Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

Tanulmány MBA ban ben Egyesült Arab Emírségek 2024

Tanuljon itt: Egyesült Arab Emírségek

Megszerezte a Business diploma az Egyesült Arab Emírségek alap-, mester- és doktori fokozatot üzleti és üzleti specialitásokat, az Egyesült Arab Emírségekben az állami és magánegyetemek. A Bizottság az Akadémiai Akkreditációs hozta létre a Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási biztosítani a megfelelő engedélyeztetést alkalmazzák a felsőoktatási intézmények, valamint a képzési programok. Az egyetemek mellett, az Egyesült Arab Emírségek is van nemzetközi egyetemek úgynevezett globális partnerségek, hogy található különleges övezetekben nevű Academic City és a Dubai Knowledge Village. Globális partnerségek több egyetemi komplexek veszik, hogy a területen a diákok, akik valamilyen oknál fogva, nem külföldön tanulni, de meg akarják szerezni egy oktatási tapasztalat hasonló tanul külföldön.Tandíjat és a hossza a szakok szak hossza egyenértékű európai program hosszúságú, egy Bachelor of Arts figyelembe három-négy év, és a Mester 's figyelembe másik egy vagy két évig. Befejezéséhez szükséges időt doktori függ a terület a specializáció, hogy a hallgató folytat, néhány területen igénylő több tudományos kutatás, mint mások. Tandíjak sokkal magasabbak, az Egyesült Arab Emírségekben, mint a legtöbb más országokban. Bár van pénzügyi támogatást a diákok, akik jogosultak, sokan nem felelnek meg pusztán azért, mert az egy főre jutó jövedelem jóval az átlag feletti, és a gáz / energia árak alacsonyak. Miért Keress egy üzleti diploma az Egyesült Arab Emírségekben? A felsőoktatási rendszer az Egyesült Arab Emírségekben bővült és jelentősen fejlődött az elmúlt évtizedben, és most széles skáláját kínálja üzleti fok, a BA Alkalmazott üzleti és globális gazdaságban a Master 's diplomát International Business vagy marketing-és Pénzügyőrség.Foglalkoztatási lehetőségek léteznek, de a verseny igen erős a vállalatok közötti keres felvenni csak a legjobb és legtehetségesebb UAE fokozattal rendelkezik.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  673
 • Közművek részesedése

  53
 • Internet előfizetés

  91
 • Helyi közlekedés

  68

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  9

Körülbelül Egyesült Arab Emírségek

Megosztása szárazföldi határokon Szaúd-Arábia és Omán és tengeri határok Pakisztán, Irán és Katar, az Egyesült Arab Emírségek (UAE) egy viszonylag új ország (est. 1971) áll hét Emírségek (fejedelemségek) egyes irányít emír, aki, mint csoport, tartalmazzák az Egyesült Arab Emírségek 's Szövetségi Legfelsőbb Tanács. Abu Dhabi a fővárosa az Egyesült Arab Emírségek, az arab a hivatalos nyelv és az iszlám a hivatalos vallás. Köszönhetően a hatalmas olaj és gáz, az Egyesült Arab Emírségek élvez a magas jövedelmű gazdaság és jelentős kereskedelmi többletet. Dubai az Egyesült Arab Emírségek 's legnépesebb városa, és az is tekinthető az üzleti átjáró-Afrikában és Nyugat-Ázsiában, az üzemanyagtöltő gazdaság csak a második a Szaúd-Arábiában, a GDP több mint $ 370.000.000.000 évente. Ezen kívül a UAW helyre került a legjobb 20 legjobb nemzet, hogy az üzleti alapuló szabályozási környezet és a növekvő gazdaságban.

Vízumkövetelmények

Az Egyesült Arab Emírségekben tanulni kívánó diákoknak UAE diákvízumot kell kérniük. Diákvízumot kínálnak a nappali programokra. Vannak rövid és hosszú távú vízumok.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Egyesült Arab Emírségek diákvízum

Ár és pénznem

A hallgatói tartózkodási engedély költsége függ a szponzortól (szülő vagy egyetem), a szponzor joghatóságától (egyetem esetén), ha a kérelmező az Egyesült Arab Emírségekben vagy azon kívül tartózkodik, és ha a kérelmet normál, ill. gyorsított módon.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az Egyesült Arab Emirátusok törvényei előírják, hogy minden nem állampolgárságú (az ÖET állampolgárok kivételével) hallgatónak „Student Entry Permit” (hallgatói beutazási engedélyt) kell szereznie, amelyet tanulmányaik idejére „hallgatói tartózkodási vízum” követ. A GCC (Gulf Cooperation Council) tagállamai Bahrein, Kuvait, Omán, Katar, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek.

Hol lehet jelentkezni?

Egyesült Arab Emírségek egyetemei

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát a nemzetközi hallgatók számára maguk az Egyesült Arab Emírségek egyetemei segítik elő. A hallgatók közvetlenül az egyetemnek küldhetik el dokumentumaikat.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Miután az egyetem elküldi Önnek a programra vonatkozó ajánlati levelet, és Ön elfogadja azt, elindítja a vízumkérelem folyamatát. Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához nem szükséges, hogy a nemzetközi hallgatók külön vízuminterjún jelenjenek meg.

Míg a dokumentációs folyamat egyetemenként változhat, az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához általában szükséges dokumentumok a következők:

 • Színes útlevélmásolat, érvényes legalább hét hónapig.
 • Színes útlevél méretű fénykép
 • Kitöltött egyetemi űrlapok
 • Tandíj és vízumdíj bizonylat másolata
 • Kitöltött egészségügyi biztosítási dokumentáció

Mikor kell jelentkezni?

Ideális esetben a hallgatói vízumkérelmet legalább 1-2 hónappal a félév kezdete előtt el kell kezdeni, hogy az indulási ellenőrzőlista egyéb szempontjairól is gondoskodni tudjanak. Általában körülbelül 15-20 napig tart a vízum feldolgozása, ez azonban egyetemenként változik. A nemzetközi hallgatóknak lehetőségük van Expressz feldolgozást választani, ami többe kerül, mint a normál feldolgozás. Az expressz feldolgozás alatt a hallgatók 10 napon belül megkaphatják az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát.

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumok 12 hónapig érvényesek. A nemzetközi hallgatóknak meg kell újítaniuk diákvízumukat a 12 hónapos időszak végén, ha a programjuk hosszabb ennél az időszaknál. A hallgatóknak vízummegújítási és egészségbiztosítási díjat kell fizetniük a megújításért. A nemzetközi hallgatóknak legalább egy hónappal a vízum lejárta előtt be kell nyújtaniuk vízummegújítási dokumentumaikat.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

Az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodó nemzetközi hallgatók egyetemi és egyetemen kívüli munkát is vállalhatnak. Ehhez azonban engedélyt kérnének az egyetemüktől. Ha a hallgatók egyetemi támogatást kapnak, felvehetik az Egyesült Arab Emírségek Munkaügyi osztályát, hogy engedélyt kapjanak részmunkaidős állások felvételére az Egyesült Arab Emírségekben.

A hallgatói tartózkodási engedély hozzávetőleges költsége 2500 Dh, nem tartalmazza az óvadékot (ha van), az iratnyitó díjakat (ha van), a dokumentumok hitelesítését és a fordítást (ha szükséges). A diákmunkavállalási engedélyért további 500 Dh-t kell fizetni.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Általában három oka lehet annak, hogy az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát elutasítják:

 1. Lehet, hogy a bevándorlási testület cáfolja.
 2. Az egyetemi anyakönyvvezető visszautasíthatja.
 3. Előfordulhat, hogy a hallgató nem teljesíti az orvosi vizsgálatot (amely a diákvízum kérelmezési folyamatában szükséges).