Keystone logo
Törökország

Tanulmány MBA ban ben Törökország 2024

Tanuljon itt: Törökország

Megszerezte a Business diploma Törökország Törökország 's felsőoktatási rendszer két évben (Associate ' s), négy éves (Bachelor 's) vagy hat év (Master ' s) fokos a lehetőséget, hogy folytassa a kutatás-alapú doktori fokozatot. A diákok, akiknek anyanyelve nem az angol kérhetik egyes egyetemek befejezni egy évvel az angol előkészítő tanulmányt, mielőtt beiratkozott egy szak, vagy át egy "mentességi vizsgálat " bemutatva a nyelvtudás angol nyelven. Több mint 800 főiskola és egyetem működik Törökországban, a többségük található, Isztambul, Ankara és Izmir, Törökország 's három legnagyobb városa. A Felsőoktatási Tanács szabályozza a felsőoktatási Törökországban, és finanszírozza az állami intézmények. Oktatási standardok lehetnek a különböző török ​​egyetemeken, néhány hasonló a világ vezető egyetem az Egyesült Államokban és Európában.Üzleti folytató hallgatók a master 's diplomát Törökország találkozhat programok ítélt "nélkül dolgozat " vagy "a dolgozat ". Ez egyszerűen azt jelenti, hogy vagy egy dolgozat vagy távú projekt van szükség, hogy keresni diplomát, valamint elvégezték a teljes programot tanfolyamok. Tandíj Tandíj nagyon kedvező Törökországban, különösen az állami egyetemeken, hogy finanszírozza a kormány. Az állami, egyetemi képzési költségeit állapítja meg a török ​​kormány kezdete előtt egy tanév, így minden évben nyújthat be a tandíjat eltér az előző év 's díjat. Miért Keress egy üzleti diploma Törökországban? Mint egy fejlett országban az feltörekvő piacgazdaság, Törökország jelentősen hozzájárul a világ termelési szabványoknak exportáló nagy mennyiségű mezőgazdasági terméket, járművek, textil és készülékek.Továbbá, Törökország 's állandó felemelkedést nagy szerepet, mint a vezető globális banki, ipari és távközlési piacokon tesz megszerezte a török ​​üzleti mértékben segíti a munkát találjanak a globális üzleti szektorban.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  264
 • Közművek részesedése

  18
 • Internet előfizetés

  9
 • Helyi közlekedés

  25

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Törökország

A terület között oszlik meg Nyugat-Ázsiában és Délkelet-Európában, a Török Köztársaság nagyon érdekes ország, gazdag és kaotikus múlt és egy hasonlóan komplex jelen. Nyolc ország alkot a határ - Bulgária, Irán, Görögország, Örményország, Grúzia, Szíria, Azerbajdzsán és Irak, Törökország továbbra is létfontosságú, hogy a nemzetközi közösség, mert a földrajzi elhelyezkedés, a szekularizmus és stabil demokratikus kormány ismert régióban káosz és háború. A alapító tagja a Szervezet Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD), az ENSZ és a G-20, Törökország ad otthont a többségük határon túli Turks- és mintegy 25 százaléka etnikai kurdok, akik gyakorolják az iszlámot és beszélnek a török, az ország " hivatalos nyelve. Gyors fejlődése Törökországban 's diplomáciai és gazdasági kezdeményezések hozzájárultak a világ más vezetők felismerve Törökország, mint a feltörekvő regionális hatalom.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

A vízumkezelési díj az Ön állampolgárságától függően változik.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden nemzetközi hallgatónak diákvízumot kell szereznie ahhoz, hogy Törökországban tanulhasson. Kivételt képeznek azok a személyek, akik Törökországban diplomáciai vízummal rendelkező személy törvényes eltartottjai.

Hol lehet jelentkezni?

Török nagykövetség vagy konzulátus

Minden nemzetközi hallgatónak a legközelebbi török nagykövetségen vagy konzulátuson kell igényelnie a diákvízumot.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A törökországi diákvízum megszerzéséhez először be kell iratkoznia egy török egyetemre, iskolára vagy az Oktatási Minisztérium által hitelesített nyelvtanfolyamra.

Ki kell töltenie egy vízumkérelem űrlapot, és be kell nyújtania a török nagykövetséghez a szükséges dokumentumokkal, amelyek általában a következőket tartalmazzák:

 • Útlevél: 90 napnál hosszabb ideig érvényes
 • 2 útlevél méretű fénykép
 • A török felsőoktatási intézmény elfogadólevele
 • Egészségbiztosítási igazolás
 • Retúrjegy igazolás
 • Bizonyíték arra, hogy elegendő anyagi eszközzel támogatja tanulmányait és törökországi életét
 • Rendőrségi engedély
 • Orvosi igazolás

A hallgatóknak további tartózkodási engedélyt kell kérniük a helyi hatóságoktól (ha a hallgató Törökországban tartózkodik) a Törökországba érkezést követő 1 hónapon belül. Az alábbi dokumentumokat kell benyújtani a Helyi Rendőr-főkapitányság külkapcsolati osztályára:

 • Jelentkezési lap és díjak
 • Úti okmány: 2 példányban a diákvízummal együtt
 • 4 útlevél méretű fénykép
 • Az intézménytől kapott levél vagy dokumentum: A fogadó egyetemnek kell kiállítania, amely tartalmazza a törökországi tanulmányok kezdő és befejező dátumát

A tartózkodási engedélye megújításához 60 nappal a tartózkodási engedély lejárta előtt fel kell keresnie a helyi hatóságokat.

Mikor kell jelentkezni?

Általában körülbelül nyolc hét telik el a kérelem benyújtásának napjától a vízum kézhezvételéig.

A diákvízum általában egy évig érvényes egyszeri beutazásra. Bár a vízumban időkorlát szerepel, a diákvízum mindaddig érvényes marad, amíg beiratkozik az iskolába.

Feldolgozási idő

8 Weeks

Munkalehetőségek

Általában a nemzetközi hallgatóknak nincs törvényes joguk dolgozni, amíg Törökországban tanulnak. A hallgatók nemzetközi kutatóként végezhetnek kutatómunkát török egyetemeken.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.