Keystone logo
Omán

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Omán 2024

Intézmények száma: 24
  • Muscat, Omán

  A Muscat szívében található Muscat University 2016-ban hozták létre azzal a küldetéssel, hogy az iparban érdekelt, kutatásokon alapuló, szigorú és releváns tanítással és tanulással átalakítsa az egyéneket és a közösségeket. Sikereket fogunk elérni, ha kedvező tanulási környezetet biztosítunk a globális állampolgárság befogadó kultúrájában.

  • Seeb, Omán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Al Buraimi, Omán

  Al Buraimi University College az első egyetemi főiskola Al Buraimi kormányzóságban. Létrehozása azonnali értelmezés volt, és valódi válasz Őfelsége, Qaboos Bin Saeed szultán legfelsőbb felhívására, nyugodjon békében, a magánszektor felé, hogy kezdjenek el befektetni a felsőoktatásba azáltal, hogy új magánakadémiai intézményeket hoznak létre, amelyek elkötelezettek a magasabb színvonal fenntartása mellett. oktatási lehetőségek különböző tudományos területeken az ománi leendő hallgatók számára azzal a céllal, hogy megfeleljenek a helyi munkaerőpiac igényeinek, szakképzett helyi potenciállal, hogy megbirkózzanak a globális gazdasági változásokkal. A kollégiumban a tanév második félévének elején (2003-2004) megkezdett tanulmányozás dinamikus kiindulópont volt a Kaliforniai Állami Egyetemmel kötött partnerség hihetetlen tapasztalatain alapulva annak érdekében, hogy az egyetem tapasztalatai és tapasztalatai rendkívüli hasznát érje el. fejlett akadémiai szakértelem akadémiai tanulmányi, tudományos kutatási, minőségbiztosítási stb. területeken. Ezen túlmenően a Felsőoktatási Minisztérium értékes adminisztratív és technikai segítsége jelentősen segítette a főiskolát abban, hogy úttörő szerepet töltsön be a régió többi főiskolája és egyeteme között. Őfelsége, nyugodjon békében, tiszteletreméltó útmutatásai voltak az alapkövei annak, hogy az akadémiai intézmények alapvető szabályokat és hatékony gyakorlatokat alakítsanak ki a tudományos ismeretek és szakmai készségek fejlesztésére. Ez pedig lehetővé tenné, hogy a jelen és a következő generációk hatékonyan és kreatívan szolgálják a közösséget és az országot. Ezen túlmenően az akadémiai karoknak nyújtott fizikai és szellemi támogatás a legmagasabb, a nemzetközi minőségi kritériumokkal összeegyeztethető oktatási színvonal fenntartását ösztönözte. A főiskola adminisztratív és oktatói nagy figyelmet fordítottak ezekre a lényeges dolgokra, kezdve az innovációt, a kísérletezést és a kreativitást elősegítő létesítmények kialakításától az új campuson, a korszerű oktatási technikák felkarolásával, végül a teljesítőképes humánerőforrás kiépítésével. ismereteket a hallgatóknak az ország jólétének és fejlődésének előmozdítása érdekében.

  • Muscat, Omán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Omán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
  • Oman Online, Omán
  • + 7 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Omán

  - az Országos Vendéglátó Intézet - a vendéglátó, vendéglátóipari és utazási ipar minőségi szakképzésének vezető szolgáltatója az Öböl-térségben. Az ománi Muscatban található, egyértelmű szándékkal működik, hogy a lehető legátfogóbb és legprofibb képzést biztosítsa.

  • Seeb, Omán

  A Mérnöki Főiskolát, korábbi nevén Caledonian College Of Engineering , 1996-ban hozták létre. Az első magán mérnöki főiskola Ománi Szultanátusban található. Felajánlja a nemzetközi előírásoknak megfelelő mérnöki alapképzéseket és mesterképzési programokat, az UG programokat pedig az IET (Egyesült Királyság) és a CIOB (Egyesült Királyság) akkreditálja; az intézményt az OAAA (Omán) akkreditálta

  • Muscat, Omán

  Az MGi - Modern Gulf Institute - üzleti, szakmai fejlődési, menedzsment és lágy készségekkel foglalkozó képzési programokat és műhelyeket, valamint tanfolyamokat kínál, amelyek célja a hallgatóknak az angol nyelv, az IELTS és a számítógépes ismeretek fejlesztésének elősegítése a személyes és szakmai fejlődés érdekében. Tanácsadási és vezetői coaching megoldásokat kínálunk.

  • Sohar, Omán

  Alkalmazott Tudományok Főiskolája - A Sohar a Felsőoktatási Minisztérium alá tartozó hat főiskola egyike, amelyet 1990-ben hoztak létre, és az észak-albatinai kormányzóság Sohar városában található. A főiskolák elképzelése abban rejlik, hogy létfontosságú szerepet játszanak Omán fejlődő nemzetként történő bemutatásában a világ előtt, amely hozzájárul az alkalmazott tudományok területéhez való hozzájáruláshoz, valamint a tudásközösség fejlődéséhez abban, ami megerősíti az ománi kulturális normákat.

  • Muscat, Omán

  A Scientific College of Design egy magán művészeti és formatervező felsőoktatási intézmény, amely Muscatban, Ománi Szultánságban található. A miniszteri rendelettel létrehozott és a Felsőoktatási Minisztérium által szabályozott kollégium 2004 októberében hivatalosan is elindította tudományos programjait és szolgáltatásait. A főiskolát a kuratórium irányítja, amelyet a Magánegyetemek és Főiskolák Főigazgatósága vezet.

  • Al Azaiba South, Omán

  A Pioneer Institute of Management and Technology a GCC vezető képzése Muscatban, Ománban. Számos képzési programot kínálunk az informatika, az adatbázis-technológia, a projektmenedzsment, a puha készségek és még sok más területen. Hihetetlenül tehetséges szakemberekből álló csapat irányítja, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek az informatikai és vállalati képzések terén.

  • Birkat Al Mouz, Omán

  A University Of Nizwa (UoN) 2004-ben az Ománi Szultanátusban hozták létre, mint kar nonprofit magánegyetemet irányítva. Al-Dakhiliya belső régiójában, Muscat nemzeti fővárosától 140 km-re található, Nizwa történelmi egykori fővárosa közelében. Az egyetem olyan progresszív és biztonságos tanulási környezetet kíván biztosítani, amely tiszteletben tartja a Szultanátus hagyományait és értékeit.

  • Sohar Port, Omán

  Az International Maritime College (IMCO) egyedülálló főiskola Ománban, az ÖET-országokban és azon túl is. Az IMCO-t 2005. április 24-én hozták létre, és az ománi kormány (ASYAD) tulajdonában van.

  • Salalah, Omán

  A Salalah Műszaki Főiskola a technológiai oktatás egyik legfontosabb szolgáltatója Ománi Szultanátusban. Salalahban, Omán kertvárosában található. Salalah néven "Arabia parfüm fővárosa" néven is ismert. A város Omán déli részén található, mintegy 1000 kilométerre Muscattól, a fővárostól. A lakók nagyon barátságosak, nagyvonalúak és vendégszeretőek. A modernizáció során a közösség megőrizte dédelgetett kultúráját és értékeit.