Keystone logo

Tanulmány MBA ban ben Egyesült Arab Emírségek 2023

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  645
 • Közművek részesedése

  49
 • Internet előfizetés

  100
 • Helyi közlekedés

  81

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  9

Körülbelül Egyesült Arab Emírségek

Megosztása szárazföldi határokon Szaúd-Arábia és Omán és tengeri határok Pakisztán, Irán és Katar, az Egyesült Arab Emírségek (UAE) egy viszonylag új ország (est. 1971) áll hét Emírségek (fejedelemségek) egyes irányít emír, aki, mint csoport, tartalmazzák az Egyesült Arab Emírségek 's Szövetségi Legfelsőbb Tanács. Abu Dhabi a fővárosa az Egyesült Arab Emírségek, az arab a hivatalos nyelv és az iszlám a hivatalos vallás. Köszönhetően a hatalmas olaj és gáz, az Egyesült Arab Emírségek élvez a magas jövedelmű gazdaság és jelentős kereskedelmi többletet. Dubai az Egyesült Arab Emírségek 's legnépesebb városa, és az is tekinthető az üzleti átjáró-Afrikában és Nyugat-Ázsiában, az üzemanyagtöltő gazdaság csak a második a Szaúd-Arábiában, a GDP több mint $ 370.000.000.000 évente. Ezen kívül a UAW helyre került a legjobb 20 legjobb nemzet, hogy az üzleti alapuló szabályozási környezet és a növekvő gazdaságban.

Tanuljon itt: Egyesült Arab Emírségek

Megszerezte a Business diploma az Egyesült Arab Emírségek alap-, mester- és doktori fokozatot üzleti és üzleti specialitásokat, az Egyesült Arab Emírségekben az állami és magánegyetemek. A Bizottság az Akadémiai Akkreditációs hozta létre a Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási biztosítani a megfelelő engedélyeztetést alkalmazzák a felsőoktatási intézmények, valamint a képzési programok. Az egyetemek mellett, az Egyesült Arab Emírségek is van nemzetközi egyetemek úgynevezett globális partnerségek, hogy található különleges övezetekben nevű Academic City és a Dubai Knowledge Village. Globális partnerségek több egyetemi komplexek veszik, hogy a területen a diákok, akik valamilyen oknál fogva, nem külföldön tanulni, de meg akarják szerezni egy oktatási tapasztalat hasonló tanul külföldön.Tandíjat és a hossza a szakok szak hossza egyenértékű európai program hosszúságú, egy Bachelor of Arts figyelembe három-négy év, és a Mester 's figyelembe másik egy vagy két évig. Befejezéséhez szükséges időt doktori függ a terület a specializáció, hogy a hallgató folytat, néhány területen igénylő több tudományos kutatás, mint mások. Tandíjak sokkal magasabbak, az Egyesült Arab Emírségekben, mint a legtöbb más országokban. Bár van pénzügyi támogatást a diákok, akik jogosultak, sokan nem felelnek meg pusztán azért, mert az egy főre jutó jövedelem jóval az átlag feletti, és a gáz / energia árak alacsonyak. Miért Keress egy üzleti diploma az Egyesült Arab Emírségekben? A felsőoktatási rendszer az Egyesült Arab Emírségekben bővült és jelentősen fejlődött az elmúlt évtizedben, és most széles skáláját kínálja üzleti fok, a BA Alkalmazott üzleti és globális gazdaságban a Master 's diplomát International Business vagy marketing-és Pénzügyőrség.Foglalkoztatási lehetőségek léteznek, de a verseny igen erős a vállalatok közötti keres felvenni csak a legjobb és legtehetségesebb UAE fokozattal rendelkezik.

Visa Requirements

Students who want to study in UAE need to apply for the UAE Student Visa. Student visas are offered for full-time programs. There are short-term and long-term visas.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

UAE Student Visa

Ár és pénznem

The cost of a residence permit for student depends on the sponsor (parent or university), the jurisdiction of the sponsor (in case of university), if the applicant is inside or outside of the UAE and if the application is processed in a normal or expedited way.

Ki kérelmezheti a vízumot?

United Arab Emirates law requires all non-national (except GCC nationals) students to obtain a ‘Student Entry Permit’, followed by a ‘Student Residence Visa’ for the duration of their studies. The GCC (Gulf Cooperation Council) member states are Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and the United Arab Emirates.

Hol lehet jelentkezni?

UAE universities

The UAE Student Visa for international students is facilitated by the UAE universities themselves. Students can send their documents directly to the university.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Once the university sends you the offer letter for the program and you accept it, it will initiate the visa application process. The UAE student Visa does not require international students to appear for a separate visa interview.

While the documentation process might vary from university to university, some of the commonly required documents for UAE Student Visa are:

 • Colored Passport copy valid at least for seven months.
 • Colored passport size photograph
 • Filled University forms
 • Tuition and Visa fee receipt copy
 • Completed medical insurance documentation

Mikor kell jelentkezni?

Ideally, the student visa process should start at least 1–2 months prior to the beginning of the semester, so that they can take care of the other aspects of the departure checklist. It usually takes around 15–20 days for the visa to be processed, however, that varies from university to university. International students also have the option of choosing Express processing, which costs more than normal processing. Under Express processing, students can get the UAE Students Visa within 10 days.

UAE student visas are valid for a period of 12 months. International students have to renew their student visa at the end of the 12 month period if their program is longer than that period. Students will be charged a visa renewal and health insurance fee for the renewal. International students have to submit their visa renewal documents at least a month prior to the date of visa expiry.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

International students in the UAE can take up on-campus, as well as off-campus work. However, they would require permission for their university for this. If students have university sponsorship, they can approach the UAE Labor department to obtain a permit to take up part-time jobs in UAE.

The approximate cost of a student residence permit is Dh2,500 excluding security deposit (if applicable), file opening fees (if applicable), legalization of documents, and translation (if required). Additional fees of Dh500 for a student work permit will apply.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

There are, usually, three reasons why your UAE Student Visa could be rejected:

 1. The immigration body might deny it.
 2. The university registrar might reject it.
 3. The student might fail to clear the medical test (required under the Student visa application process).