Keystone logo
Találja meg EMBA-ját

Találd meg a neked való MBA-t

Mit szeretnél tanulni?
Hol szeretnél tanulni?

Az EMBA (Executive MBA) egy üzleti posztgraduális diploma, amelyet jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek számára terveztek. Az EMBA programok olyan ismereteket és készségeket biztosítanak a hallgatóknak, amelyekkel előrehaladhatnak karrierjükben, gyakran vezetői és vezetői pozíciókban. A legtöbb EMBA program 2 évnél rövidebb idő alatt teljesíthető, és úgy tervezték, hogy a hallgatók a munka folytatása mellett megszerezzék diplomájukat. Ez az EMBA programok fontos része, mivel a hallgatók munkahelyi tudásukat a tanulási környezetbe hozhatják.

Az EMBA-t szerző hallgatók a magán-, a non-profit és a kormányzati szektorból, valamint számos iparágból származnak. Sok EMBA programokat kínáló egyetem távoktatáson keresztül is kínálja ezt a fokozatot. Az EMBA-fokozatú kurzus magában foglalja az üzleti élet alapjait, például a pénzügyeket, a marketinget és a számvitelt, és hangsúlyt fektethet a vezetésre és a menedzsmentre a különböző üzleti szektorokban.

A különböző EMBA programok sokfélesége elsöprő lehet – ne hagyd, hogy megállítson! Kezdje a keresést az alábbiakban felsorolt legnépszerűbb EMBA programok megtekintésével.

Újonnan hozzáadott programok