Keystone logo
Thaiföld

A legjobb egyetemek számára MBA Programok ban ben Thaiföld 2023/2024

Intézmények száma: 57
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pratu Chai Sub-district, Thaiföld

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Az Óvárosi Tanítóképző Iskolából származik, amelyet Chulalongkorn király (V. Ráma) kegyesen kegyesen örömmel ajándékozott meg 30.000 baht összeggel a Dharma Minisztériumnak, hogy tanítóképző iskolát hozzon létre. 1905. július 1 -jén, majd kifejlődött Phra Nakhon Si Ayutthaya Tanárképző Iskola és Phra Nakhon Si Yuthaya Tanári Főiskola, illetve

  • Khlong Nueng, Thaiföld

  Valaya Alongkorn Rajabhat University a királyi védnökség alatt az ő királyi fensége Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, Phetchaburi hercegnője alapította. Valaya Alongkorn HRH hercegnő nagymértékben foglalkozott a fiatal thai nők oktatásával.

  • Khok Khian, Thaiföld

  a szekrényben A 2003. július 8 -i ülés elvileg jóváhagyta az egyetemek létrehozását Narathiwat és Nakhon Phanom tartományokban. a tartományban már létező oktatási intézmények összevonásával az erőforrások együttes felhasználása érdekében a maximális haszon érdekében A beruházás a lehető legkevesebb. anélkül, hogy ellentmondana az egykori oktatási intézmény oktatásfilozófiájának és küldetésének

  • Tha Sut, Thaiföld

  Mae Fah Luang University (MFU) autonóm állami egyetemként hozták létre a Királyi Charta alapján 1998 -ban, a thai királyi kormány nagylelkű támogatásával. Az egyetemet azért hozták létre, hogy kielégítse az észak -thaiföldi emberek szükségleteit, és megemlékezzen a király édesanyja, királyi fensége, Srinagarindra hercegnő kegyes hozzájárulásáról, amelyet alattvalói szeretettel "Mae Fah Luang" néven ismernek.

  • Pa O Don Chai, Thaiföld

  วิทยาลัยเชียงราย Jóváhagyta, hogy az Egyetemi Minisztérium 2003. július 18 -án létrehozza, lehetővé téve az alapképzés kezelését az Oktatási Minisztérium felügyelete alatt. A magán felsőoktatási intézményről szóló törvény (2. sz.) Szerint B.E. 2535

  • Thai Buri, Thaiföld

  Walailak University 2018. március 29 -én tölti be a 26. életévét. Azonban a helyiek mozgalma, hogy legyen egyetem Nakhon Si Thammarat tartományban, körülbelül 50 éve, 1967 -ben kezdődött. De 12 évbe telt, mire először a Nakhon Si Thammarat parlamenti képviselői javaslatot nyújtott be a Parlamentnek 1979 -ben, hogy hozzanak létre törvényt egyetem létrehozására a tartományban.

  • Lak Hok, Thaiföld

  Rangsit University : Kétszázkilencvenkettő (292) mazsolás Lak-Hok alkerületben, a Paholyothin úton, Pathumthani tartományban, mindössze három (3) kilométerre a Don Muang repülőtértől. Az egyetemet 4000 méteres Muang-Ake közösség veszi körül.

  • Bang Phli District, Thaiföld

  Sarasas társult iskolái Kétnyelvű iskolaként ismerik el, amely élen jár az idegen nyelvi potenciállal rendelkező diákok előállításában. főleg az angol nyelv, amíg nyilvánvalóvá nem vált 1964 óta a különböző területek tudományos ismereteivel együtt a lehetőséget kiterjesztették a felsőoktatásra is, nevezetesen a „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ ” -ra (SUVARNABHUMI TECHNOLOGY INSTITUTEE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thaiföld

  1887 -ben (BE 2430) őfelsége Chulalongkorn király (V. Ráma király) létrehozta Thaiföldön az első Sangha kollégiumot, a „Mahadhatu Witthayalai” nevet, amely a bangkoki Wat Mahadhatu -ban volt. Olyan helynek szánták, ahol szerzetesek, újoncok és laikusok jönnek a Tipiṭaka és a felsőoktatás tanulmányozására.

  • Dusit District, Thaiföld

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon 1975. február 27 -én hozták létre, amikor a Királyi Közlönyben kihirdették és hatályba lépett a „Szakképzési és Technológiai Főiskola” törvény. A törvény célja, hogy alapképzéssel rendelkező szakoktatókat hozzon létre szakképzés oktatására szakmai szinten, egyetemi szinten és emelt szintű szakmai bizonyítvány szintjén.

  • Bang Toei, Thaiföld

  1996 -ban a Shinawatra University Dr. Thaksin Shinawatra és Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon kezdeményezésére indult. Magánegyetem létrehozása A szomszédos országok és régiók fejlődésének támogatása érdekében, valamint a modell kidolgozásának ötletével együtt Az egyetem barátságos a Dr. Sunthorn Boonyathikarn környezetével 1999 -ig, az egyetemi irodák lehetővé teszik a a Shinawatra University . Shinawatra University célja, hogy vezető nemzetközi egyetem legyen, amely tudományos kutatásokra összpontosít. Az egyetem a tanulás és oktatás, az innováció, a vezetés kiválóságára törekszik. Vállalkozásfejlesztés Közösségi elkötelezettség és szolgáltatás A legmagasabb etikai normák szerint működik, és a társadalmi felelősségvállalást helyezi előtérbe.

  • Pathum Wan District, Thaiföld

  Az 1982-ben létrehozott Chulalongkorn Egyetem, a Kellogg School of Management és a Wharton Business School együttműködésével a Sasin School of Management volt az első AACSB és EQUIS akkreditált üzleti iskola Thaiföldön. 2019-ben a The Times Higher Education / Wall Street Journal (THE / WSJ) besorolta a világon a Sasin # 43-at a 2 éves MBA programokra, ez az egyetlen délkelet-ázsiai üzleti iskola, amely szerepel ebben a rangsorban.

  • Chatuchak, Thaiföld

  Kasetsart University az intellektuális tudás felhalmozásának és fejlesztésének feladatának szenteli magát. A tudományos bölcsesség, ideértve az etikai és erkölcsi kiválóságot is, növekszik. Ezenkívül felelőssége, hogy vezető szerepet játsszon thai örökségünk életben tartásában, és hogy biztosítsa annak folyamatos növekedését, hogy gazdagítsa a fogalom civilizációját.

  • Ubon Ratchathani, Thaiföld

  Ubon Ratchathani University (UBU) 1987-ben alapították a Khon Kaen Egyetem regionális kampuszaként, amelyet 1990-ben a Királyi Charta egyetemeként alapított. Célja, hogy oktatási lehetőségeket nyújtson az összes tartományból érkező hallgatóknak, különös tekintettel az északkelet-thaiföldi tartományok diákjaira. , Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani és Yasothon. Az egyetem támogatja és ösztönzi azokat a kutatásokat, amelyek a helyi, nemzeti és nemzetközi közösségek javát szolgálják, valamint olyan tevékenységeket támogat, amelyek megőrzik a térség kulturális identitását.