Filozófiai, Tudományi és Levéltudományi Kar, amelynek tevékenysége 1954-ben kezdődött, São João Bosco tartomány fenntartásában; valamint a São João del-Rei Városi Alapítvány, amely fenntartja a Gazdasági, Közigazgatási és Számviteli Tudományok Karát (Faceac) és az Ipari Mérnöki Karot (Faein), amelyek tevékenysége 1972-ben, illetve 1976-ban kezdődött.

  • Bahia, Brazília

  A BAHIA ADVENTISTA KAR (FADBA) a hetednapi Adventista Egyház oktatási intézménye, amely a bibliai világképen alapul, és elkötelezett a megváltás keresztény munkája és az állampolgárság felelősségteljes gyakorlása és a közösség szolgálatáért felelős kompetens szakemberek integrált kialakítása mellett. .

  • Parque dos Jacarandás, Brazília

  Az egyetem bemutatja, hogyan lehet ötvözni az erős hagyományt, a kortárs világhoz való kapcsolódást és annak átalakulásait. A jövő, az innováció, a vállalkozói szellem és a fenntarthatóság egy olyan környezet alapja, amely a tudomány, a tudás és a technológia fejlődését multidiszciplináris módon integrálja.

  • Goiabeiras, Brazília

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) az Oktatási Minisztériumhoz (MEC) kapcsolódó önkormányzati intézmény, amely tantervi, tudományos, igazgatási, pénzügyi és vagyonkezelési autonómiával rendelkezik. Az oktatási, kutatási és ismeretterjesztő programok oszthatatlanságába vetett hitben működik, hivatása a tudás minden területén tevékenykedni. Az Ufes-t 1954. május 5-én alapították. Négy egyetemi campus áll - Goiabeiras és Maruípe Vitória fővárosában, valamint Alegre (az államtól délre) és São Mateus (az államtól északra) önkormányzatok. négyzetméter alapterületű. Campusainak teljes területe 292 000 négyzetméter (beépített terület).