Keystone logo
Szingapúr

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Szingapúr 2023

Intézmények száma: 63
  • Singapore, Szingapúr

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Szingapúr

  A University of St.Gallen Ázsiával kapcsolatos tudományos tevékenységeket kínál saját leányvállalatán, a "St.Gallen Institute of Management in Asia Pte. Ltd.” vagy röviden SGI.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • 463, Szingapúr

  A SUSS olyan alkalmazott oktatást biztosít, amely mind a frissen végzett iskolai végzettséget, mind a felnőtt tanulókat célozza meg a társadalomtudományok, valamint az emberi és közösség fejlődésére erős hatást gyakorló tudományterületeken.

  • Lille, Franciaország
  • Nice, Franciaország
  • + 3 több

  Az EDHEC Business School nemzetközi tehetségeket készít fel globális karrierre. Az akadémiai kiválóságunkról és a legmagasabb rangú üzleti oktatásunkról ismert küldetésünk, hogy felkészítsük a vezetőket, hogy sikeresek legyenek egy olyan kihívásokkal teli üzleti környezetben, amely agilitást, innovációt és társadalmi felelősségvállalást igényel. Az EDHEC globális vállalatokkal való szoros kapcsolata lehetővé teszi számunkra, hogy egyedülálló betekintést és lehetőségeket kínáljunk diákjainknak, és olyan átalakuló üzleti oktatást biztosítsunk, ahol sikerünk mércéje a végzett hallgatóink sikere.

  • Lausanne, Svájc
  • Singapore, Szingapúr
  • + 1 több

  Az 1893-ban Ecole Hôtelière de Lausanne néven alapított EHL Hospitality Business School úttörő szerepet tölt be a svájci vendéglátó-oktatás módszereiben, és felállítja a kiválóság színvonalát. Ma az EHL a tudományos szigor és az ipari gyakorlat svájci értékeit a kreativitással és innovációval ötvözi az ügyfélközpontú vendéglátó-menedzsment szakok számára, amelyek felkészítik a diplomásokat a jövő vezetésére, valamint a tisztelettel és empátiával való gazdálkodásra.

  • Singapore, Szingapúr

  Asian International College (AIC) arra törekszik, hogy kapcsolatba lépjen a globális polgárok közösségével, akik részvételen alapulnak a tanulásban, és érdeklődnek a mai tudásalapú gazdaság vezetői iránt, hogy felkészüljenek a jövőre. A tanulók nem csak azért csatlakoznak az AIC programjaihoz, hogy „tanítsák”, hanem gondolkodjanak, vegyenek részt és alkossanak.

  • Singapore, Szingapúr

  A Singapore Institute of Management (SIM) a régió egyik vezető oktatási és élethosszig tartó tanulási intézménye, amely elismert, hogy képessé teszi az egyéneket és a vállalkozásokat arra, hogy a tanulás révén több életszakaszban boldoguljanak. Az új ismeretek, készségek és technológia hasznosításával a SIM készségalapú tanulási tapasztalatokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a diákok, a szakemberek és a vállalkozások számára, hogy az életért tanuljanak és boldoguljanak az életért.

  • Singapore, Szingapúr

  A Duke-NUS Medical School két világszínvonalú intézmény – a Duke Egyetem és a Szingapúri Nemzeti Egyetem (NUS) – közötti mérföldkőnek számító együttműködés révén jött létre, azzal a céllal, hogy innovatív oktatást és hatásos kutatást nyújtson, amelyek javítják az orvosi gyakorlatot Szingapúrban és azon túl. .

  • Singapore, Szingapúr

  A 2005-ben alapított Fizikai és Matematikai Tudományok Iskolája (SPMS) a Nanyang Műszaki Egyetem Természettudományi Főiskolájának iskolája. Három alapterületen kínálunk egyetemi BSc (Hons) és posztgraduális programokat: kémia és biológiai kémia; Matematikai tudományok; valamint a fizika és az alkalmazott fizika

  • Singapore, Szingapúr

  Több mint 50 éve a NUS Business School szigorú, releváns és kifizetődő üzleti oktatást kínált a világ minden tájáról érkező kiemelkedő hallgatóknak. Ugyanebben az évben, amikor Szingapúr elnyerte függetlenségét, a NUS Business School ma a világ vezető üzleti iskolái között áll. Megkülönböztető képessége, hogy a globális üzleti ismeretek legjavát kínálja mély ázsiai felismerésekkel, felkészítve a hallgatókat arra, hogy az ázsiai vállalkozásokat nemzetközi sikerre vezessék, és segítsék a globális vállalkozásokat Ázsiában.

  • Singapore, Szingapúr

  Rutgers Business School Asia Pacific a Rutgers leányvállalata, a New Jersey-i Állami Egyetem (USA). A Rutgers a magas rangú Executive Master of Business Administration (EMBA) és Master of Science of Supply Chain Management (MS SCM) programokat kínál tehetséges szakembereknek Szingapúrban. Az EMBA és az MS SCM programok mellett nyílt beiratkozási és testreszabott Executive Education programokat kínálunk mind magánszemélyek, mind vállalatok számára.

  • Singapore, Szingapúr

  A National University of Singapore (NUS), amely Ázsiában 1. és világszerte 11. (QS Global World Ranking 2021), Szingapúr zászlóshajója. A NUS globális megközelítést kínál az oktatáshoz, a kutatáshoz és a vállalkozói szellemhez, az ázsiai perspektívákra és szakértelemre összpontosítva. 17 karunk van három szingapúri egyetemen, valamint 12 NUS tengerentúli főiskola szerte a világon. Multidiszciplináris és valós megközelítésünk az oktatásban, a kutatásban és a vállalkozói szellemben lehetővé teszi számunkra, hogy szorosan együttműködjünk az iparral, a kormányokkal és a tudományos körökkel az Ázsia és a világ szempontjából fontos és összetett kérdések kezelése érdekében.

  • Singapore, Szingapúr

  Az egész 1925-ben kezdődött, amikor létrehozta az Embry-Riddle Company-t a lunkeni repülőtéren, Cincinnatiban, Ohioban. Aztán, a következő tavasszal, a társaság megnyitotta az Embry-Riddle Repülési Iskolát. Ami a légitársaságok pilótainak képzésére vonatkozó egyszerű tervként kezdődött, 1970-ben megbízható egyetemgé fejlődött. Ma az Embry-Riddle Worldwide Campus globálisan elismert tanulási rendszert működtet, amely online és személyes útmutatást kínál, valamint oktatási létesítmények hálózatát támogatja a hallgatók továbbjutását az Egyesült Államokban, a világ minden táján és most Szingapúrban.

  • Singapore, Szingapúr

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...