Keystone logo
Koreai Köztársaság

Tanulmány MBA ban ben Koreai Köztársaság 2024

Tanuljon itt: Koreai Köztársaság

Milyen típusú üzleti tanulmányok programok állnak rendelkezésre a Dél-Korea? Diákok, beleértve a nemzetközi diákok, jelentkezhetnek a különböző programok Dél-Koreában. Az ország különböző egyetemi szintű iskolákban, hogy a nemzetközi hallgatók pályázhatnak az. T Vannak különböző programokat a diákoknak ezeken a területeken. Ez magában foglalja mind a hagyományos MBA programok és Executive MBA program. Néhány diák beiratkozik egyetemi oktatásban is, hogy keresnek egy bachelor 's diplomát. A legtöbb bachelor 's szakok hogy három-öt év alatt fejezik míg MBA programok belül eleget egy-két évben. Ez eltér alapuló során a hallgatók és a típusú osztályok hallgatók. Programok a nemzetközi üzleti, pénzügyi, menedzsment, és az adminisztráció körében népszerű a nemzetközi diákok. Mennyibe kerül, hogy beiratkozik Business Studies Programok Dél-Korea?Dél-koreai iskolák állnak a nemzetközi diákoknak, de jelentősen magasabb áron, mint az iskolák számára a hazai diákok. A költségeket általában lényegesen olcsóbb, mint a legtöbb európai, amerikai és más nyugati országokban. A hallgatók többet megtudni költségek alapján, mert az ebben különbözik az egyik iskolából a másikba, és a programok között. Leggyakrabban, a diákok kell alkalmazni, és bebocsátást nyerhet az iskola előtt, az utazás megszervezéséért. Az egyetemek a munka révén a bevándorlási hivatalok e folyamat elősegítése. Mik a lehetőségek Érettségi után a Business Studies Programok Dél-Korea? Diákok, akik sikeresen keresik a MBA gyakran értékes számos, az ország 's vállalkozások számára. Bár még sok más hazai hallgató beiratkozott a felsőoktatásban ma, mint az elmúlt években, még mindig van egy rés a jól képzett szakemberek.Gyakran vannak lehetőségek a diplomások sok a nagyvállalatok uralják Szöul 's gazdaság és az üzleti szektor, beleértve a technológiai, pénzügyi, és a globális üzleti pozíciók, amelyek általában a legkeresettebbek.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  476
 • Közművek részesedése

  52
 • Internet előfizetés

  20
 • Helyi közlekedés

  42

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  6
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Koreai Köztársaság

Dél-Korea számos előnyt biztosít a nemzetközi diákoknak. Az ország található Kelet-Ázsiában a Koreai-félszigeten, ad otthont a mintegy 50 millió ember. Mintegy fele él a metró környékén Szöul, ami a második legnagyobb metro régió a világon. Az ország nagy múltra nyúlik vissza, hogy a paleolit ​​időszakban. Ennek ellenére az ország vált igen modern az elmúlt évtizedekben, amit a különböző technológiai cégek. Azok számára, akik tanulnak üzleti, Dél-Korea lehet az ideális hely erre nemzetközileg Mindezen okok miatt.

Vízumkövetelmények

 1. D-2: Vízum rendszeres oktatási programhoz. Ez a vízum minden olyan diák számára szól, aki alapképzési, mesterképzési vagy doktori képzésre jelentkezik egy junior főiskola, egyetem vagy posztgraduális iskolában.
 2. D-4: Vízum általános képzéshez. Ez a vízum minden olyan személyre vonatkozik, aki egyetemi nyelviskolába, minősített oktatási intézetbe vagy akadémiai kutatóintézettől eltérő intézetbe jár.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

D-2; D-4

Ár és pénznem

EUR 50

Mindkét vízumkérelem 30-50 euró körüli díjat számít fel. A többszöri beutazásra jogosító vízum drágább, mint az egyszeri beutazásra szóló vízum. A vízumdíjak a lakóhely szerinti országtól függően változnak, és változhatnak. Előfordulhat, hogy egyes országok (például Németország) állampolgárainak nem kell fizetniük a vízumkérelem díját.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden nemzetközi diáknak diákvízumot kell igényelnie, hogy Dél-Koreában tanulhasson.

Hol lehet jelentkezni?

a Koreai Köztársaság nagykövetsége vagy konzulátusa

Minden Koreán kívül tartózkodó nemzetközi diáknak diákvízumot kell igényelnie a Koreai Köztársaság nagykövetségén vagy konzulátusán. A vízumot személyesen kell igényelnie hazája koreai nagykövetségén.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Ha külföldön szeretne tanulni Koreában, vízumot kell szereznie az országba való belépés előtt. A folyamat nem nehéz, de fontos, hogy rendelkezzen minden szükséges dokumentációval. Egyeteme segíthet Önnek a vízumkérelemben, ezért kérdezze meg nemzetközi irodáját, hogy mi a következő lépése a vízum megszerzésével kapcsolatban, miután felvételt nyert. Általában meg kell adnia a következőket:

 • Egy jelentkezési lap
 • Útlevél
 • Útlevél fénymásolata
 • Színes fotó (3,5 x 4,5 cm)
 • A koreai egyetem üzleti regisztrációs bizonyítványának másolata
 • Elfogadó levél a koreai egyetemtől
 • Pénzügyi igazolás, amely fedezi a koreai szemeszter megélhetési költségeit
 • Ajánlólevél az otthoni egyetemtől
 • Dokumentum, amely igazolja, hogy egy vagy több félévet teljesített az otthoni egyetemen (azaz átirat)
 • Lehet, hogy a kínai diákoknak áttekintést kell nyújtaniuk családjuk történetéről

Koreában egyszer igényelni kell az Alien Residence Card-ot is. A kártya lehetővé teszi, hogy a koreai szemeszter során külföldi utazásokat tegyen. A fogadó egyetem segít a kártya megszerzésében, miután megérkezett.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Hankuk University of Foreign Studies hivatalos útmutatása szerint a szemeszter végét követő 1 héten belül el kell hagynia Koreát, ellenkező esetben súlyos pénzbírságot szab ki a Koreai Bevándorlási Hivatal.

Mikor kell jelentkezni?

Azonnal igényelje diákvízumát, miután megkapta hivatalos elfogadó levelét Koreától.

A koreai diákvízum legfeljebb két évig érvényes.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

A D-2 és D-4 vízummal rendelkező hallgatók részmunkaidős munkát végezhetnek, amíg azt az oktatási intézmény lehetővé teszi. A legtöbb esetben azonban 6 hónapig Koreában kell maradnia, mielőtt munkába állhat. 6 hónap elteltével kérnie kell egy levelet az egyetemétől, amely lehetővé teszi, hogy részmunkaidőben dolgozzon. Jogi okokból a hallgatónak engedélyt kell szereznie egy bevándorlási hivataltól, hogy törvényesen részmunkaidősnek minősüljön.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.