Keystone logo
Németország

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Németország 2023

Intézmények száma: 243
  • Worms, Németország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Németország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Németország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Németország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Németország
  • Berlin, Németország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Lengyelország
  • Freiberg, Németország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – RaVeN egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Berlin, Németország

  A BIMM Intézet egy közösség. Ide tartoznak a kreatív emberek. A kreatív szektor oktatásában szerzett 40 éves tapasztalatunkkal tudjuk, hol és hogyan nyithatunk ajtót a jövő felé. Képzési programjaink átfogják a zene, a film és a színészet világát, és felkészítenek egy sikeres és fenntartható karrierre a kreatív iparágakban. Az angol nyelvű kurzusokkal és a világ minden tájáról érkező hallgatókkal felkészítjük Önt a nemzetközi iparra. Neves oktatóink az iparág aktív szereplői, és rengeteg tapasztalattal büszkélkedhetnek, amely beépül az Ön tudományos tanulmányaiba. Előadásai és oktatóanyagai mellett számos mesterkurzust tartunk iparági óriásokkal – így közvetlenül azoktól az emberektől hallhat, akiket a legjobban csodál. Hozzáférhet a szabványos létesítményekhez, számtalan szakmai kapcsolathoz és páratlan munkatapasztalathoz Németország legizgalmasabb kreatív szervezeteinél és vállalatainál. Ha Berlin az otthonunk, Ön Németország legfontosabb kreatív központjának szívében tanul, ahol a film, a zene és a színház világában is együttmûködhet.

  • Oldenburg, Németország

  Az Oldenburgi Egyetem Számítástechnikai Tanszéke eközben több mint 35 éves oktatásra tekint vissza a számítástechnika és számítástechnika minden területén. Oldenburg nemzetközi hírű energetikai kutatása - nem csak az energetikai informatika területén - több mint 30 éves múltra tekint vissza, amelyet a németországi Alsó-Szászország és külföldi egyetemi helyszínekkel és különböző tudományos központokkal való interdiszciplináris cserekapcsolat jellemez. Az Oldenburgi Egyetemen az "Intelligens energiarendszerek" témakörben végzett munka a legjobb csoport közé tartozik.

  • Oldenburg, Németország
  • Stavanger, Norvégia

  A migrációs és interkulturális kapcsolatok európai mesterképzése (EMMIR) az első afrikai-európai-ázsiai Erasmus Mundus migrációs tanulmányok mesterkurzusa, amelyet három afrikai, négy európai és két ázsiai partner közösen vezet, és a társult partnerek szélesebb hálózata segíti elő. . Az EMMIR egy egyedülálló tanulmányi program, amely interkulturális megközelítésen keresztül a migrációra összpontosít, mélyreható elméleti és módszertani készségekkel ruházza fel a hallgatókat a migrációs tanulmányok terén, és arra ösztönzi őket, hogy terepmunkát végezzenek elsősorban afrikai, ázsiai és európai kontextusban. Úgy tervezték, mint egy multidiszciplináris kétéves mesterképzést (120 ECTS), amely fontos kortárs kérdésekkel foglalkozik egy még mindig kialakulóban lévő tanulmányi területen.

  • Reutlingen, Németország

  Egy nemzetközi tanulási környezetben olyan jövőbeli vezetőket nevelünk, akik felelősen alakítják globális gazdaságunkat és társadalmunkat. Az ESB Business School az állami, államilag finanszírozott Reutlingeni Egyetem része, és negyven éve szabványokat állít fel a fiatal vezetők oktatásában és képzésében a nemzetközi üzleti adminisztráció és az üzleti mérnökök területén. A Stuttgarthoz közeli ESB Business School egy virágzó régióban található, amely számos globális szereplőnek ad otthont, például az autóiparban vagy a gépészetben.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Fürth, Németország

  Részei vagyunk az SRH-nak, egy oktatási és egészségügyi vállalatnak, amely több mint 50 éve vezeti az embereket oktatási pályájukon. Mindenki másképp tanul. Feladatunk tehát az, hogy minden egyénnek személyes támogatást nyújtsunk, hogy megteremtsék a sikeres élet feltételeit.

  • Poitiers, Franciaország
  • Iași, Románia
  • + 5 több

  A European Campus of City-Universities (EC2U) egy multikulturális és többnyelvű szövetség, amely hét régóta fennálló, oktatás és kutatás által irányított, helyi és globálisan elkötelezett egyetemből áll az Európai Unió négy különböző régiójából: az Egyetem Coimbra, Iași Egyetem, Jénai Egyetem, Pavia Egyetem, Poitiers Egyetem (koordinátor), Salamanca Egyetem és Turku Egyetem. A Szövetség célja egy olyan innovatív tér kialakítása, amely lehetővé teszi a mobilitás szabad áramlását a hét egyetem és a kapcsolódó városok között.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Ulm, Németország

  Az Ulmi Egyetem a tanulás, tanítás, kutatás és transzfer vezető központja. 1967-es „egy fedél alatti” egyetemi alapítása óta lenyűgözően az innováció és a tudás élénk nemzetközi központjává fejlődött.