Keystone logo
Találja meg részmunkaidős MBA-ját

Találja meg részmunkaidős MBA-ját

Mit kell tanulni
Hol tanulni

Részmunkaidős programok

Az MBA és EMBA fokozatok olyan posztgraduális akadémiai programok, amelyeket az üzleti iskolák vagy az egyetemek üzleti karai kínálnak. Üzleti programokat kínálnak iskolákban szerte a világon, és sokféle koncentrációt kínálnak. Az MBA vagy EMBA diplomával a hallgatók az üzleti élet alapos megértését, valamint a vezetői és vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges kritikus, elemző és stratégiai gondolkodási készségeket adják.

A világ számos egyeteme kínál MBA- és EMBA-képzést online, részmunkaidőben és az egyetemen. Gyakori, hogy a hallgatók az üzleti tudományágon belül olyan területekre szakosodnak, mint a nemzetközi üzlet, a marketing, a vállalkozás, a projektmenedzsment stb.

A különféle üzleti programok sokfélesége elsöprő lehet – ne hagyd, hogy ez megállítson! Indítsa el a keresést a legnépszerűbb üzleti diplomák és az alábbi listák alapján.

Kettős fokozat részmunkaidőben

A részmunkaidős kettős diploma lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy testreszabják oktatásukat a különböző posztgraduális tanulmányi programok egybe kombinálásával, miközben aktív életet élnek. A részmunkaidős kettős diploma megszerzése lehetővé teszi, hogy a hallgatók egyszerre két tudományterületre szakosodjanak, és váljanak az üzleti élet specialistáivá egy másik tudományágban.

1 éves MBA részmunkaidő

Az egyéves részmunkaidős MBA gyorsított, szigorú lehetőséget kínál a hallgatóknak értékes üzleti képesítések megszerzésére. Részmunkaidős 1 éves MBA programok nyitva állnak a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek vagy a családi elkötelezettségekkel rendelkezők számára, hogy ez előnyös befektetés legyen szakmai karrierjükben.