Keystone logo
Egyesült Királyság

Tanulmány MBA ban ben Egyesült Királyság 2024

Tanuljon itt: Egyesült Királyság

Hallgatók posztgraduális szintű vállalkozás az Egyesült Királyságban fog tanulni az ország egyik 's sok egyetem, amelyek közül számos gazdag történelme erős tudósok. A posztgraduális szintű üzleti mértékben az Egyesült Királyságban a Masters of Business Administration diplomát. MBA diplomát egy brit egyetemen teremt magasabb kereseti lehetőséget az üzleti szakemberek számára. Azt is növeli a karrier lehetőségeket, melynek köszönhetően sor promóciók és nagyobb a presztízse a saját karrierjét. Azt is lehet nyitni az ajtót válthasson a karrierjét. A tanév egy MBA programot az Egyesült Királyságban van osztva félév. Az őszi félévben szeptemberben kezdődik, és december. A diákok majd kap egy ünnep szünet, majd indítsa újra januárban a tavaszi félév fut keresztül május. Néhány iskola lesz nyári programok is. A diákok tervezi költeni bárhol a £ 16,000, hogy 73.000 £ egy MBA programot az Egyesült Királyságban.A különbség függ az egyetemi tanulmány számára kiválasztott. A több rangos egyetem van a globális piacon, annál több a vizsgálatok fog kerülni nemzetközi diákok pályázhatnak MBA programot az Egyesült Királyságban, ha van egy egyetemi diplomát és szakmai tapasztalat az üzleti világban. Az egyetemi diplomát nem kell az üzleti életben, de ez nem kell, hogy bemutassák a hallgatói 's tanulmányi bátorság, mert az MBA program részletes, szigorú programot. A diploma megszerzése után, a karrier lehetőségek nagy lesz. A legtöbb vállalat ismeri fel az MBA egy brit egyetemen. Ha már kialakult a karrier, akkor jogosult lehet új állást, vagy a promóció. Ha nem, akkor adja magát a szélén, amit keres munkát egy zsúfolt piacon. A teljes jövedelem potenciál jóval magasabb lesz is.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  628
 • Közművek részesedése

  83
 • Internet előfizetés

  35
 • Helyi közlekedés

  79

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  12
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság szigeten található, csak ki a partján kontinentális Európában. Ez az európai nemzetállamok hatással voltak a nyugati történelemben. Ez a gyarmatokról rendezik az emberek az Egyesült Királyságban, hogy sok modern ország kifejlesztette. Az Egyesült Királyság tartalmazza Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Gyakran arra is felhívta "Anglia " vagy a "Nagy-Britannia, ", de a hivatalos neve az Egyesült Királyságban. Ma az Egyesült Királyságban, hanem gazdasági és katonai vezető a globális gazdaságban, és nagyban hozzájárult, hogy a gazdaság, a kultúra és a tudományos megértése a modern világban. Ma már az is ismert ikonikus királyi család, amelyek váltak hírességek rendezi a globális kultúra.

Vízumkövetelmények

A Tier 4 (általános) diákvízumot az úgynevezett „diákútvonal” váltotta fel. A Student Route az Egyesült Királyság új diákvízuma, amely az EGT állampolgárok számára is elérhető lesz, akiknek a Brexit előtt nem volt szükségük vízumra az Egyesült Királyságban való tanuláshoz.

Diákút (18 éven felülieknek)

Child Student Route (4-17 éves korig, amely felváltotta a Tier 4 Child Student Visat)

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákútvonal

Ár és pénznem

GBP 348

A jelenlegi brit diákvízum díjak a következők:

 • 348 GBP, ha az Egyesült Királyságon kívülről jelentkezik.
 • 475 GBP, ha az Egyesült Királyságon belül jelentkezik diákvízum meghosszabbítására vagy átváltására.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Mindenkinek, aki tanulmányi céllal érkezik az országba, diákvízumot kell igényelnie, ha 2021. január 1. után érkezik. Ide tartoznak azok az EU/EGT állampolgárok, akiknek korábban nem volt szükségük vízumra az Egyesült Királyságba való beutazáshoz tanulmányaik céljából. A pontalapú rendszeren 70 pontot kell elérnie, amely azt méri, hogy megfelel-e az Egyesült Királyságban való tanulás követelményeinek. Ebbe beletartozik:

 • Felvettek egy engedélyezett intézménybe?
 • Rendelkezik-e pénzügyi forrásokkal az Egyesült Királyságban való tartózkodásának finanszírozásához?
 • Jártas vagy angolul?
 • A kurzusod megfelel a tanfolyam követelményeinek?

Azok, akik 2021 nyarán végeznek egy brit oktatási intézményt, igényelhetik a posztgraduális vízumot, amely lehetővé teszi számukra, hogy akár 2 évig is dolgozzanak/keressenek munkát az Egyesült Királyságban.

Hol lehet jelentkezni?

Egyesült Királyság vízumkérelmező központ / Online

Az Egyesült Királyság diákvízumát a hazájában található Egyesült Királyság vízumkérelmező központjában kérheti. Az Egyesült Királyság vízumkérelmező központjainak listáját világszerte itt találja: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Online is igényelhet brit diákvízumot az Egyesült Királyság Belügyminisztériuma Vízum- és Bevándorlási Szolgálatának webhelyén. Itt kezdheti: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationalality?p=student_out_uk

Weboldal:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Az Egyesült Királyság diákvízumának megszerzéséhez először fel kell vennie egy tanfolyamra. A legtöbb kurzusnál azt is bizonyítania kell, hogy a szükséges szinten érti az angol nyelvet.

Az Egyesült Királyság diákvízum-kérelmezési folyamata kissé eltér attól függően, hogy milyen típusú brit diákvízumot kér.

Az Egyesült Királyság diákvízumkérelméhez a következőket kell megadnia:

 • útlevél vagy úti igazolvány
 • bizonyíték arra, hogy fedezni tudja a tanfolyami és megélhetési költségeit
 • szülői vagy gyámi beleegyezés igazolása, ha Ön 18 éven aluli
 • igazolás a tanfolyamra való felvételről
 • egészségügyi pótdíj befizetésének igazolása

Származási országától függően előfordulhat, hogy tuberkulózistesztet is el kell végeznie.

Amikor megérkezik az Egyesült Királyságba, előfordulhat, hogy regisztrálnia kell a brit diákvízumot a rendőrségen. Az Egyesült Királyság Belügyminisztériumától tájékoztatást kell kapnia arról, hogy regisztrálnia kell-e az egyesült királyságbeli diákvízumbélyegben vagy levélben. Ha 6 hónapnál hosszabb ideig tartózkodik az Egyesült Királyságban, biometrikus tartózkodási engedélyt is kell kérnie.

Mikor kell jelentkezni?

A hallgatói vízumot legfeljebb 6 hónappal a kurzusok kezdete előtt igényelheti. Az egyesült királyságbeli diákvízum-feldolgozási idők a kérelmezés helyétől függően változnak, de általában 3 héten belül kapja meg a döntést, ha az Egyesült Királyságon kívülről, és 8 héten belül, ha az Egyesült Királyságon belül jelentkezik.

Az általános diákvízum hossza a kurzus időtartamától függ, és kérheti annak meghosszabbítását, ha az Egyesült Királyságban szeretne maradni munkavállalás vagy továbbtanulás céljából. A gyermek diákvízum a tanfolyam időtartamára, maximum 6 évig érvényes, és meghosszabbítható. A rövid távú diákvízum hossza nem haladhatja meg a tanfolyam hosszát, és nem hosszabbítható meg.

Feldolgozási idő

3 Weeks

Munkalehetőségek

A nemzetközi hallgatók bizonyos feltételek mellett az Egyesült Királyságban tanulhatnak. Az elvégezhető munka típusa attól függ, hogy mit tanul, és hogy az iskolai félévben vagy a szünetekben fog-e dolgozni.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A diákvízum elutasításának fő okai a következők:

 1. Hiányzó vagy hibás dokumentumok;
 2. A pénzügyi követelmények teljesítésének elmulasztása;
 3. Helytelen dokumentumformátum.