Keystone logo
Malajzia

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Malajzia 2024

Intézmények száma: 118
  • Petaling Jaya, Malajzia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  A Methodist College Kuala Lumpur -t (MCKL) 1983-as megalakulása óta a Methodist Council of Education alapította. Campusunk stratégiailag Kuala Lumpur szívében található.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Üdvözöljük a Sunway Egyetemen, Malajzia egyik vezető magánegyetemén, amely szigorúan non-profit intézmény, és elkötelezett a minőségi oktatás, a vállalkozások támogatása és a kulcsfontosságú globális problémákra összpontosító kutatások iránt. Az egyetemet a malajziai kormány 5 csillagos „kiváló” minősítéssel rendelkezik (a legutóbbi Setara értékelési gyakorlatban), és egyike annak a tizenegy malajziai egyetemnek, amely elnyerte a különleges „Premier Digital Technology University” státuszt. Szoros együttműködést alakítottunk ki számos vezető nemzetközi egyetemmel, köztük a Harvard Egyetemmel, valamint az Oxfordi és Cambridge-i Egyetemekkel. Az utóbbiak professzorai közül néhányan jeles látogatói találkozókat tartanak, amelyek alkalmanként előadásokat tartanak egyetemünknek és a tágabb Sunway City közösségnek Jeffrey Cheah Distinguished Speakers nyilvános előadássorozatunkon keresztül. Ezeket a Sunway City és az egyetem alapítójáról, Tan Sri Jeffrey Cheahról nevezték el, aki egyben a Sunway Group elnöke, Malajzia egyik vezető ipari konglomerátuma és a Sunway City fejlesztője. Nagyon szoros kapcsolatot ápolunk az Egyesült Királyságban található Lancaster Egyetemmel, ami lehetővé teszi diákjaink számára, hogy számos programon részt vegyenek a Lancaster diplomák megszerzésére.

  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
  • Oman Online, Omán
  • + 7 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malajzia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malajzia

  A PJ Healthcare University College (KPJUC) (korábban PNC Nemzetközi Ápolási és Egészségtudományi Főiskola néven ismert) a KPJ Healthcare Berhad leányvállalata, amely az egyik legfontosabb magán egészségügyi szolgáltató. Az 1991. április 1-jén létrehozott KPJUC kezdettől fogva igaza volt, egy progresszív és vállalkozó szellemű felsőoktatási intézmény, amelynek nemzetközi jövőképe van, és a hallgatókat minden tevékenységének középpontjában áll.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Utazásunk Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) néven 1990-ben kezdődött 6 egység 4 emeletes üzlethelyiségben Damansara Uptown-ban, Damansara Utama-ban, Petaling Jaya-ban, miközben arra vártunk, hogy befejezzük a Bandar Utama-i célú állandó campusunkat, egy új és sikeres vegyes fejlesztésű település Petaling Jaya-ban. Miután átköltözött állandó campusunkra, a KBU megváltoztatta nevét KBU Nemzetközi Főiskolára. 2015-ben egyetemi főiskolára emeltek minket, és átnevezték az Első Városi Egyetemi Főiskolára (First City UC).

  • Ipoh, Malajzia

  Hisszük, hogy az egyének rendelkeznek tehetséggel és alkalmassággal, és ha a világ bármely kultúrájából vagy civilizációjából származó nyílt ismeretátadás révén ápolják, oktatják és képzik őket, képesek lesznek szerepet játszani saját maguk, a társadalom és a nemzet fejlesztésében. Ezen filozófia alapján arra törekszünk, hogy professzionális és félprofesszionális diplomákat állítsunk elő akadémiai kiválósággal, magas etikai és erkölcsi értékekkel.

  • Alor Gajah, Malajzia

  Az Kolej Universiti Agrosains (UCAM) logóját három (3) levél ihlette, amelyek az érettséget szimbolizálják. A három (3) színtartomány általában progresszív változás a fejlesztési folyamatban.

  • Kampung Kuala Muda, Malajzia

  A MERITUS niche főiskolaként egyedülálló megközelítése az oktatásban, hogy a siker biztosítása érdekében a hagyományos, modern és tapasztalati tanulás gyakorlati és hatékony keverékét kínálja. Más kollégiumokkal ellentétben, amelyek csak az akadémikusokra összpontosítanak, a MERITUS elkötelezett a jól képzett diplomások előállítása iránt, amely képes megfelelni a mai munkaadók igényeinek, a siker erényeibe táplálkozik, és amelyet a felsőbb szervezetek keresnek az érettségi után.

  • Puchong, Malajzia

  A Felsőoktatási Minisztérium (MOHE) által 5 csillagos (kiváló) egyetemnek minősített MALAYSIA Binary University az egyik legmegalapozottabb és legelismertebb vezetői, informatikai és vállalkozói képzési egyetem Ázsiában. Az egyetem kiváló programokat kínál PhD, Master és Bachelor szinten, amelyeket nemzetközileg elismert a CommonWealth Egyetemek Szövetsége (ACU, Egyesült Királyság), az Egyetemek Nemzetközi Szövetsége (IAU, Franciaország), a NARIC (Egyesült Királyság) és a Malajziai Minősítési Hatóság (MQA). .

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Az adakozás szelleme mindig is a falunkban volt. Megértjük az ismeretek továbbadásának fontosságát a következő generációk számára - ahogyan társalapítóink is több mint 40 évvel ezelőtt átadták sütési tudásukat a helyi közösségnek, most mi is ezt csináljuk, sőt, többet is, felhalmozással támogatva az évtizedek tapasztalatai alapján.

  • Ipoh, Malajzia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) egy magán és átfogó, kutatással irányított egyetem, amelyet a felsőoktatási intézményekről szóló 555. törvény alapján alapítottak Perak malajziai államában. A QIU 2011-ben kezdte meg működését és a Global Integrated Training Associates tulajdonában van. Sdn Bhd (korábban Blair Education Services Sdn Bhd néven ismert).

  • Kuantan, Malajzia

  2016 júliusában a Widad Business Group felvásárolta a Shahputra Egyetemi Főiskolát, és az egyetem neve most Widad University College (DKU015 (C)). Widad szeretetet, gondoskodást és barátságot jelent. A név magában hordozza a vezetés és a függetlenség vágyának jellemzőit.