Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Kettős Képzés Programok ban ben Fenntartható menedzsment ban ben San Francisco, Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Kettős Képzés Programok ban ben Fenntartható menedzsment ban ben San Francisco, Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

San Francisco a vezető pénzügyi és kulturális központja Kaliforniában. Valamint más korabeli tárgy a felsőoktatási intézmény, a város jól ismert fok egészségügyi és orvosbiológiai tudományok.

A fenntartható menedzsment kurzusai felkészíthetik a tanulókat arra, hogy irányítsák a szervezeteket az üzleti, a környezet és a társadalom igényeinek kielégítésére. A diákok a fenntarthatóságra koncentrálhatnak egy bizonyos iparágban vagy munkakörben, mivel ez egy olyan terület, amely általában minden vállalkozás számára releváns.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A kettős mértéke lehetővé teszi a diákok teljes két különböző oktatási programok ugyanabban az időben. Kettős fok egyre népszerűbb lehetőség a diákoknak, akik szeretnék bővíteni a készségfejlesztés és képzés a versenyképes munkaerőpiacon.

read_more

filters

  • Kettős Képzés
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Fenntartható gazdasági tanulmányok
  • Fenntartható menedzsment
fields_of_study
  • Fenntarthatóság tanulmányok (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format