Keystone logo
Marokkó

Tanulmány MBA ban ben Marokkó 2024

Tanuljon itt: Marokkó

Marokkó tizennégy nagy állami egyetemek, valamint a speciális iskolákban és nemzetközi egyetemeken. Üzleti fok tipikusan egy állami egyetemen vagy egy nemzetközi egyetemen. Magánintézmények Marokkóban is. Az egyik ok, a diákok választhatnak Marokkó azért van, mert az óriási növekedés az üzleti menedzsment oktatás területén. A megfizethetőség, a program és a lehetőséget, hogy tanulmányozza egy olyan területen, gazdag történelmi és kulturális örökség mind hozzájárulnak ehhez a növekedéshez. Az egyetemi üzleti diplomát igényel négy év nappali tagozatos képzés, és a master 's diplomát igényel két év nappali tagozatos képzés. A tanév Marokkóban két félév. Az őszi félévben fut augusztustól decemberig, és a tavaszi félévben fut januártól májusig. Sok iskola is kínálnak egy rövidebb nyári idő.Tanulás Marokkó kínál javára tanul egy arab ország, amely a bizonyítottan jó a termelő kiváló üzleti szakemberek. Diákok, akik diplomával egy üzleti diplomát Marokkóban előtt áll válni az üzleti vezetők az arab világban. A mélyebb megértését arab kultúra és az emberek ebben a térségben segít az üzleti tevékenységet a jövőben. Azok, akik folytatni a Masters of Business Marokkóban lesz jobb pozíciót vezető szerepet, és promóciók miatt hosszabb oktatás. Az ára tanul Marokkóban az egyik előnye ennek a területnek. A legtöbb diák megtalálja a tandíjat, hogy viszonylag megfizethető. A tandíj költségét a magánegyetemek függ az egyetem és a kiválasztott program.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  171
 • Közművek részesedése

  12
 • Internet előfizetés

  31
 • Helyi közlekedés

  14

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  5
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Marokkó

Marokkó egy arab országban található, a Maghreb régió Észak-Afrikában. Élvezi a szabadság, hogy nem gyakori, szomszédai körében, hogy már régóta fontos szereplője a történelem a régióban. Ma, az alkotmányos monarchia egyre népszerűbb turisztikai célpont, attrakció több mint 10 millió turista évente. Az ősi város és a gyönyörű hegyi terepen felhívni az emberek Marokkó megtapasztalni az országot 's kultúra és a szépség maguknak. Casablanca, legnagyobb városa, az egyik legnagyobb felhívja a turisták számára, híressé tette a klasszikus hollywoodi filmeket. Marokkó továbbra is növekszik, mint gazdasági és politikai hatalom, sok ember fordul a figyelmet, hogy egyetemi rendszere, mint lehetőséget a nemzetközi tanulmány.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

A marokkói diákvízum díja a kérelmező állampolgárságától függően változik.

Az Egyesült Államok állampolgárai számára a díjak a következők:

 • 3-90 napos tartózkodási időszak (egy belépő): 23,85 USD
 • 3-90 napos tartózkodási időszak (két belépő): 35,80 USD

Ki kérelmezheti a vízumot?

Sok állampolgár akár 90 napra is beutazhat Marokkóba vízum nélkül.

Ha a tanulmányi tanfolyam 90 napnál hosszabb, diákvízumot kell szereznie.

Hol lehet jelentkezni?

Marokkói nagykövetség / Online

Igényelje diákvízumát a lakhelye szerinti ország legközelebbi marokkói nagykövetségén. Lehetséges, hogy online is elküldheti a jelentkezést.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Kérelmezze a vízumot, miután megkapta a felvételi levelet egy elismert marokkói intézménybe.

Általában a következő dokumentumokat kell benyújtania:

 • Megfelelően kitöltött és aláírt vízumkérelem
 • Eredeti útlevél (a belépés időpontjában több mint 6 hónapig érvényes)
 • Az eredeti útlevél másolata (1-3. oldal)
 • Két útlevél méretű színes fénykép fehér háttérrel
 • A marokkói iskola által kiállított felvételi levél vagy osztálybejegyzés másolata
 • A repülőjegyek vagy a visszaigazolt foglalás másolata
 • Igazolás arról, hogy a tanfolyam időtartama alapján rendelkezik a karbantartáshoz szükséges összeggel.

Mikor kell jelentkezni?

A pályázatok feldolgozási ideje 2 és 15 munkanap között van.

A marokkói diákvízum általában 3 évig érvényes.

Feldolgozási idő

15 Days

Munkalehetőségek

Külföldi lakosok nem dolgozhatnak olyan munkakörben, amelyet marokkói állampolgár tölthet be. A diákvízummal rendelkezők általában nem dolgozhatnak, amíg Marokkóban tanulnak. Érdeklődjön a nagykövetségen.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízum kiadása előtt minden diákvízum-kérelmezőnek erős társadalmi és gazdasági kötődést kell igazolnia lakóhelye szerinti országához, hogy az ideiglenes marokkói tanulmányi tartózkodása után visszatérjen.