Keystone logo
Ciprus

Tanulmány MBA ban ben Ciprus 2024

Tanuljon itt: Ciprus

Megszerezte a Business Degree in Cyprus szerint Ciprus "Felsőoktatási honlapján, az ország 's felsőfokú oktatási rendszer erősen befolyásolja az Európai Felsőoktatási Térség, amint a bolognai folyamat által. Álló magán- és állami egyetemek, Ciprus "felsőoktatási programok szabályozása a Department of felsőoktatási és felnőttképzési, amely azt is megállapítja tanterv sajátosságait és a tanulmányi költségét, közintézmények. A hallgatók keresnek Bachelor 's, Mester ' s és a doktori üzleti fok szakosodott különböző aspektusait üzleti és pénzügyi ágazat. Példák fok pedig tartalmazza a népszerű Mester 's of Business Administration, humán erőforrás menedzsment, turizmus menedzsment, pénzügyi menedzsment / Befektetési és marketing stratégia. Tandíj éves képzési költségeit az állami egyetemeken változhat az egyik iskolából a másikba.Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a legtöbb állami intézmények, valamint a posztgraduális támogatások hallgatók megválasztása dolgozni, mint oktató asszisztensek, laboratóriumi felügyelők és oktatók. Magánegyetem díjak lényegesen nagyobb lehet, mint az állami egyetemi tandíjat, így a hallgatók tekintve egy magániskolában Ellenőrizd az adott iskolában, ahol ők is érdekeltek éves szak költségeket. Miért Keress egy üzleti diploma Cipruson? Business mértéke a diákok garantált a minőségi oktatás Cipruson a presztízs mellett a kereső egy nemzetközileg elismert üzleti diplomát. Ciprus is kínál megfizethető megélhetési és képzési költségeit minimalizálják a rendelkezésre álló ösztöndíjak, valamint ingyenes egészségügyi biztosítás bárki tanul, vagy dolgozik Cipruson.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  567
 • Közművek részesedése

  60
 • Internet előfizetés

  34
 • Helyi közlekedés

  40

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Ciprus

Ciprus szigete ország veszi körül, a Földközi-tenger keleti és északra fekvő Egyiptom, Dél-Törökország, keletre és nyugatra Görögország, Törökország. Üzleti tanuló ciprusi fogja tapasztalni, hogy a Ciprus északi részén hivatalos nevén a Török Köztársaság Észak-Ciprus. Mivel ezt a felosztást, Ciprus hozott létre a török ​​és a görög, mint a hivatalos nyelven is ciprusi maronita arab és örmény kisebbségi nyelvek. Támogatja a virágzó turizmust, Ciprus magas, az egy főre jutó jövedelem és az egyre fejlettebb gazdaság közé tartozik az első 20 a Human Development Index. Ciprus csatlakozott az EU-hoz 2004 és az euróövezet 2008-ban Következésképpen az euró a fizetőeszköz a Ciprusi Köztársaság, de nem az észak-ciprusi, ahol a török ​​líra még ma is használják.Miatt jelentős növekedésre Ciprus 'ingatlanpiacon az elmúlt évtizedben, a diákok kereső speciális üzleti fok körüli orientált befektetés, fejlesztése, értékesítése és beszerzési ingatlan Cipruson általában megtalálják a munkaerőpiacon befogadó és rugalmas Cipruson.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

EUR 40

A diákvízum díja változó, és körülbelül 40 EUR lehet. A díjak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az EU állampolgárságú jelöltek látogatóként léphetnek be Ciprusra. Az oktatási intézménybe érkezéskor számos dokumentumot be kell nyújtaniuk az oktatási intézmény felvételi irodájába – lásd a „Hogyan kell a jelentkezést?” részben.

Az EU-n kívüli országokból érkező nemzetközi hallgatóknak diákvízumra van szükségük, mielőtt Ciprusra lépnek. Diákvízumot csak nappali tagozatos nemzetközi hallgatóknak adnak ki. Nappali tagozatos hallgató az, aki egy félévben minimum 12 kreditet szerez.

Hol lehet jelentkezni?

A Ciprusi Köztársaság nagykövetsége/főbizottsága/konzulátusa

Jelentkezni személyesen a Ciprusi Köztársaság nagykövetségén/főbizottságán/konzulátusán kell az Ön lakóhelye szerinti országában.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Nem EU-s diákok:

A diákvízum igénylésekor a következő dokumentumokat kell bemutatnia:

 • Teljesen kitöltött jelentkezési lap.
 • A jelentkezési díj 15-30 ciprusi font (nem visszatérítendő).
 • Négy (4) útlevél méretű fénykép.
 • A hallgató tanulmányi képesítésének hiteles (hiteles) másolata.
 • Angol nyelvtudás igazolása (ha lehetséges)
 • Útlevelük fénymásolata. Az útlevélnek a hallgató érkezésétől számított legalább egy (1) évig érvényesnek kell lennie.

A Felvételi Iroda időben tájékoztatja a jelentkezőket az interjú időpontjáról és a szükséges dokumentumokról.

A Ciprusi Köztársaság Nagykövetségén/Főbizottságán/konzulátusán folyó vízuminterjú során a jelöltnek be kell mutatnia:

 • Eredeti tudományos képesítések és hiteles másolataik angolul vagy angol fordításban. \
 • Útlevelük, amely legalább egy (1) évig érvényes Ciprusra érkezésük napjától számítva
 • A származási vagy lakóhely szerinti ország rendőrsége által kiállított, közelmúltban tanúsított magatartási tanúsítvány.
 • A hallgatói szponzor által nemrégiben kiadott pénzügyi garancia

A tanulóknak az érkezést követő első munkanapon jelentkezniük kell az oktatási intézményben a regisztráció és az ideiglenes tartózkodási engedély kiadásához szükséges további formaságok elvégzése érdekében.
A nemzetközi hallgatóknak a Ciprusra érkezés napjától számított hét napon belül regisztrálniuk kell a kerületi rendőrség idegenforgalmi kirendeltségénél.

EU-s hallgatók: Az oktatási intézménybe érkezéskor be kell nyújtaniuk az oktatási intézmény felvételi irodájába az alábbiakat:

 • Teljesen kitöltött jelentkezési lap.
 • A jelentkezési díj 15-30 ciprusi font (nem visszatérítendő).
 • Négy (4) útlevél méretű fénykép.
 • A hallgató tanulmányi képesítésének hiteles (hiteles) másolata.
 • Angol nyelvtudás igazolása (ha lehetséges)
 • Útlevelük fénymásolata. Az útlevélnek a hallgató érkezésétől számított legalább egy (1) évig érvényesnek kell lennie.
 • A származási vagy lakóhely szerinti ország rendőrsége által kiállított, közelmúltban tanúsított magatartási tanúsítvány.

A fentieken túl a jelentkezőknek be kell fizetniük a regisztrációs díjat, a félévi tandíjat, valamint be kell jelentkezniük a tárgyakra. Ezt követően ideiglenes tartózkodási engedélyt kell kérniük a migrációs osztálytól.

Mikor kell jelentkezni?

A diákvízumot legalább 2-3 hónappal a tervezett ciprusi érkezés előtt kell igényelnie.

A diákvízum hossza a tanulmányi program hosszától függ.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

Az EU-n kívüli országokból származó külföldi hallgatók általában nem dolgozhatnak Cipruson a tanulmányaik során. A Ciprusi Köztársaság kormánya kivételeket állapíthat meg a tanfolyamok esetében, ahol munkavállalási engedélyt lehet kiadni a gyakorlati képzés lehetővé tételére a nyári szünet alatt.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.

Figyelem: A diákvízumot egy adott oktatási intézményre adják ki. Ha a külföldi diák úgy dönt, hogy oktatási intézményt vált, akkor új tartózkodási engedélyt kell szereznie.

Programok