Keystone logo
Horvátország

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Horvátország 2023

Intézmények száma: 24
  • Miskolc, Magyarország
  • Zagreb, Horvátország
  • + 2 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A TIMREX egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Split, Horvátország

  A Pszichológia alapképzési program az Európai Pszichológiai Diplomával (EuroPsy) van összehangolva, és a felsőoktatás kompetencia alapú megközelítésén alapul. A tanulmány hat félévig tart (180 ECTS), és annak befejezése után a végzett hallgatók megkapják a University Baccalaureus of Psychology címet. bacc. pszich.). Az órákat a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon és a Spliti Egyetem más részein tartják. A tanulmány teljes egészében angol nyelven zajlik, és a kezdetektől felkészíti a hallgatókat a nemzetközi tudományos és szakmai kommunikációra. A tanulmányi programban horvát egyetemek és nemzetközi intézmények tudósai és tanárai vesznek részt, mint például a Yale Egyetem, a Santa Fe Institute, a Northeastern University, a University of Huddersfield, a University West és az Université de Poitiers. Tanulmányaik során a hallgatók megismerkednek a különböző pszichológiai tudományágakkal és elméleti irányultságokkal, kutatásmódszertani ismereteket sajátítanak el, valamint alapvető ismereteket szereznek a pszichológiát metsző tudományterületekről (pl. filozófia, antropológia, szociológia). A hallgatók tanulmányaik befejezését követően kutatások tervezésében, lebonyolításában, adatgyűjtésben és feldolgozásban (piackutatás, távközlés, média, civil szervezetek stb.) helyezkedhetnek el, vagy diplomás szinten folytathatják tanulmányaikat a Horvát Köztársaságban, ill. EU-országok.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Zagreb, Horvátország
  • Zadar, Horvátország

  Az Algebra University College-t 2008-ban hozták létre magán felsőoktatási intézményként, amely a Horvát Köztársaságban az 1. helyen áll a programok általános minősége és a minőségbiztosítási rendszer tekintetében a Nemzeti Tudományos és Felsőoktatási Ügynökség szerint. Modern alap- és mesterképzési programokat kínálunk számítástechnika területén: adattudomány, játékfejlesztés, szoftverfejlesztés és rendszermérnökség; a gazdaságban: Digitális marketing és e-Leadership MBA, valamint Művészetek: tervezés, 3D tervezés és kommunikációmenedzsment, mindezt angol nyelven tanítják.

  • Osijek, Horvátország

  Az University of Osijek tudományos kutatást, a művészi alkotást, az oktatást és a tanulást összekapcsoló oktatási intézmény, amely fejleszti a tudományt, a szakmát és a művészetet, felkészíti a hallgatókat a tudományos ismeretekre és módszerekre, valamint a művészi értékre épülő szakmai munkára, fiatal kutatókat oktat. , részt vesz a hallgatók társadalmi érdekeinek érvényesítésében és elősegíti a nemzetközi, különösen az európai felsőoktatási, tudományos és művészeti együttműködést. ========

  • Koper, Szlovénia
  • Salzburg, Ausztria
  • + 4 több

  Az Alma Mater Europaea egy független felsőoktatási intézmény, amely karrierközpontú oktatás biztosítására szakosodott pályahiányos tanulmányi területeken. Tanulmányi programjaink relevánsak, naprakészek, interdiszciplinárisak és interaktívak.

  • Zagreb, Horvátország

  A Zágrábi Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Kara (horvát mozaikszó: FER) a Horvát Köztársaság vezető felsőoktatási és kutatóintézete az elektrotechnika, számítástechnika, valamint információs és kommunikációs technológia területén.

  • Geneva, Svájc
  • Zagreb, Horvátország
  • + 1 több

  Az SSBM egy globális, innovatív és egyedülálló iskola, ahol a világ minden tájáról érkeznek diákok. Programjainkat több mint 30 iparági partnerrel terveztük. Garantáljuk a svájci minőségi oktatást és kiválóságot. Az SSBM Geneva ACBSP akkreditált és EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik. JÖVŐKÉPünk az, hogy egyedülálló, innovatív és nemzetközi üzleti és menedzsment iskola legyünk, amely prémium kutatást, gyakorlatot és oktatást kínál. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív, élvonalbeli technológiánk és magas színvonalú tanulási tapasztalataink révén folyamatosan kiváló oktatási színvonalat és szakértelmünket biztosítsuk az üzleti oktatás terén. Bátorítjuk diákjaink, oktatóink és üzleti partnereink közötti sokszínűséget és globális kapcsolatot.

  • Zagreb, Horvátország
  • Split, Horvátország

  A Vegyészmérnöki és Technológiai Kar a Zágrábi Egyetem egyik alkotóeleme. Számos olyan osztályon és székön szervezik, amelyek oktatási, tudományos munkát, szakmai és tanácsadói tevékenységeket végeznek a vegyipar, a kémia és más területeken.

  • Zagreb, Horvátország

  A Zágrábi Egyetem (1669) Délkelet-Európa legrégebbi és legnagyobb egyeteme. A Zágrábi Egyetem, mint átfogó nyilvános közép-európai egyetem oktatási és kutatási, valamint minden tudományos területen (művészet, biomedicin, biotechnológia, mérnöki, humanitárius, természettudományok és társadalomtudományok), valamint a tanfolyamok széles skáláját kínálja minden tanulmányi szinten, az egyetemi hallgatóktól posztgraduális. A 29 Kar, 3 Művészeti Akadémia és a Horvát Tudományegyetem Központja az ország kiemelt oktatási intézménye, ahol több mint 7900 tanár és 72480 tanuló fejleszti a tudást és készségeket.

  • Split, Horvátország
  • Zagreb, Horvátország

  Az egyetem kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet meghozunk, és ezért az iskola felelős azért, hogy minden hallgatója megkapja a szükséges tudást, készségeket építsen és a legjobb módon készüljön fel a 21. üzleti piacra. század. Az Aspira Egyetemi Főiskola küldetése, hogy átalakító oktatási élményt teremtsen a legjobb globális gyakorlatok alkalmazása és az ipar vezetőivel való együttműködés révén.

  • Rijeka, Horvátország

  A fiumei Közgazdasági és Üzleti Kar 1961 közepén alakult. Az 1961. november 1-jén kezdődő első előadásokkal a Kar elsősorban a horvát Tengermellék és Isztriai régió gazdasági fejlődésének elősegítése érdekében nevel gazdasági szakembereket. 2001-ben a kar az új címre, az I. Filipovi?a 4., Rijeka címre költözött.

  • Zaprešić, Horvátország

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić továbbra is magas színvonalú felsőoktatási intézménnyé fejlődik, amelynek világosan meghatározott üzleti profilja van az üzleti és menedzsment fenntartható fejlődési feltételek mellett. Programjai világos tanulási eredményeken és az egész életen át tartó oktatáson alapulnak, és vonzóak a hallgatók számára.

  • Zadar, Horvátország

  Zadarnak évszázados hagyományai vannak, a leghosszabb Horvátországban: az egyházi oktatás hagyományait követve, amelyet először a 10. században említettek, már június 14-én megalapították a Studium generale, később Universitas Iadertina néven ismert domonkos felsőoktatási intézményt. 1396.