Keystone logo
Szingapúr

Tanulmány MBA ban ben Szingapúr 2024

Tanuljon itt: Szingapúr

Megszerezte a Business Degree in Singapore dicsért 2010-ben, mint amelyek a világ vezető oktatási rendszer és ajánlott dicséretet egy brit oktatási miniszter, Szingapúr költ közel 20 százaléka az éves nemzeti költségvetés általános és felsőoktatás. A diákok kaphatnak egy üzleti diplomát bármely a számos hazai egyetemek Szingapúrban kínál graduális, mester 's és a doktori fokozatot. Köz-, magán- és külföldi egyetemek is léteznek, a Chicago Business School és a Technische Universität München nyújtó üzleti fok a szingapúri és a nemzetközi hallgatók. Specialized négyéves üzleti fok közé Bachelor of Arts in Administration, Business Management, Enrepreneurship és International Business. Doktori üzleti fok lehetővé teszi a hallgatók számára a pozíciókat, felsőoktatási intézményben oktatók és a kutatás vezetői.Szingapúrban is híres, hogy betartja a "meritokrácia ", egy ideológia elengedhetetlen az oktatási rendszert, amely a legjobb diákokat, és felkészíti őket a vezetői pozíciókban. A diákok kiállító kiváló tanulmányi teljesítményük általában bebocsátást speciális képzési programok, hogy lemond, vagy csökkentse a tandíj. Tandíj költségét egy négy évre szóló üzleti diplomát Szingapúr környékén változhat egyik iskolából a másikba, de sok egyetem kínál csökkentett tandíj árak támogatott A kormány a program neve Tandíj Grant Scheme, és számos ösztöndíjat. Miért Vegyen egy üzleti diploma Szingapúrban? mert a kiváló oktatási rendszer, támogatott tandíjat lehetőségeket és gyorsan fejlődő gazdaság, Szingapúr kínál kivételes tudományos és foglalkoztatási lehetőségek az üzleti diplomával következő érettségi.Ezen kívül, Szingapúr helyen áll a magas minőség-of-life indexek, a turizmus, a biotechnológia és a gyáripar támogatására átlag feletti egy főre jutó jövedelem. A nyitott gazdaság és erős jelenléte az ipari és szolgáltatási ágazatokban, Szingapúr bemutatja változatos foglalkoztatási lehetőségeket a diákok üzleti fok akik pozíciókat kínálnak sok hely előrelépés. Üzleti szakon is megtalálja pozíciókat olyan területeken is, mint az egészségügy adminisztráció, logisztika, a reklám és a szociális szolgáltatási programok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  1867
 • Közművek részesedése

  51
 • Internet előfizetés

  31
 • Helyi közlekedés

  88

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  7

Körülbelül Szingapúr

A Szingapúri Köztársaság hivatalosan egy sziget-országban található Délkelet-Ázsiában kevesebb, mint 100 mérföldre északra az Egyenlítőtől. Amely egy nagy sziget (úgynevezett Pulua Ujong malajziai), és több mint 60 kisebb sziget, Szingapúr a világ egyik legnagyobb kereskedelmi központ, amely azt állítja, a harmadik legmagasabb az egy főre jutó jövedelem az összes világ országainak. Közel 75 százaléka a szingapúri 's népesség kínai, indiánok, eurázsiaiaktól, malájok, amely a másik 25 százalék. Miatt szingapúri 's gyors felemelkedést a gazdasági jólét, most azonosították a "közepes teljesítmény " ország kiállító jelentős befolyása a globális ügyekben.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákbérlet

Ár és pénznem

SGD 90

A Szingapúri Bevándorlási és Ellenőrzőpontok Hatósághoz (ICA) benyújtott minden kérelemért 30 S$ feldolgozási díjat kell fizetni. A díj a pályázat eredményétől függetlenül, vagy a pályázat benyújtását követően visszavonása esetén vissza nem térítendő.

60 S$ díjat kell fizetni, ha a sikeres pályázó teljesíti a Student's Pass kiállításának formalitásait az ICA-nál.

A díjak országfüggőek, és változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden nemzetközi hallgatónak diákbérlettel kell rendelkeznie, hogy Szingapúrban felsőfokú tanulmányokat folytathasson. A szingapúri diákbérlet megszerzéséhez először fel kell ajánlani egy teljes munkaidős programra a szingapúri Institute of Higher Learning (IHL) programra.

Csak akkor jogosult diákbérletre, ha felvételt nyert egy nappali tagozatos programba. Ha részmunkaidős tanfolyamokat vagy esti tagozatokat szeretne felvenni, nem lesz jogosult a Student Passra.

Hol lehet jelentkezni?

Student's Pass On-Line jelentkezési és regisztrációs (SOLAR) rendszer

A Student Pass igényléséhez kérelmét a hivatalos regisztrációs rendszeren kell benyújtania – a Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) rendszeren.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Mielőtt a SOLAR-on keresztül benyújtaná a Student Pass iránti kérelmet, annak az intézménynek, ahol felvételt ajánlottak, regisztrálnia kell Önt a regisztrációs rendszeren keresztül. Miután az intézet regisztrálta Önt a SOLAR-nál, el kell küldenie a 16-os e-űrlapot. A következő adatokkal kell rendelkeznie, mielőtt bejelentkezne SOLAR-fiókjába:

 • Regisztrációs értesítés a SOLAR-tól az IHL által biztosított bejelentkezési felhasználónévvel és jelszóval
 • Úti okmányok és útlevéladatok, beleértve az útlevél számát és érvényességét
 • Az Ön személyes e-mail címe
 • Egy friss útlevél méretű színes fénykép

A 16-os e-űrlap beküldése után készítenie kell az űrlap egy kinyomtatott példányát, amelyet el kell küldenie a Student Pass egységnek (Immigration & Checkpoints Authority, ICA). Ez az egyik fontos formalitás, amelyet a szingapúri diákigazolvány kiállításához teljesíteni kell.

Biztosítania kell a bevándorlási osztályt, hogy mindig Szingapúrban marad, érvényes Student Pass-szel.

A szingapúri diákvízumhoz szükséges dokumentumok:

 • Érvényes útleveled. Be kell nyújtania az útlevél bizonyos oldalainak másolatát
 • Vigye magával a Szingapúrba történő belépéskor kiadott indulási/érkezési kártyát. Ha Ön Szingapúrban tartózkodott más hosszú távú bérlettel, akkor azt is magával kell hoznia;
 • Egy friss, színes útlevél méretű fénykép (fehér alapon készült);
 • A SOLAR-on keresztül benyújtott 16-os e-űrlap nyomtatványa (a kérelmező cégszerűen aláírva);
 • Ha dokumentumai anyanyelvűek, be kell szereznie a dokumentumok hivatalos angol fordítását.
 • Az elvi jóváhagyó levél másolata; és
 • Orvosi jelentés az előírt formátumban (elérhető az ICA honlapján).

A kérelem benyújtásakor győződjön meg arról, hogy a laboratóriumi jelentések a kiállítás dátumától számított három hónapnál nem régebbiek. Abban az esetben, ha nem teljesíti az orvosi követelményeket, nem kapja meg a Diákbérletet.

Mikor kell jelentkezni?

A szingapúri diákvízum feldolgozása általában körülbelül négy hetet vesz igénybe. Egyes kérelmek benyújtása azonban tovább tarthat, ha a bevándorlási osztály további dokumentumokat vagy információkat kér Öntől. Ilyen helyzetekben a SOLAR rendszeren keresztül kap értesítést.

Az új diákbérlet iránti kérelmeket legalább egy hónappal a kurzus kezdete előtt kell benyújtania, de legfeljebb két hónapra.

A feldolgozási idő általában 2 és 4 hónap között van olyan esetekben, amikor interjúra van szükség.

Feldolgozási idő

4 Weeks

Munkalehetőségek

Azok a külföldi hallgatók, akik tanulmányaik alatt heti 16 óránál többet nem dolgoznak, mentesülnek a munkavállalási engedély kérelmezése alól. Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze az intézménye által biztosított munkalehetőségeket.

A nemzetközi hallgatóknak nem kell munkavállalási engedélyt kérniük, ha Szingapúrban szeretnének dolgozni a szabadságuk alatt.

A munkavállalás engedélyezése attól is függhet, hogy melyik intézményben tanul.

A jóváhagyott intézmények listáját itt találja: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem vesz részt nappali tagozaton egy elismert oktatási intézményben, ha nem rendelkezik megfelelő iskolai végzettséggel, ha az űrlapok nem megfelelően vannak kitöltve, vagy ha az igazoló dokumentumok nem megfelelőek.