Keystone logo
Franciaország

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Franciaország 2023

Intézmények száma: 243
  • Nancy, Franciaország

  A Mines Nancy az egyik legjobb Graduate Engineering School (Franciaország 9. legjobb mérnöki iskolája) és nemzetközileg is széles körben ismert (az ARWU rangsor szerint a 17., 51. és 76. helyen áll). Az iskola elkötelezett a kiváló minőségű oktatás biztosítása mellett, nagy hangsúlyt fektetve a kutatásra és az innovációra. Diákjainkat innovatív mérnökökké és menedzserekké képezik, erős természettudományos és bölcsész háttérrel, széles körű szakértői tudással és képességgel, hogy multikulturális környezetben dolgozzanak, és megbirkózzanak a mai társadalom összetett kihívásaival.

  • Strasbourg, Franciaország

  Bonyolultság egyszerűvé! A Complex Systems Chemistry posztgraduális iskola integrált mester- és doktori programot kínál ösztönző környezetben. A CSC Master program 8 hónapos kurzusokat kínál - amelyek a modern kémia határterületeit fedik le - és 14 hónapos kutatás-alapú szakmai gyakorlatot három laboratóriumban. A strasbourgi kutatólaboratóriumok mellett cégeknél vagy külföldön is gyakorlatokat végezhet. Ez a struktúra lehetővé teszi, hogy megerősítse alapvető kémiai hátterét, bővítse azt, és az Ön érdeklődési köréhez igazítsa a programot. A képzést átadható készségek kurzusai egészítik ki, amelyek a karrierfejlesztéstől a vállalkozásig terjedő témákat fednek le. A 2 éves mesterképzés során ösztöndíjjal támogatják; A mesterképzés befejezése után a sikeres hallgatók közvetlenül hozzáférhetnek a PhD programokhoz Strasbourgban, a kémia egyik legkedveltebb pontján.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • La Rochelle, Franciaország

  Az EIGSI La Rochelle egy érettségi utáni általános mérnöki iskola. Az iskola tudományos, humanista képzést kínál, technikai know-how-t hordozva, és határozottan irányítja a CSR társadalmi, környezeti és gazdasági dimenzióit. Az EIGSI-nek 1500 tanulója van két campuson, a franciaországi La Rochelle-ben és a marokkói Casablancában. Az 1901-ben Párizsban alapított EIGSI Franciaország egyik legrégebbi mérnöki iskolája.

  • Paris, Franciaország

  A párizsi American Graduate School (AGS) amerikai felsőoktatási programokat kínál a világ minden tájáról érkező hallgatóknak. Az AGS egy kicsi, elit posztgraduális iskola, amely a csúcskategóriás egyetem minden tulajdonságát intim és multikulturális tanulási környezettel ötvözi. Az AGS a nemzetközi kapcsolatokra és a diplomáciára specializálódott, és olyan témák széles körét fedi le, mint például a civil szervezetek kezelése, a konfliktusok megoldása, a környezetpolitika és a területi szakterületek (Afrika, Közel-Kelet, Ázsia és Európa), többek között. Az iskola teljes mértékben kihasználja stratégiai elhelyezkedését egy olyan nagy nemzetközi városban, mint például Párizs, vendégbeszélgetéseknek, látogatásoknak és hálózati eseményeknek ad otthont. Az AGS kiemelkedő oktatói a sokszínű párizsi közösség tudósaiból, egykori nagyköveteiből és más gyakorló szakemberekből állnak. Az elmúlt huszonöt évben több mint 60 nemzetiség képviseltette magát az AGS oktatói és hallgatói testületén belül, több perspektívát hozva az osztályterembe, és elősegítve a párbeszédet és a megértést, amelyek az iskola küldetésének középpontjában állnak: a béke az oktatáson keresztül.

  • Saint-Martin-d'Hères, Franciaország

  A Grenoble INP – Pagora, UGA, egy államilag finanszírozott mérnöki posztgraduális iskola, amely rostanyagok, bioalapú anyagok, papír és nyomtatott média területeire specializálódott. Mesterszintű és tanulószerződéses gyakorlati képzésen alapuló mérnöki képzést kínál jelentős ipari és kutatói szereplők támogatásával Franciaországban és külföldön.

  • Gif-sur-Yvette, Franciaország

  A CentraleSupélec egy minisztériumi charta hatálya alá tartozó közintézmény, amely a tudományok és a mérnöki tudományokkal foglalkozik. Ezt a chartát a Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium, valamint a Gazdasági, Ipari és Digitális Technológiák Minisztériuma osztja meg.

  • Angers, Franciaország

  A 2020. január 1-jén létrehozott IAE Angers az Angers-i Egyetem egyetemi menedzsment iskolája. Ez is része az IAE francia nemzeti hálózatának.

  • Paris, Franciaország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 1 több

  Az 1970-ben alapított Université Paris Pantheon-Assas a 13. század óta a "La Sorbonne", az egykori Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris örököse. Az egyetem nemzeti és nemzetközi szinten elismert vezető francia jogi egyetem, elkötelezett. a legmagasabb szintű kiválóság biztosítására, a jog minden területén.

  • Paris, Franciaország

  A jelentősebb ingatlanpiaci szereplők által 1972-ben alapított ESPI Csoport – társulási státuszban (1901. évi törvény) – egy magán felsőoktatási intézmény, amelynek képesítését az állami 6. szint (Bac + 3) és 7. szint (Bac+5) ismeri el. ), vagy iskolai végzettség, és a National Directory of Professional Certifications-ben (RNCP) bejegyzett alapképzési és szakmai mesterképzési ciklussal (6 szakirány). 50 éves fennállása lehetővé tette, hogy a Csoport gyökeret eresszen az összes ingatlanüzletágban. Napjainkban diákjaink Párizs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon és Montpellier campusain oszlanak el.

  • Canterbury, Egyesült Királyság
  • Etterbeek, Belgium
  • + 2 több

  A Kenti Egyetem világszerte elismert egyetem. Arra ösztönözzük végzőseinket, hogy kiemelkedő dolgokat tegyenek a világban.

  • Paris, Franciaország

  2003-ban Bécsben alapította Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter és Elisabeth Vykoukal, a Sigmund Freud Egyetem (SFU) az osztrák állam által 2005 óta hivatalosan akkreditált magánegyetem.

  • Montpellier, Franciaország

  Az 1897-ben alapított MBS egy nemzetközileg elismert francia menedzseri iskola kiváló képzését kínálja a sokszínűségében és hátterében egyedülálló francia és nemzetközi tehetségeknek. Az elkötelezett és befogadó menedzsment iskola, az MBS a felelős gazdasági átmenet előfutárait neveli.

  • Santander, Spanyolország
  • Paris, Franciaország

  Azt mondják, gyakorlat teszi a mestert. A Cesine-nél minőségi oktatási élményt kínálunk, amelyet szakmai munka és aktív pedagógus kíséret jellemez. Pragmatikus pedagógiánk biztosítja a zökkenőmentes és sikeres átmenetet a munka világába. A cesine módszer ezért kitűnik a fiatal szakemberek képzésében nyújtott hatékonyságával. Ez filozófiánk része és mindig is az lesz.

  • Toulouse, Franciaország

  TBI - TOULOUSE BIOTECHNOLOGY INSTITUTE A Bio & Chemical Engineering (ex. LISBP) a biotechnológiák területén végzett alap- és alkalmazott kutatási laboratórium, amely az "Institut National des Sciences Appliquées" (INSA) toulouse-i egyetemén található. Az INSA, a CNRS és az INRAE közös felügyelete alatt, a tudományos kiválóságot a gazdasági és társadalmi relevanciával ötvözve, a laboratórium 4 tudományos osztályra (12 csapat) és 1 technológiai platformra, köztük 3 IBiSA (Infrastructures for Biology, Health and Agronomy) platformra szerveződik. .