Keystone logo
Lengyelország

Tanulmány MBA ban ben Lengyelország 2024

Tanuljon itt: Lengyelország

Milyen vállalkozást vizsgálatok állnak rendelkezésre, Lengyelországban? Poland kínál a különböző üzleti tanulmányok kurzus, beleértve azokat a bachelor vagy egyetemi szintű és a mester-szakok. A leggyakoribb mester szakok a MBA és Executive MBA képzéseit. Az oktatási rendszer itt tekinthető magas minőségű, és gyakran egész Európában elismert, és a nyugati kultúrákban. Néhány ilyen program tanítják teljes egészében angol nyelven, nem csak a lengyel. Ez lehetőséget a nemzetközi diákok képességét, hogy beiratkozik egyik egyetem anélkül, hogy ismeri a nyelvet. Milyen lehetőségek vannak a MBA végzettséget szerzett a lengyelországi nemzetközi diákok? Sok oka van annak, hogy beiratkozik a lengyel üzleti iskolákban. Először is, sok magas színvonalú iskolák közül lehet választani. A programok többsége itt van két év a mesterképzés. Egyes programok már, és gyors tempójú, egy évvel programok is rendelkezésre állnak.A nemzetközi diákok választhatnak a sokféle üzleti tanulmány szakirányok. Ez magában foglalja a programok, mint azok, amelyek középpontjában a vállalkozások technológiai, a reklám és a marketing, a nemzetközi / globális üzleti és emberi erőforrás. Mennyibe kerül, hogy beiratkozik Business Studies in Poland? Mint egy nemzetközi diák, akkor majd többet fizetni, így a oktatási Lengyelországban, mint ha te lennél a polgár, beleértve a magán- és állami iskolában. Az oktatás azonban Lengyelországban általában a kedvezőbb árú, mint más európai országokban, az Egyesült Államokban és Kanadában. Az iskola és a tanulási idő hossza hatással vannak ezek a költségek a leggyakrabban. Mik a lehetőségek a diploma megszerzése után? Miután elvégezte a mester szak, az egyének akkor tud megfelelni pozíciók bármely vállalkozás az országban. Ez segíthet az egyének megszerezni menedzsment-szintű pozíciókat.Vannak lehetőségek az egész ország gazdasága folyamatosan javul. Jól tanult diákok mindig szükség van az olyan területeken, stratégiai tárgyalások és a globális gazdaság.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  363
 • Közművek részesedése

  79
 • Internet előfizetés

  13
 • Helyi közlekedés

  27

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Lengyelország

A Lengyel Köztársaság egy olyan ország található Közép-Európa mellett Csehország és Németország. Az ország ad otthont 38,5 millió ember, és ez a tagja az Európai Uniónak. Egyszer egy kommunista országban, a térségben régóta, és sajátos kultúrát. Annak öröksége alapján a kereszténységet a javuló gazdaság és a modern életstílus jegyében Lengyelország sokat kínál minden diák, beleértve a nemzetközi tanulmányok. Azok számára, akik szeretnék, hogy folytassa az üzleti tanulmányokat mértékben itt, ez gyakran előfordulhat, hogy ezt a néhány tipp.

Vízumkövetelmények

 • C típusú vízum – rövid távú schengeni vízum.
 • D típusú vízum – hosszú távú, legfeljebb egy évre kiadott nemzeti vízum.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

C típusú vízum; D típusú vízum

Ár és pénznem

USD 160

A lengyelországi diákvízum jelentkezési díja körülbelül 160 dollár. A díjak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az Európai Unió országaiból érkező diákoknak nincs szükségük vízumra a lengyelországi tanuláshoz. Amikor azonban megérkezik Lengyelországba, ideiglenes tanulmányi vízumot kell kérnie a helyi vajda irodájában.

Az Európai Unión kívülről érkező diákoknak általában diákvízumot kell igényelniük, mielőtt Lengyelországba belépnének. Vannak azonban olyan országok, amelyek mentesek ettől a követelménytől. Itt ellenőrizheti, hogy országa szerepel-e a listán: http://www.msz.gov.pl

Hol lehet jelentkezni?

lengyel nagykövetség vagy konzulátus

A diákvízumot a jelenlegi tartózkodási helye szerinti ország lengyel nagykövetségén vagy konzulátusán kell igényelnie.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Miután felvételt nyer a kiválasztott egyetemre, elküldik Önnek a megfelelő dokumentumokat, amelyeket a diákvízum megszerzéséhez fog használni. A diákvízumot a legközelebbi lengyel nagykövetségen vagy konzulátuson kell igényelnie. Általában ezek a dokumentumok, amelyeket Öntől kérhetnek:

 • Aláírt és kitöltött lengyel vízumkérelem diákok számára.
 • Útlevél, amelynek legalább három hónapig érvényesnek kell lennie, miután Ön azt tervezi, hogy elhagyja Lengyelországot.
 • Nemzeti személyi igazolvány fénymásolata.
 • Hivatalos levél attól a lengyelországi egyetemtől vagy főiskolától, ahol tanulni kíván.
 • Rövid önéletrajz vagy önéletrajz.
 • Az összes korábbi bizonyítványod és okleveled.
 • Bizonyíték arra, hogy ismeri azt a nyelvet, amelyen tanulni szeretne.
 • Bizonyíték arra, hogy pénzügyileg elég erős ahhoz, hogy viselje oktatási és megélhetési költségeit Lengyelországban.
 • Európában elfogadott egészségbiztosítási igazolás.
 • Két útlevél méretű fénykép.
 • Fizesse be a vízum igénylési díjat
 • A lengyelországi szállás igazolása.

Minden diáknak legalizálnia kell lengyelországi tartózkodását ideiglenes tartózkodási engedély kérelmezésével. Ezt röviddel a Lengyelországba érkezés után kell megtenni. Az egyetemek segítenek a jelentkezési eljárásokban. Az ideiglenes tartózkodási engedély feljogosítja Önt arra, hogy Lengyelországban tartózkodjon és dolgozzon.

Mikor kell jelentkezni?

A diákvízumkérelem feldolgozása általában körülbelül 15 napot vehet igénybe. A feldolgozási idők azonban az országtól és a kérelmezett vízum típusától függően változnak. Ügyeljen arra, hogy a lehető leghamarabb jelentkezzen.

A diákvízum hossza a tanfolyam hosszától függ.

Feldolgozási idő

15 Days

Munkalehetőségek

A nemzetközi hallgatóknak joguk van dolgozni, amíg Lengyelországban tanulnak, amíg beiratkoznak egy oktatási intézménybe. Tanulmányok ideje alatt 20 óra munka, szabadság alatt 3 hónap teljes munkaidő megengedett. A tartózkodási kártyával rendelkezők számára teljes munkaidős munkavégzés megengedett.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.