Keystone logo
Kína

Tanulmány MBA ban ben Kína 2024

Tanuljon itt: Kína

Kína több jól felépített és kialakított üzleti iskolákban. Azok számára, akik keresik a lehetőséget, hogy részt vegyen minden ilyen, fontos figyelembe venni, hogy melyik iskola részt venni. Sok a legjobb kínai iskolák üzleti találhatók Pekingben, de más lehetőség létezik szerte az országban. Néhány a legnagyobb üzleti iskolák a környéken: Peking University 's Guanghau School of Management, Cheung Kong Graduate School of Business, és a pekingi nemzetközi MBA iskola. Részvétel üzleti iskolák Kínában legtöbb diák beiratkozik bachelor ' s szakok kezdetben majd lépj be egyetemre keresni egy MBA. Ezek közé tartozik a két éves nappali tagozatos, nemzetközi mértékben, a kettős mértéke (a gyakori lehetőség ebben a rendkívül versenyképes területen), és az Executive MBA, célja a vezető pozíciót az oktatás. Oktatás vehet kettő-hat év alatt fejezik be. Azonban néhány egy évvel programok is rendelkezésre állnak.A legtöbb program biztosítja a széles körű lehetőségek. MBA fokozatot Kínában gyakran kínálnak a hangsúly a területeken, mint a marketing, a nemzetközi üzleti tanulmányok és közgazdaságtan, bár menedzsment, emberi erőforrások, és a mérnöki is téma a tanulmány. A költségek ilyen program jelentősen különböznek az iskolában, hogy a következő, de ez általában a drágább külföldi hallgatók számára. Mik a lehetőségek nemzetközi diákok? A nemzetközi diákok gyakran üdvözölte az üzleti iskolák Kínában. Verseny ezekben a pozíciókban is nagyon nehéz beszerezni. Fontos, hogy a diákok alkalmazni az üzleti iskola ők választják ki közvetlenül. Ha elfogadják, akkor figyelembe kell alkalmazni a tanuló vízummal tanulni az iskolában. Ez a folyamat eltarthat három vagy több hónapig bizonyos esetekben. Meg kell kérni az iskola a lehető leghamarabb, általában négy vagy több hónapot előtt részt vett, amikor csak lehetséges.A diákok számára, akik beiratkozik, és a teljes MBA Kínában széles határok. Kína növekvő és virágzó szempontjából a gazdaság és vannak olyan állások, beleértve a nagyvállalatok a nemzetközi lehetőségeket.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  325
 • Közművek részesedése

  17
 • Internet előfizetés

  11
 • Helyi közlekedés

  26

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  0.9

Körülbelül Kína

Kínában rengeteg lehetőséget kínál a nemzetközi diákoknak. Az ország, amely otthont ad több mint 1,3 milliárd ember, az egyik legfontosabb gazdasági szervezetek. Kína is egyedi története és sokszínű kultúrája. Nem számít, hol utazik az országban, 'll találnak lehetőséget, hogy megismerjék a terület ' s története. Bár az ország egyik legnagyobb méretű, illetve a lakosság, lehetőség van itt a nemzetközi diákok, akik érdekeltek abban, hogy valami egyedit a közösség.

Vízumkövetelmények

 • X1 Visa - azoknak adják ki, akik Kínába mennek tanulni több mint 6 hónapig.
 • X2 Visa - azoknak adják ki, akik Kínába mennek tanulni 6 hónapnál rövidebb időtartamra.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (X1 Visa; X2 Visa)

Ár és pénznem

A diákvízum igénylési díja az állampolgárságától, a szükséges beutazások számától, a kérelmező országtól és attól függően változik, hogy szeretne-e expressz szolgáltatást igénybe venni. A díjak 30 és 150 dollár között lehetnek.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden külföldi diáknak, aki Kínában kíván tanulni, kínai diákvízumot (X vízum) kell beszereznie. Ezt a vízumot azoknak a diákoknak adják, akiket már elfogadtak egy elismert kínai oktatási intézmény.

Hol lehet jelentkezni?

Kínai nagykövetségen vagy konzulátuson vagy a kínai diplomáciai képviseleten

A vízumkérelmet benyújthatja a kínai nagykövetségen vagy konzulátuson, vagy a kínai diplomáciai képviseleten a hazájában. Abban az esetben, ha nem tud személyesen eljönni a beadványért, utazási irodán vagy vízumügynökségen keresztül is elküldheti az Ön nevében benyújtásra. Ne feledje, hogy a postán küldött jelentkezéseket a legtöbb kínai nagykövetség vagy konzulátus nem fogadja el.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A vízum űrlapot innen töltheti le: http://www.china-embassy.org/eng/visas/fd. Gondosan és pontosan töltse ki a vízumkérelem űrlapot számítógépén. Vegye ki a kitöltött jelentkezési lap kinyomtatását és írja alá. Ne feledje, hogy a jelentkezési lap kinyomtatása elengedhetetlen, mivel a kézzel írt űrlapok nem fogadhatók el. Vegye figyelembe, hogy a nyomtatott űrlapon nem megengedett a változtatás vagy javítás.

A következő dokumentumokat kell benyújtani a kínai nagykövetségen vagy konzulátuson:

 1. Eredeti útlevél legalább hat hónap hátralévő érvényességi idővel és üres vízumoldalakkal, valamint az útlevél adatoldalának és a fényképes oldalának fénymásolata, ha az különálló.
 2. Egy kitöltött vízumkérőlap frissen készített színes útlevélfotóval (csupasz fejjel, teljes arccal) világos háttér előtt.
 3. A jogszerű tartózkodás vagy tartózkodási státusz igazolása (azokra azokra vonatkozik, akik nem az állampolgárságuk szerinti országban kérnek vízumot)
 4. Az iskola vagy más kínai szervezet által kiállított felvételi levél eredetije és fénymásolata.
 5. A „Kínai tanulmányi vízumkérelem” eredetije és fénymásolata (JW201 vagy JW202 űrlap).

Érkezés után: X1 vízummal rendelkezőknek a Kínába érkezést követő 30 napon belül regisztrálniuk kell a helyi Közbiztonsági Hivatalnál (PSB), és ideiglenes kínai tartózkodási engedélyt kell kérniük a helyi PSB-től. Az X2 birtokosai a vízumon feltüntetett időtartamon belül tartózkodnak Kínában, és nem szükséges ideiglenes tartózkodási engedélyt kérniük.

Mikor kell jelentkezni?

Jelentkezzen diákvízumra legalább néhány héttel az utazás tervezett dátuma előtt, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a jelentkezési eljárás időben történő befejezéséhez ahhoz, hogy csatlakozzon a tanfolyamhoz. A szokásos feldolgozási idő 4 munkanap. Ha korábban szeretné átvenni a vízumot, felár ellenében expressz és gyorsszolgálat áll rendelkezésre.

Az X1 vízumot általában többszöri beutazásra adják ki, érvényességi ideje legfeljebb 5 év. Az X2 vízumot általában egy beutazásra adják ki, legfeljebb 6 hónapig érvényes.

Feldolgozási idő

4 Days

Munkalehetőségek

A külföldi diákok részmunkaidős munkát végezhetnek Kínában. Az egyetemnek beleegyező levelet kell kiadnia; a bérbeadó egységnek/cégnek tanúsítványt kell kiállítania; a rendőrkapitányság ezután fel fogja jelölni a vízumon: "Részmunkaidő; Részmunkaidős tanulmány".

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Íme néhány fontos dolog, amit nem szabad megtennie, amikor diákvízumot kér Kínába:

 • Ne kísérelje meg úgy benyújtani diákvízum-kérelmét, hogy postán küldi el, mert azt nem fogadják el.
 • Ne mutasson be hamis dokumentumokat diákvízumához.
 • Ne titkoljon el vagy mutasson be hamis tényeket vízumkérelmében.