Keystone logo
Mexikó

Tanulmány MBA ban ben Mexikó 2024

Tanuljon itt: Mexikó

Ahogy Mexikóban tovább nő a gazdasági teljesítmény, a sorsolás a sok egyetem is nőni fog. Az egyik előnye a tanulás üzleti Mexikóban az alacsony tandíj és a magas színvonalú oktatás. Másik előnye, hogy figyelembe MBA Mexikóban tanulhattak spanyol. Spanyol növekszik, mint az egyik vezető nyelv a világon, és különösen a nyugati féltekén. Diákok, akik folyékonyan beszél spanyolul lesz nagyon keresettek, mint ez a tendencia folytatódik. MBA programok Mexikóban kerül sor egyik egyetem, amelynek területén található a mexikói 's fő városban. Teljes- és részmunkaidős tanulmányi lehetőségek állnak rendelkezésre, így a hallgatók, akik már a szakmai területen is folytathatja a munkát ezen a területen, miközben tanul. A számos üzleti program középpontjában, beleértve a marketing, nemzetközi üzleti, pénzügyi és projekt menedzsment, szintén rendelkezésre állnak azok folytat posztgraduális üzleti képzés Mexikóban.Mexikói egyetemek osztják a tanévet a félév vagy trimeszterben. School kezdődik július végén, és szinte minden egyetem kap három hét szünetet karácsonykor. A tényleges időpontját a félév vagy trimeszterben függ az egyetem választotta. Érettségi után egy MBA egy neves mexikói egyetem, a diákok előtt áll, hogy a felső szintű pozíciókat az üzleti életben. Ezek a vezetők és felügyelők t ő következő generációs, néhány pedig egyenesen találják magukat pozíciók versengés a tulajdonos vagy vezérigazgatója egy cég. Azok számára, akik folyékonyan beszél spanyolul, a tanulmányok lehetőségéről üzleti Mexikóban elég jó.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  316
 • Közművek részesedése

  19
 • Internet előfizetés

  27
 • Helyi közlekedés

  19

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Mexikó

Határos az USA déli Texas, Mexikó a második legnépesebb ország Latin-Amerikában és a legnépesebb ország, hogy beszél spanyolul. Ez a világ egyik 's legnagyobb gazdasága és erős producer ezüst és az olaj. Sokak szerint egy újonnan iparosodott országok és a feltörekvő hatalom, Mexikó sok mindent kínál a modern világban. Amellett, hogy a gazdasági ereje, Mexikó ismert a gazdag történelemmel. Ez 32 UNESCO világörökségi és a tizedik leglátogatottabb ország a világon. Ma az emberek sereglenek Mexikó felfedezni ősi romok és több időt a gyönyörű tengerpart ennek a latin-amerikai országban. A fűszeres, ízletes ételek az ország egy másik sorsolás nemzetközi látogatók.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Ideiglenes rezidens diákvízum (Residente Temporal Estudiante)

Ár és pénznem

USD 30

A diákvízum kiadásának költsége az állampolgárságtól függően változik. 17 és 30 USD között lehet.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Ha Ön a schengeni övezet, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada vagy Japán állampolgára vagy állandó lakosa, vagy ha érvényes vízummal rendelkezik ezen országok bármelyikére, nincs szüksége vízumra Mexikóba, ha látogatásának célja tanulni, és ha a tartózkodás időtartama nem haladja meg a 180 napot.

Azoknak a diákoknak, akik más országokból származnak, vagy 180 napnál hosszabb időre látogatnak, diákvízumot kell kérniük Mexikóba.

Hol lehet jelentkezni?

Konzuli Hivatal

A hallgatói ideiglenes tartózkodási vízumot személyesen kell igényelni a lakóhelyéhez legközelebbi konzuli irodában.

Weboldal:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A kérelmezőknek személyesen kell vízumot kérniük, előzetesen megbeszélt interjú alkalmával.

 1. Érvényes útlevél a hazatérés után legalább 6 hónappal.
 2. Eredeti elfogadó levél a mexikói iskola/intézménytől.
 3. Eredeti levél vagy bizonyítvány, amely tartalmazza a hallgató költségeinek fedezetét, beleértve a teljes ösztöndíjat, és ha fogadó családnál marad, ne felejtse el csatolni a vezető családtag személyi igazolványát. Abban az esetben, ha az ösztöndíjat vagy a költségeket nem tartalmazza, az utolsó 3 hónap számlakivonatának bemutatása kötelező.
 4. Kiskorúak esetén - A tanuló születési anyakönyvi kivonata megfelelően Apostillel.
 5. A nemzetközi hallgatóknak nemzetközi fedezetű egészségügyi/balesetbiztosítási igazolást kell bemutatniuk.
 6. Jó egészségi állapotot igazoló orvosi nyilatkozat is szükséges, amely jelzi, hogy a jelölt mentes a betegségektől.
 7. Vízumkezelési díj.
 8. Kitöltött jelentkezési lap.
 9. Egy fénykép színes, útlevél méretű, fedetlen arccal.

Miután a kérelmezők beléptek Mexikó területére, az első 30 naptári napon belül a Nemzeti Migrációs Intézettől kérelmezni kell a tartózkodási kártyát, amely akkreditálja az országban való legális tartózkodásukat, és lehetővé teszi számukra, hogy Mexikóban maradjanak.

Mikor kell jelentkezni?

A mexikói diákvízumot átlagosan 2 nap alatt lehet kiállítani, és a kérelmező állampolgárságától függően akár 3 hétig is eltarthat. Érdemes jó előre jelentkezni.

A diákvízum érvényességi ideje egy év.

Feldolgozási idő

2 Days

Munkalehetőségek

Mexikóban diákvízummal nem dolgozhatnak, és nem folytathatnak bérezési tevékenységet.

Ha a hallgatót egy mexikói cég/intézmény felkéri jövedelmező tevékenységek végzésére, a mexikói vállalatnak/intézménynek munkavállalási engedélyt kell kérnie a mexikói Nemzeti Migrációs Intézettől (www.inm.gob.mx).

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A bevándorlási hatóságok dönthetnek úgy, hogy elutasítják az országba való belépési kérelmet, ha a kérelmezőt büntetőeljárás alá vonták, vagy súlyos bűncselekmény miatt ítélték el.