Keystone logo
Thaiföld

Tanulmány MBA ban ben Thaiföld 2024

Tanuljon itt: Thaiföld

Diákok, akik tanulnak üzleti Thaiföldön képes lesz rengeteg egyetemek kínálnak programokat angolul. Ez lehet egy előnye tanul az országban, mivel a diákok a lehetőséget, hogy folytassa a diplomát egy ázsiai országban, nem kell tanulni és elsajátítani egy másik idegen nyelvet. A Masters of Business Administration vehet egy vagy két évig Thaiföldön, attól függően, hogy a kiválasztott program, az iskola és hogy a tanuló egy teljes vagy részmunkaidőben. Thaiföld számos előnyt kínál a folytató hallgatók egy nemzetközi MBA program. Először is, az alacsony megélhetési költségek segíti ellensúlyozza a költségek mértéke. A hallgatók találják, hogy ez nagyon kedvező élni Thaiföldön, mialatt az szak. Azt is megkapja az esélyt, hogy tanulmányozza egy olyan országban, gyönyörű strandok és a trópusi éghajlat közepén Ázsiában.Míg a költség egyetemre járt Thaiföldön függ mit dönt, hogy tanulmányozza, alacsony tandíj költségek egyik hegyezi a tanuló itt. Add olcsó lakhatás és van egy megfizethető lehetőséget tanulmány. A thai tanévben van osztva két félévre, ami fut júniustól októberig, és novembertől márciusig. Az opcionális nyári ülésszakán is kapható márciustól júniusig. A diploma megszerzése után, a diákok, akik kapnak egy MBA Thaiföldön nem találjuk, hogy ezek hirtelen kívánatosabb a potenciális munkaadók. Azonban fognak találni, hogy képesek feljebb pozíciójukban könnyebben. Elképzelhető az is, úgy, hogy azok vonzóbbak, mint potenciális hire vállalatok Bangkokban és más ázsiai.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  330
 • Közművek részesedése

  21
 • Internet előfizetés

  15
 • Helyi közlekedés

  28

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Thaiföld

A Thaiföldi Királyság az a föld, egykor ismert Siam. Ez félszigeten Délkelet-Ázsia határos Lao, Burma, Malajzia és a Thai-öböl. Ismert a főváros, Bangkok, amely a gazdasági központja, valamint a sokszínű népesség, Thaiföld látott erős gazdasági növekedést az elmúlt évtizedekben. Az is ismert kiváló életminőséget, az alacsony megélhetési költségek és a gyönyörű környezet, amelyek az országban élő igazi öröm. Ma a diákok részesülhetnek az alacsony megélhetési költségek és az oktatás költségét Thaiföldön annak a célnak az oktatás az országban.

Vízumkövetelmények

Nem bevándorlási vízum ED (oktatás) – Ezt a fajta vízumot azoknak adják ki, akik Thaiföldön szeretnének tanulni, részt venni egy szemináriumon, képzésen vagy szakmai gyakorlaton.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Nem bevándorlási vízum ED (oktatás)

Ár és pénznem

USD 80

A diákvízum ára országfüggő és 80 USD körül lehet. A díj változhat.

A vízumot csak készpénzben lehet fizetni akár a nagykövetségen, akár a szükséges pénzösszeg postai úton történő elküldésével. A vízum ára attól függ, hogy egyszeri vagy többszöri beutazásra szóló vízumról van-e szó. A díjak országonként is változnak a pénznemtől függően.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Ahhoz, hogy Thaiföldön tanulhasson, minden külföldinek diákvízumot kell igényelnie.

Figyelem: A diákvízummal legalább három tanfolyamon kell részt vennie Thaiföldön. Négy tanfolyam elvégzése azonban ajánlott, hogy szilárd bizonyítékkal rendelkezzen thaiföldi tanulmányairól.

Hol lehet jelentkezni?

Thai nagykövetség vagy főkonzulátus

Vízumot csak a thaiföldi nagykövetségen vagy főkonzulátuson kell igényelnie saját országában, illetve a kijelölt thaiföldi nagykövetségen.

Ha 60 napos turistavízummal tartózkodik Thaiföldön, a vízum első 30 napján belül megváltoztathatja vízumát anélkül, hogy elhagyná az országot – a többi 30 napra szükség lehet a nem bevándorló ED vízum feldolgozásához. A turistavízumnak minden esetben még legalább 21 napig érvényesnek kell lennie. Ha nem, akkor el kell hagynia Thaiföldet, hogy külföldről vízumot kérjen. Laosz, Kambodzsa, Malajzia és Szingapúr a közeli lehetőségek erre.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A diákvízum igénylésekor általában a következő dokumentumokat kell benyújtania:

 • Útlevél vagy úti okmány legalább 6 hónapos érvényességgel
 • A vízumkérelem űrlapja teljesen kitöltve
 • Friss (4 x 6 cm.) fénykép a pályázóról
 • A konzulátusnak címzett ajánló levél
 • Az érintett tudományos intézet/szervezet elfogadólevele
 • Magánintézményben tanulni kívánóknak a thaiföldi oktatási minisztérium vagy más érintett alhatóság hivatalos, külföldi hallgatók felvételét jóváhagyó levele és az érintett felsőoktatási intézmény regisztrációs igazolásának másolata szükséges.
 • Tanulmányi nyilvántartás és diákigazolvány (ha jelenleg tanul)
 • Azoknak, akik szemináriumokon, képzéseken vagy szakmai gyakorlaton szeretnének részt venni, az érintett szervezet konzulátushoz címzett ajánlólevele is szükséges.

Vízumát az országban az első 90 napon belül érvényesítenie kell, vízumtípusától függetlenül.

Mikor kell jelentkezni?

Legalább négy munkanapot vesz igénybe, amíg a nagykövetség feldolgozza kérelmét, miután elküldte azt. Ez országonként eltérő, ezért további információért forduljon a thaiföldi nagykövetséghez vagy konzulátushoz saját országában.

A diákvízum 3 hónapig érvényes. E vízum birtokosai tartózkodásuk meghosszabbítását kérhetik a Bevándorlási Hivatalnál, és a meghosszabbítást a Thaiföldre való első beutazás időpontjától számított egy évre kaphatják meg.

Függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartózkodik Thaiföldön, 90 naponta értesítenie kell a Bevándorlási Hivatalt, és meg kell adnia jelenlegi címét. Ez egy egyszerű űrlap, amelyet ki kell töltenie, és nincs díja.

Feldolgozási idő

4 Days

Munkalehetőségek

Ha diákvízummal tartózkodik Thaiföldön, nem dolgozhat. Ha a megfelelő vízummal és munkavállalási engedéllyel kapsz hivatalos munkát, ezen a vízumon is tanulhatsz, de fordítva nem.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét többek között elutasíthatják, ha nem vesz részt a szükséges számú tanfolyamon, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.