Keystone logo
Dél-afrikai Köztársaság

Tanulmány MBA ban ben Dél-afrikai Köztársaság 2024

Tanuljon itt: Dél-afrikai Köztársaság

A nemzetközi diákok, akik szeretnének beiratkozni Dél-afrikai egyetemek gyakran üdvözölte. Az ország 's legmagasabb rangú egyetem, a University of Cape Town, van rangsorolva 145 a világon. A University of Witwatersrandban és Stellenbosch két további lehetőség a diákok számára, hogy fontolja meg. Ezek az iskolák kínálnak üzleti tanulmányok, valamint más területre összpontosít. Melyek a Business Studies Options Dél-Afrikában? Diákok, akik szeretnének tanulni üzleti megteheti összpontosítva befejezése egyetemi diplomát az egyetemen, vagy folytatja tanulmányait a Mester 's programok. A Master in Business Administration (MBA) az egyik leggyakoribb lehetőségeket tanuló diákok Dél-Afrikában, mint a nemzetközi hallgatók. Ez a program középpontjában a menedzsment technikák, marketing, emberi erőforrások, és beindításának folyamatában, valamint a gazdasági jog és a finanszírozás. Diákok számíthat tölteni két-három év befejezése MBA Dél-Afrikában.Részmunkaidős és a teljes munkaidős lehetőség gyakran elérhető, bár a legtöbb nemzetközi diákok beiratkozik teljes munkaidőben itt. Hogyan működik a Student Beiratkozik Business Studies in South Africa? Diákok kell szereznie a szükséges kormányzati juttatások beiratkozott, mint egy nemzetközi diák. Ezt a belügyminisztériumi. A diák kell alkalmazni ideiglenes tartózkodási. Általában, egyre-felvételi üzleti program segítségével a kívánt iskolában az első lépés. a legtöbb diák is segít a hallgató végig ezt a folyamatot. Ez a folyamat eltarthat körülbelül 30 nap, vagy néha hosszabb, előfordulnak. Miután a hallgató vonatkozik, és megszerzi az ő tanuló vízummal, akkor azután lehetséges utazni az országot. Milyen lehetőségek vannak a nemzetközi diákok a diploma megszerzése után? Dél-Afrika egy változatos és egyre növekvő országot. Ez egy erős gazdasági erő a térségben.Azonban ez nem egy gazdag ország, és magas a munkanélküliség számos területen. Bár vannak lehetőségek azok számára, akik kitüntetéssel végzett, arra nincs garancia, a foglalkoztatás Dél-Afrikában a diploma megszerzése után. Mindazonáltal ezek az iskolák felismerték a legtöbb más országban akkreditált.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  229
 • Közművek részesedése

  30
 • Internet előfizetés

  39
 • Helyi közlekedés

  36

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  4
 • Mozijegy

  5
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Dél-afrikai Köztársaság

Dél-Afrika egy sokszínű ország. Úgy ül végig a déli part legnagyobb az afrikai kontinens közelében Namíbia, Botswana és Zimbabwe. Ez egy többnemzetiségű ország hihetetlenül sokszínű háttérrel és kultúrával. Jelenleg 11 hivatalos nyelvén van, beleértve az angol, amelyet gyakran használnak a közszolgálati és kereskedelmi igényeinek. Ez közel 53 millió embert hív haza, és vált a második legnagyobb gazdasága Afrikában. Sok oka van annak, hogy tanulmányozza az országban is, mint egy nemzetközi diák.

Vízumkövetelmények

 1. Dél-afrikai diákvízum (korábbi nevén dél-afrikai tanulmányi engedély)
 2. Dél-afrikai cserevízum – Ha Ön 25 évesnél idősebb, és kulturális, gazdasági vagy társadalmi csereprogram keretében szeretne Dél-Afrikába érkezni, amelyet egy dél-afrikai oktatási intézmény vagy egy külföldi ország oktatási intézménye vagy kormányzati szerve szervez.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

dél-afrikai diákvízum; Dél-afrikai cserevízum

Ár és pénznem

USD 47

A dél-afrikai diákvízumkérelem díja származási országától függ, de körülbelül 47 USD.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Annak a nemzetközi hallgatónak, aki 3 hónapos (90 napos) tanfolyamon szeretne Dél-Afrikában maradni és tanulni, diákvízumot kell kérnie. Ezt a vízumot azoknak a diákoknak adják, akiket egy elismert dél-afrikai oktatási intézmény már elfogadott felvételre.

A dél-afrikai tanulmányi vízum megszerzéséhez magának az iskolának vagy főiskolának először „tanuló intézménynek” kell minősülnie. Ez azt jelenti, hogy vagy az Alapoktatási Osztályon, vagy a Felsőoktatási Minisztériumon kell regisztrálni. Tehát ha magánnyelviskolába vagy csak rövid távú műszaki tanfolyamokat kínáló iskolába szeretne járni, előfordulhat, hogy nem jogosult dél-afrikai tanulmányi vízumra.

Kérjük, vegye figyelembe: nem érkezhet látogatói vízummal Dél-Afrikába, majd kérelmezheti a dél-afrikai diákvízumot. Nem érkezhet látogatói vízummal Dél-Afrikába, majd kérelmezheti a dél-afrikai diákvízumot.

Hol lehet jelentkezni?

Dél-afrikai Főbizottság, konzulátus vagy nagykövetség

A dél-afrikai vízum megszerzéséhez a diákoknak kapcsolatba kell lépniük a lakóhelyük szerinti ország dél-afrikai főbizottságával, konzulátusával vagy nagykövetségével.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Először is, fel kell vennie diákjaként egy bejegyzett dél-afrikai iskolát, főiskolát vagy egyetemet, és meg kell kapnia egy elfogadó levelet az intézmény fejlécén, amelyet az igazgató vagy az anyakönyvvezető ír alá vagy nevében.

Ezt követően ki kell töltenie a B1-1738-as ideiglenes tartózkodási engedély iránti kérelmet, és személyesen el kell vinnie a dél-afrikai nagykövetségre, konzulátusra vagy a hazájában található főbiztosságra.

A következő dokumentumokat kell benyújtani a BI-1738 jelentkezési űrlappal:

 • Útlevél, amely a tervezett látogatás lejárta után legalább 30 napig érvényes
 • Az előírt díj befizetése
 • Oltási igazolás, ha a törvény előírja
 • Pénzügyi eszközök igazolása a köztársasági tartózkodás alatti tervezett megélhetési költségek fedezésére és a tandíjak kifizetésére. Ezt bankszámlakivonatok / rendelkezésre álló készpénz / utazási csekk formájában kell megtenni
 • Az orvosi fedezet igazolása
 • A retúrjegy értékének megfelelő készpénzes kaució.
 • Az afrikai diákok esetében az illetékes kormány kötelezettségvállalása, hogy teljes felelősséget vállal a hallgatóért és minden költséget megfizet, ha szükségessé válik a diák kitoloncolása
 • Orvosi és radiológiai jelentések
 • Kiskorúak esetében rövidítetlen születési anyakönyvi kivonat.
 • Kiskorú esetében annak a Dél-afrikai Köztársaságban tartózkodó személynek az adatai, aki a tanuló gyámjaként fog eljárni, valamint az ilyen személy gyámságát igazoló levele
 • Mindkét szülő hozzájárulása a dél-afrikai tartózkodáshoz, vagy a kizárólagos felügyeleti joggal rendelkező szülő, valamint az egyedüli felügyeleti jog igazolása
 • Hivatalos levél attól az oktatási intézménytől, ahol tanulni kíván, megerősítve az ideiglenes felvételt és a tanfolyam időtartamát.
 • Évente megújított egészségügyi ellátás igazolása az egészségügyi ellátásokról szóló törvény értelmében bejegyzett egészségügyi rendszerben végzett tanulmányi időszakra.
 • Ha Ön 18 éves vagy idősebb, minden olyan országból, ahol 18 éves kora óta legalább 12 hónapig tartózkodott, rendőri engedély szükséges.

Csereengedélyt (dél-afrikai cserevízumot) igényel ugyanazon a B1-1738-as űrlapon.

Mikor kell jelentkezni?

A jelentkezési folyamat időtartama országonként eltérő, de körülbelül hat hetet vesz igénybe.

A diákvízum a hallgató tanfolyamának teljes idejére érvényes, vagy 36 hónapig iskolákban és 24 hónapig más intézményekben.

Dél-afrikai cserevízum - ezt a vízumot a csere időtartamára adják, általában legfeljebb 12 hónapig. A dél-afrikai cserevízumot nem lehet megújítani vagy meghosszabbítani. Az ilyen típusú engedély birtokában csak akkor kérhet ideiglenes vagy állandó tartózkodási engedélyt, ha legalább egy évet Dél-Afrikán kívül élt.

Feldolgozási idő

6 Weeks

Munkalehetőségek

Ha Ön dél-afrikai diákvízummal rendelkezik, és felsőfokú tanulmányokat folytat, a félidőben heti 20 órát meghaladó részmunkaidőben, a vakáció alatt pedig teljes munkaidőben dolgozhat.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Számos oka lehet annak, hogy diákvízumkérelmét Dél-Afrikába utasítják el, például:

 • Üresek hagyása az űrlapokon
 • Hazudni bármiről a pályázatodban
 • Elavult útlevél, üres oldalak nélkül
 • A név elírása a dokumentumokon
 • Nem szolgáltat bizonyítékot elegendő pénzeszközről