Keystone logo
Találja meg MBA-ját

Találd meg a neked való MBA-t

Mit szeretnél tanulni?
Hol szeretnél tanulni?

Master of Business Administration (MBA) egy posztgraduális diploma, amelyet olyan hallgatóknak ítélnek oda, akik elsajátították az üzleti életet. Az MBA programok a világ legrangosabb programjai közé tartoznak. Az MBA programok hallgatói az üzleti és menedzsment elvek elméletét és alkalmazását tanulják. Az MBA programok olyan ismeretekkel ruházzák fel a hallgatókat, amelyek különféle valós üzleti helyzetekben alkalmazhatók.

Az MBA további versenyelőnyt adhat bármilyen szakmai önéletrajzhoz – akár közvetlenül egyetemi diplomát szerzett, akár dolgozó szakember. A Nemzetközi Üzleti MBA programok, a HR MBA programok, a Pénzügy MBA programok, a Menedzsment MBA programok, az IT MBA programok, a Marketing MBA programok és még sok más alkalmazható számos üzleti területen. Az MBA programok az állami, non-profit és magánszektorban, vagy akár üzleti tulajdonban lévő szakemberek számára előnyösek.

A különböző MBA programok sokfélesége elsöprő lehet – ne hagyd, hogy megállítson! Kezdje a keresést az alábbiakban felsorolt legnépszerűbb MBA programok megtekintésével.

Újonnan hozzáadott programok